Keystone logo
© Czestochowa University of Technology
Warsaw University Of Technology Business School

Warsaw University Of Technology Business School

Warsaw University Of Technology Business School

Johdanto

Aiotko aloittaa Executive MBA -ohjelman ja etsit oikeaan suuntaan sinulle? Liity meihin verkkoseminaariin 26. maaliskuuta klo 17.00
Rekisteröidy täällä - https://link.do/yKdSJ


Meistä

Warsaw University Of Technology Business School on yksi parhaista Puolan kouluista, jotka tarjoavat laadukasta johtamistaitoa. Koulu on toiminut yli 27 vuotta. Se on listattu säännöllisesti kansallisen listan yläreunassa ja parantaa jatkuvasti asemaansa kansainvälisissä rankingissa. Koulun tavoitteena on kouluttaa tämän päivän johtajia, jotka ymmärtävät selvästi nykyisen maailman sekä oman roolinsa johtajina. Tavoitteenamme on kasvattaa vastuullisia johtajia, jotka kykenevät ohjaamaan toisia ja jotka jatkuvasti työskentelevät oman tietämyksensä, taitojensa ja kykyjensä parissa.

Missiomme on kasvattaa vastuullisia johtajia.

Koulu johtajille

Nykyaikainen talous ja yhteiskunta tarvitsevat todellisia johtajia - johtajia, jotka pystyvät suunnittelemaan strategisesti, toimimaan vastuullisesti, ratkaisemaan asioita tehokkaasti, ottamalla lasketun riskin ja jakamalla innostuksensa muiden kanssa. Niiden tulisi kehittää johtamis- ja yrittäjätaitojaan ja saada syvällinen näkemys talouteen ja omaan organisaatioonsa. Johtajien täytyy myös olla ennakkoluulottomia, joustavia ja sopeutua ympäristönsä muutoksiin.

WUT Business School valmistaa ihmisiä, jotka ymmärtävät muiden näkökulmia, vakuuttavat ja johtavat muita ihmisiä.

Eurooppalainen kokeilu

Warsaw University Of Technology Business School perustettiin vuonna 1991 rohkean kokeilun tuloksena. Sen perustivat yhdessä neljä toimielintä: paras puolalainen teknillinen yliopisto, Varsovan teknillinen yliopisto ja kolme arvostettua liikekoulua Länsi-Euroopasta - HEC School of Management (Pariisi, Ranska), London Business School (UK) ja NHH Norwegian School of Economics (Bergen, Norja). Siksi WUT-kauppakorkeakoululla oli alusta alkaen todella kansainvälinen luonne, joka on menestyksekkäästi säilynyt perustajien jatkuvan osallistumisen ansiosta. Koulu on ollut jo useiden vuosien ajan johtavien eurooppalaisten johtamiskoulujen luoman Euroopan kehitysrahaston säätiön jäsen.

110414_inauguracja2018-64.jpg

Koulutuksen korkea laatu

Warsaw University Of Technology Business School on kehittänyt oman koulutusmallin , joka vastaa nykyaikaisen maailman monimutkaisuuteen ja johtajien odotuksiin. Malli perustuu kolmeen pilariin:

  • osaamisen ja taitojen kehittäminen
  • käyttää tietoa käytännössä
  • opiskelijoiden henkilökohtainen kehitys

Mallimme on suunnattu modernin talouden ja yhteiskunnan monimutkaisuuden ymmärtämiseen, eri toimialojen välisiin suhteisiin sekä johtajien kohtaamien haasteiden ymmärtämiseen. Riippumattomat ryhmät, jotka koostuvat puolalaisista ja ulkomaisista tiedemiehistä ja liike-elämän harjoittajista, varmistavat, että opetussuunnitelmat ovat laadukkaita.

Olemme ylpeitä siitä, että tarjoamme koulutusta, joka vastaa opiskelijoiden odotuksia.

Alumni-verkosto

Koulutuksen laadun lisäksi MBA-ohjelmien "valmistuneiden" verkosto on WUT Business Schoolin suurin etu . Meidän alumnit ovat levinneet ympäri maailmaa, pitävät korkealla tasolla organisaatioita ja usein kehittäneet omia yrityksiä. Yhteistyössä toimivien alumniverkostojen ansiosta valmistuneet luovat ainutlaatuisia liiketoimintamahdollisuuksia.

Ohjelman pääsyvaatimukset

Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

Sijainnit

  • Warsaw

    Warsaw University of Technology Business School Koszykowa 79, 02-008 Warsaw, 02-008, Warsaw

Kysymyksiä