Keystone logo
Vlerick Business School

Vlerick Business School

Vlerick Business School

Johdanto

Vlerick Business School on kolminkertaisesti akkreditoitu kansainvälinen kauppakorkeakoulu Euroopan sydämessä – Benelux-maissa ykkönen johtajien koulutuksessa ja 19. Euroopassa. Meillä on erityisasiantuntemusta digitaalisesta transformaatiosta, yrittäjyydestä ja innovaatioista, terveydenhuollosta, energiasta ja rahoituspalveluista. Lukuun ottamatta läheisiä siteitä KU Leuveniin ja Gentin yliopistoon – ja strategisia liittoutumiamme Pekingin yliopiston ja University of Stellenboschin kauppakorkeakoulun kanssa – rakennamme jatkuvasti yrityskumppaneiden verkostoamme eri puolilla maailmaa.

Tehtävämme

Elää. Oppia. Harppaus.

Kun André Vlerick perusti koulun yli 65 vuotta sitten, hän rakensi sen vahvaan vakaumukseen liiketoiminnan voimasta edistyksen ja vaurauden lähteenä. Ja vaikka näkemys ei ole muuttunut tähän päivään saakka, maailma, jossa haluamme edistyksen ja vaurauden menestyvän, on muuttunut.

Jatkuva maailmanlaajuinen muutos ja nopea teknologinen kehitys häiritsevät monia markkinoita. Siksi tarvitsemme positiivisia muutoksen tekijöitä, joiden visio juontuu unesta.

 • Elä unelmasi.

Unelmamme antavat sisältöä, merkitystä ja suuntaa elämällemme. Ja oikeissa olosuhteissa niiden avulla voimme koskettaa muiden elämää ja vaikuttaa ympäröivään maailmaan. Mutta riippumatta siitä, kuinka lähellä tai kaukana unelmasi on, yksi asia on varma: tarvitset rohkeutta ottaaksesi ensimmäinen askel.

Vlerickillä tarjoamme hedelmällisen maaperän unelmiesi juurtumiseen, kasvuun ja viime kädessä kukoistamiseen. Ylittääksesi unelmoinnin, rohkeuden ja tekemisen välisen kuilun.

Tarjoamme sinulle inspiraatiota, tietotaitoa ja vertaistukea kannustaaksemme sinua toteuttamaan unelmasi.

 • Opi jatkuvasti.

Nopeasti muuttuvassa maailmassa tulevaisuus kuuluu ihmisille, joilla on kyky ja innokkuus jatkaa oppimista. Pysyäksemme mukana ympärillämme tapahtuvissa muutoksissa, mutta myös arvioidaksemme omia kehittyviä näkökulmiamme. Siksi Vlerickissä haastamme jatkuvasti opiskelijoitamme ja osallistujiamme haastamaan sekä itsensä että vallitsevan tilanteen. Koska voit johtaa vain, kun jatkat oppimista.

Kauppakorkeakouluna ja laajempana yhteisönä pidämme Vlerickissä itseämme ei poikkeuksena. Aivan kuten sinäkin, tiedämme, että joko innovoit tai kuolet. Siksi jatkamme Vlerickin oppimismatkojen uudelleenkäsittelyä tarjoamalla laajan valikoiman opetusmenetelmiä ja kokemuksia - olivatpa he sitten paikan päällä tai verkossa - oppimisen luomiseksi vaikuttavalla tavalla.

Koska se ajaa koko Vlerick-yhteisöä: haasta itsesi aina, ole aina opiskelija.

 • Hypätä itsevarmasti.

Vlerick-kokemuksesi ei vain väritä mieltäsi, laajentaa näkökulmaasi ja avaa uusia mahdollisuuksia, vaan se antaa myös tukea, jota tarvitset tämän harppauksen ottamiseksi. Uskon harppaus on hankkimiesi tietojen, taitojen ja työkalujen välissä ja käytä niitä tarkoituksenmukaiseen johtamiseen. Ja muuttaa tieto teoiksi.

Koska juuri tuo harppaus on oman tarkoituksemme keskiössä: tulla magneetiksi, joka houkuttelee yritteliäitä johtajia, kiihottaa heidän intohimoaan ja kanavoi sen positiiviseksi muutosvoimaksi.

Koska tiedämme, että menestyksellä on potentiaalia inspiroida ja magnetoida muita luoden aaltoiluvaikutelman, jonka vaikutus voi tuntua ympäri maailmaa. Ainoa mitä se tarvitsee, on sinun ottaa harppaus.

