We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

© Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK)
Wawasan Open University

Wawasan Open University

Wawasan Open University

Johdanto

Kansan University

Wawasan Avoin yliopisto (WOU) perustettiin vuonna 2006 ainutlaatuisen ja sosiaalisesti vastuullinen tavoite - tarjota työtä malesialaisia ​​pääsyn laadukkaaseen korkeakouluopetukseen kautta Open etäopiskelun (ODL) riippumatta heidän koulutuksellista, etnistä tai sosioekonominen tausta. Yliopisto on levinnyt sen siivet syyskuussa 2013 tarjoamaan koko ajan asteen ohjelmat STPM oppivelvollisuuskoulun ja tutkintotodistus haltijoille sen pääkampuksen Penang.

Koska ihmisten yliopisto, WOU haluaa tarjota koulutusta ja elinikäisen oppimisen mahdollisuuksia kaikille ihmisille itsensä rikastamiseen ja urakehitys. Avaamalla oven asteen koulutukseen, WOU takaa enemmän malesialaisia ​​voivat nyt harjoittaa edullinen aste.

Wawasan Avoin yliopisto (WOU), yksi Malesian kaikkea yksityisten korkeakoulujen, perustettiin vuonna 2006, ja sitoutuminen laajentamisen mahdollisuuksia korkeakoulutukseen, ja opetuksen huippuosaamista, joilla pyritään lisäämään tietämyksen taso ja apurahan kaikille malesialaisia. Tarjoamme avoimen etäopetuksen (ODL), jotta työskentelevät aikuiset jatkamaan koulutus- unelmansa häiritsemättä heidän ammatillisen ja henkilökohtaisen sitoumukset, ja edullinen kampuksella koko ajan koulutusohjelmien Penang varten koulunsa päättäneiden ja diplomin haltijoille. Olemme varustaa myös opiskelijoille alan liittyvät tiedot ja taidot, jotka palvelevat heitä uskomattoman hyvin nykyisillä kilpailluilla työympäristössä.

WOU kurssi materiaali valmistetaan ja toimitetaan poikkeuksellisen pätevä henkilöstö teollisuuden ja korkeakoulujen. Oppaat toimitetaan Englanti ja tarjoamme peruskurssit in Englanti perustutkimuksen vahvistamiseksi pätevyyden, sekä kursseja viestintää työpaikalla, Englanti Työelämän ja kirjoitustaito korkeakouluopintoihin parantaa taitoa.

Kaikki WOU ohjelmat ovat täysin hyväksymiä Malesian opetusministeriön korkeakoulu (Mohe). Tähän mennessä 35 pois yli 50 tarjoamia ohjelmia WOU saanut täyden hyväksynnän tila Malesian tutkintojen Agency (MQA); ja ulos 35 akkreditoitujen ohjelmat, 13 ovat saaneet tunnustusta Public Service Department (JPA) jälkeen valmistumisen sen ensimmäisen erän opiskelijoiden.

Visio, missio & arvot

Visiomme

Haluamme olla elinvoimainen oppimisen yhteisö, joka inspiroi oppimista, tukee innovaatiota ja ruokkii monipuolinen henkilökohtaiseen kasvuun.

Missiomme

Sitoudumme laajentamisen mahdollisuuksia korkeakoulutuksen ja opetuksen huippuosaamista, joilla pyritään lisäämään tietämyksen taso ja apurahan kaikkien malesialaisia.

Arvomme

Uskomme, että sinulla on mahdollisuus kehittää täysillä mukaisesti arvokkaiden jalo arvot, joita me kaikki jaamme. Uskomme:

Ylläpitämään korkeat institutionaalisten standardien

Tarjoamme elinikäisen oppimisen ja henkilökohtaisen kehityksen mahdollisuuksia kaikille. Tätä varten me varmistaa avoin pääsy ja pääsyn kaikkiin. Uskomme tarjota uusi, kattava opetusohjelmia, jotka tarjoavat huippulaatua opetusta, korkeat institutionaalisten standardien ja laajan koulutusmahdollisuuksia.

