Keystone logo
Vrije Universiteit Amsterdam - School of Business and Economics

Vrije Universiteit Amsterdam - School of Business and Economics

Vrije Universiteit Amsterdam - School of Business and Economics

Johdanto

Vrije Universiteit Amsterdam on perustamisestaan lähtien edustanut tieteellistä ja arvopohjaista koulutusta, tutkimusta ja tiedon siirtoa. Olemme vapaita ajattelijoita, joilla on asiantuntemusta ja laajempi mieli. Ja teemme yhteistyötä rakentaaksemme paremman maailman ihmisille ja planeetalle.

Yhteiskunnallinen tutkimusyliopisto

Maailma on suurten haasteiden edessä, samalla kun yhteiskunnan jakautuminen kasvaa. Tämä vaatii tiedettä, jolla on omatunto. Asiantuntemuksemme, ennakkoluulollamme, yrittäjyytemme ja monitieteisyytemme avulla kehitämme kestäviä yhteiskuntaan vaikuttavia ratkaisuja. Keskitymme neljään profiiliteemaan: Connected World, Governance for Society, Human Health and Life Sciences ja Science for Sustainability.

Ainutlaatuinen ja monialainen yliopisto

VU Amsterdam on ainutlaatuinen yliopisto, jossa on humanististen tieteiden, STEM-, yhteiskuntatieteiden ja lääketieteen tiedekuntia. Koulutuksemme ja tutkimuksemme liittyvät läheisesti toisiinsa. Yhdistämme tutkimuksen kärkiasemamme vahvaan sosiaaliseen suuntautumiseen, mikä on johtanut erinomaiseen kansainväliseen maineeseen. Koulutuksemme ja tutkimuksemme ovat selkeästi monitieteisiä. Tätä vahvistaa se, että tiedekuntamme sijaitsevat kaikki samalla kampuksella. Olemme todellinen kampusyliopisto Zuidas Knowledge Districtin sydämessä, jaamme erinomaisen kansallisen ja kansainvälisen asemansa ja saavutettavuuden.

Kauppakorkeakoulu

Kauppakorkeakoulu (SBE) yhdistää taloustieteen ja liiketalouden tutkimuksen ja koulutuksen

Uskomme tieteeseen, jolla on tarkoitus. Tiedekuntamme opiskelijat, tutkijat ja henkilökunta hankkivat ja levittävät nykyaikaista tietoa liiketaloudesta ja taloustieteestä, jotta voimme vastata tehokkaasti maailmaamme kohtaaviin taloudellisiin ja sosiaalisiin haasteisiin. Nyt ja tulevaisuudessa.

Olemme vakuuttuneita siitä, että yhteistyö, avoimuus ja sosiaalinen vastuu ovat ainoa tie eteenpäin – tieteelle, liiketoiminnalle ja yhteiskunnalle. Koulutamme opiskelijoistamme akateemisia kansalaisia, joilla on selkeä näkemys arvoistaan ja ihanteistaan, jotka muuttavat maailmaa.

Tilastot

Vrije Universiteit Amsterdamissa asuu 26 370 opiskelijaa, joista noin 15 000 on kandidaatin ja 11 500 maisterin tutkinnon opiskelijat. Ylioppilaskuntaan kuuluu yli 4000 kansainvälistä opiskelijaa, jotka tuovat kampukselle monimuotoisuutta. Luonnontieteiden tiedekunnassa on eniten opiskelijoita ja seuraavaksi kauppakorkeakoulussa 6 911 ja 4 918 opiskelijaa.

  Kampuksen ominaisuudet

  VU Amsterdamilla on vilkas keskuskampus Amsterdamin Zuidas Knowledge District -alueella. Uusimpien koulutus- ja tutkimusmahdollisuuksiensa ansiosta kampus tuo yhteen opiskelijat, akateemisen henkilökunnan, liike-elämän ja kansalaisyhteiskunnan organisaatiot yhteistyöhön kannustavaan ympäristöön.

  VU Kampus on paikka, jossa ihmiset kohtaavat toisensa ja jossa syntyy uusia yhteistyömuotoja. Sijainti Amsterdamin Zuidas Innovation Districtin ja läheisen Schipholin lentokentän vieressä tekee siitä helposti saavutettavan kohtauspaikan.

  VU Amsterdam on kansainvälinen yhteisö, joka tekee yhteistyötä muiden osaamiskeskusten kanssa sekä liike-elämän ja kansalaisyhteiskunnan organisaatioiden kanssa. VU-kampusta mukautetaan ja kehitetään jatkuvasti vastaamaan aikamme haasteita ja vaatimuksia.

  Tilat VU kampuksella

  • Ateriapalvelut
  • Yliopiston kirjasto ja opiskelupaikat
  • VU Boekhandel (kirjakauppa)
  • Rialto, Griffioen ja VU ART SCIENCE -galleria
  • Zuidasin kasvitieteellinen puutarha
  • Repro

   Pääsymaksut

   VU Amsterdam tarjoaa sekä kotimaisille että kansainvälisille opiskelijoille mahdollisuuden jatkaa korkea-asteen koulutusta monissa eri aiheissa, kuten terveystieteet, liiketalous ja matematiikka, tekniikka, laki ja hallinto jne.

   Mihin hakea: VUNet-sovellusportaali
   Hakemusmaksut: 100 euroa
   Hakemusvaatimukset:

   • GPA minimi 3,0
   • Opiskelijoiden tulee toimittaa viralliset opintosuoritusotteensa oppilaitoksista, jotka ovat viimeksi osallistuneet
   • Todistus englannin kielen taidosta
   • Kopio voimassa olevasta passista

   Viisumivaatimukset

   Vrije Universiteit Amsterdam auttaa opiskelijoita hakemalla heidän puolestaan Alankomaiden opiskelijaviisumia. Vaikka prosessi on yksinkertainen, viisumin hyväksyminen kestää noin kuukauden. Siksi opiskelijoiden suositellaan suorittavan prosessinsa ajoissa.

   Alankomaiden opiskelijaviisumia varten sinun on toimitettava alla mainitut asiakirjat:

   • Passi, jonka on oltava voimassa vähintään kuusi kuukautta
   • Kopio Schengen-oleskeluluvasta, jos sellainen on
   • Englannin kielen testitulokset ovat pakollisia
   • Myös taloudellinen todiste on esitettävä
   • Lisäksi opiskelijat joutuvat maksamaan pitkäaikaisen viisumimaksun ja oleskeluluvan, joka on 250 euroa

   Alumnitilastot

   Akkreditoinnit

   AACSB-akkreditoitu

   Sijainnit

   • Amsterdam

    De Boelelaan,1105, 1081 HV, Amsterdam

   Kysymyksiä