Keystone logo
Vytautas Magnus University

Vytautas Magnus University

Vytautas Magnus University

Johdanto

Vytautas Magnus University ( VMU ) on julkinen yliopisto, joka perustettiin vuonna 1922. QS World University Rankingsissa yli 800 parhaan joukossa VMU on Liettuan ainoa julkinen korkeakoulu ja yksi harvoista alueella, jossa tarjotaan laajaa taiteiden koulutusta. Tämä tarkoittaa, että opiskelijat voivat vapaasti muuttaa ja organisoida aikataulujaan, sivuaine jollakin alalla ja pääaine toisella, matkustaa ulkomaille kansainvälisessä vaihdossa ja valmistautua niihin suorittamalla osan 30 vieraan kielen kurssista.

187172_FOTODREAMAPPLY1.png

VMU työskentelee monien yliopistojen ja tutkijoiden kanssa ympäri maailmaa toteuttaen projekteja, opiskelija- ja työntekijävaihtoja sekä parantaen opinto- ja tutkimusjärjestelmäämme. Se on kansainvälinen ja monikielinen instituutio, joka kehittää jatkuvasti kansainvälisiä verkostoja ja kulttuurienvälistä dialogia, osallistuu kansainvälisiin tieteellisiin, akateemisiin ja yhteiskunnallisiin hankkeisiin, kannustaa luennoitsijoiden ja opiskelijoiden liikkuvuutta sekä edistää vuoropuhelua ja suvaitsevaisuutta.

Hyödyllistä tietoa opiskelijoille

 • Erilaisia apurahoja: kattaa lukukausimaksut, akateemisista saavutuksista jne.
 • Taattu majoitus yliopiston asuntolassa ensimmäisen opiskeluvuoden ajan
 • Kuukausikulut (asuminen, kuljetus, ruoka jne.) ~ 350 EUR
 • Mentorin tukijärjestelmä, erilaiset opiskelijakerhot ja -järjestöt
 • Baltic Summer University (BSU) – valikoima kesäkouluja, joista valita

Tilastot

  Kampuksen ominaisuudet

  Vytautas Magnus University on moderni opiskelu- ja tutkimusympäristö sekä henkinen tila.

  Yliopisto tarjoaa opiskelijoille paitsi opiskelua Kaunasin sydämessä sijaitsevissa uusissa luokkahuoneissa, moderneissa laboratorioissa tai runsaissa kirjastoissa, myös yliopiston kampuksella, joka on vain 20 minuutin päässä kaupungin keskustasta.

  Myös opiskelijat voivat viettää vapaa-aikaa VMU urheilukeskuksessa, joka avattiin vuonna 2021. Tutustumaan kauniiseen luontoon VMU kasvitieteellisessä puutarhassa tai tutustumaan erilaisiin näyttelyihin VMU Taidekeskuksessa.

   Pääsymaksut

   Viisumivaatimukset

   Kaikkien kansainvälisten opiskelijoiden, jotka hyväksytään tutkinto- tai vaihto-opintoihin, tutkimusvierailuihin tai harjoitteluun Vytautas Magnus University ( VMU ), tulee tarkistaa, mikä maahanmuuttoasiakirja (viisumi, todistus, oleskelulupa tai ei mitään niistä) vaaditaan lailliseen maahantuloon ja oleskeluun Liettuassa .

   Apurahat ja rahoitus

   Vytautas Magnus University etsii kunnianhimoisia, älykkäitä ja lahjakkaita opiskelijoita ja tarjoaa heille erilaisia stipendimahdollisuuksia kokopäiväisiin kandidaatin ja maisterin tutkintoon.

   Rankingit

   QS World University Rankings – #801-1000

   QS Emerging Europe and Central Asia 2022“ (QS EECA) – #61

   QS Graduate Employability Ranking – #301-500 #301-500

   Liettuan kansallisten yliopistojen sijoitus - #3

   Sijainnit

   • Kaunas

    Vytautas Magnus University V. Putvinskio g. 23, LT-44212, Kaunas

   • Vilnius

    Vilnius, Liettua

   Chat with students

   Kysymyksiä