Eläköön monimuotoisuutta opiskelijoiden

Klo Wawasan Avoin yliopisto, uskomme, että saavutuksia, kykyjä ja perintö vaikuttavat merkittävästi yhteisöömme. Tuemme oikeus ja velvollisuus ottaa aktiivinen rooli oppimisprosessissa tehdä oppimiskokemus hedelmällinen. Rehellisyys ja opetuksen, oppimisen ja neuvonta on hyvin tärkeää, ja arvioida objektiivisesti taitoja ja kykyjä on avain menestykseen. Klo Wawasan Avoin yliopisto, juhlimme monimuotoisuutta opiskelijayhteisöjen ja olemme positiivisia löydät kokemus henkilökohtaisesti rikastuttava.

Tunnistaminen työntekijämme

Uskomme arvon tunnustamisessa ja osaaminen työntekijää, edistetään keskinäistä luottamusta ja vaalimaan oikeuksiaan. Koska tasa-arvoiseksi työpaikaksi, Wawasan Avoin yliopisto tarjoaa tukevan ympäristön, joka auttaa työntekijöitä saavuttamaan oikea tasapaino työelämässä ja heidän henkilökohtaiset sitoumukset. Tunnustamme oikeus ja velvollisuus työntekijöidemme pelata aktiivisesti ammatilliseen kehitykseen kuin ne pyrittävä huippuosaamiseen. Autamme heitä tässä prosessissa luomalla rehellinen ja avoin päätöksenteko prosessi.

Arvottaminen kansalaisten ja yhteiskunnan

Elää jopa luottamuksen meitä kohtaan sponsoreita, meidän opiskelijoita, ja yksityiset lahjoittajat, olemme sitoutuneet vastuullisen hallinnoinnin rahoitusvaroistamme. Pyrimme edistämään koulutus-, talous-, henkilöstö-, teknisiä, yhteiskunnallis-taloudellisen ja kulttuurisen kehityksen kansakunnan säilyttäen ekologinen kestävyys.

Akateemista vapautta ja oikeudenmukaisuutta

Uskomme akateemista vapautta ja vapaan ja rehellisen ajatustenvaihtoa. Pyrimme korkeimman akateemisen eheyden ja tarjoamaan yhtäläiset oikeudet, yhtäläiset mahdollisuudet ja yhdenvertainen kohtelu missä oppimismahdollisuudet osalta.

Mitä on avoin etäopetus?

Ainutlaatuinen ODL lähestymistapa sopii aikuisopiskelijoiden, jotka pyrkivät jatkamaan korkeakoulutusta ammatilliseen kehittymiseen ja itsensä rikastamiseen joustavasti ja edullinen tavalla riippumatta aiemmasta koulutuksesta, etninen tai sosioekonominen tausta. Yli 16000 ammattilaisia ​​Malesiassa ovat tähän mennessä kokenut oppimisen mahdollisuuksia WOU kun he jatkaa tehtävissään.

ODL kuuluu:

Face-to-face opetusohjelma istuntoja (viisi tai enemmän per lukukausi), erittäin päteviä ohjaajia, jotka ovat myös helposti saatavilla teille välillä opetusohjelmia puhelimitse ja sähköpostitse. Kattava kurssimateriaali Pääsy e-kirjastosta Learning Management System (LMS), online-alustan syöttää tietoa ja online-keskusteluihin / foorumin oman ikäisensä, tutorit ja tietenkin koordinaattorit

Sillä ei ole väliä missä asut. Voit joustavasti opiskella kotona tai työpaikalla, ja myös meidän alueellisten keskusten / toimipaikkaa Penang, Ipoh, Johor Bahru, Kuching, Kuala Lumpur, Bandar Utama ja Klang, jossa tarjoamme tietokoneita, jos sinulla ei ole omaa .

Voit opiskella yhden kurssin sitoutumatta itse edelleen. Vaihtoehtoisesti voit ottaa useita kursseja peräkkäin kunnes olet saamisen. Saatat jopa taukoa kurssien välillä, jos on tarvetta.

Sinulla on joustavasti valita optimaalisen opintoviikkomäärä ottamaan lukukauden omia henkilökohtaisia, työ- ja opiskelusta Tarjoamme 45 ODL ohjelmia tutkintotodistus, ja jatko tasolla, liiketoiminnan, teknologian, koulutuksen ja vapaan tutkimuksia, joista kuusi MBA ohjelmia.

Sijainnit

  • George Town

    Wawasan Open University 54, Jalan Sultan Ahmad Shah, 10050, George Town

Kysymyksiä