Keystone logo
West Hills College - Coalinga

West Hills College - Coalinga

West Hills College - Coalinga

Johdanto

West Hills College, Coalinga on julkinen, kaksivuotinen korkeakoulu, joka sijaitsee Coalingan kaupungissa Kaliforniassa. Coalinga sijaitsee keskeisellä paikalla, Los Angelesin ja San Franciscon välissä. West Hills College on täysin akkreditoitu yhteisön ja nuorten korkeakoulujen akkreditointikomitean (Western Association of Schools and Colleges) toimesta.

West Hills College sijaitsee Kalifornian Keski -laaksossa, joka on yksi maailman tuottavimmista maatalousalueista. Keskeinen sijainti on ihanteellinen opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita asumisesta ja opiskelusta pienessä maaseutuyhteisössä samalla, kun heillä on edelleen pääsy moniin Kalifornian tärkeimpiin nähtävyyksiin.

Coalinga on pieni, turvallinen maaseutuyhteisö, joka sijaitsee noin 100 kilometrin päässä Fresnosta, Kalifornian sydämessä Länsi -Yhdysvalloissa. Coalinga sijaitsee kolmen tunnin päässä San Franciscosta ja Los Angelesista sekä Yosemiten, Sequoian ja Kings Canyonin kansallispuistoista sekä dynaamisesta Kalifornian rannikosta. Kuiva subtrooppinen Välimeren ilmasto on erinomainen ulkoiluun.

Sijainnit

Sijainnit
  • 300 Cherry Lane, 93210, Coalinga

Kysymyksiä