Oppimismenetelmämme

Hyppäät eteenpäin. Voimme sinun tietäsi.

Nykypäivän jatkuvasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä menestyminen tarkoittaa sitoutumista oppimiseen – ja kumppanuutta muuttuvan organisaation kanssa, jonka käytännönläheiset, integroidut lähestymistavat pitävät sinut edellä.

Vlerickillä luomme tilan, jossa voit uppoutua energiseen, inspiroivaan ja erittäin vuorovaikutteiseen oppimiseen. Siellä hyppäät uusiin lähestymistapoihin, opit tekemisestä, jakamisesta ja omaksumisesta – ja elät työelämää, josta olet aina haaveillut.

Ja voit tehdä sen sinulle antamamme viiden lupauksen ansiosta.

# 1. Turvallisuutesi = huolemme

Vlerick-kokemuksessa on aina ollut kyse turvallisesta tilasta kokeilla, tutkia ja saada tukea oppiessasi – ja tämä on totta nyt enemmän kuin koskaan.

Kampuksella energiatasot ovat korkeat – turvallisuuden takaamiseksi on tehty toimenpiteitä. Joten voit keskittyä täysin oppimiseen ja Vlerick-tunnelman nauttimiseen.

Pienissä oppimisryhmissäsi - ketterässä, tukevassa ikätoverissasi - koet intiimin, maksimaalisen vaikutuksen omaavan oppimisen turvallisella fyysisellä etäisyydellä.

Online-tilassa tunnet jännityksen ja osallistumisen virheen, kun osallistut haasteisiin ja työskentelet joustavasti ikäisesi kanssa ympäri maailmaa.

Missä tahansa oletkin ja opitpa kuinka tahansa, koet aina turvallisen tilan ajatella tavanomaista pidemmälle, ilmaista ideasi ja kokemuksiasi – ja sinua ympäröivät kollegat ja opettajat, jotka kuuntelevat, jakavat ja tukevat.

# 2. Tulevaisuuden tarpeesi = lähtökohta

Tutkit yrityksesi todellisia haasteita. Unelmoit isosti, haastat status quon, löydät mahdollisuuksien maailman ja kokeilet uusia taitoja.

Oppiminen vaikuttaa eniten, kun opit myös itsestäsi. Ja jotta tulokset olisivat konkreettisia, lähtökohtasi on konkreettinen, olennainen ja henkilökohtainen – perustuu organisaatiosi tällä hetkellä kohtaamiin todellisiin haasteisiin, 360°:n skannaukseen omista vahvuuksistasi ja heikkouksistasi, äskettäin tehtyyn kyselyyn tai yrityksen sisäiseen projektiin. , jne.

Rakennamme aiempiin kokemuksiisi ja nykytilanteeseen, jotta voimme antaa sinulle työkalut ja luottamuksen ammatillisen kehityksen seuraavien vaiheiden toteuttamiseen - antaen sinulle konkreettisen tuoton sijoituksellesi.

Valitset itsellesi parhaiten sopivan oppimistavan. Se voi olla 100 % verkossa ja omatoiminen. Tai se voi olla kampuksella ja verkko-oppimisen yhdistelmä.

# 3. Oppimasi = Aina aktiivinen

Vlerickissä laitat tiedon toimintaan ja toiminnan tietoon.

Sukeltat erittäin interaktiivisiin oppimiskokemuksiin, jotka koostuvat erilaisista muodoista ja toiminnoista. Työskentelet eri taustoista tulevien kollegoidesi kanssa, jaat, opit ja koet ryhmäenergian kuhinaa.

Kaikki integroituu – yrityssimulaatioista, peleistä ja roolileikkeistä käytännön haasteisiin, sukellatko verkossa tai kampuksella.

Kaivaa syvemmälle ja saat sekä teoreettista tietoa että käytännön taitoja, joita tarvitset muutoksen aikaansaamiseksi.

# 4. Sinun Vlerick-verkko = yhteisö elämään

Liity monipuoliseen ryhmään, joka jakaa kokemuksensa ja tukee sinua joka askeleella - ja sinusta tulee tärkeitä ystäviä ja liikekontakteja koko työelämäsi ajan.

Tiedekuntamme ovat tavoitettavissa ja tavoitettavissa. Joten nappaa kahvia tai keskustele verkossa professorisi kanssa ja jaa näkemyksiä eri aloilta, maantieteellisiltä alueilta, kokemuksilta ja kulttuureista.

Sinulla on loputtomasti mahdollisuuksia kuulla ja tavata asiantuntijoita ja johtajia useista eri organisaatioista.

Teet toimialakohtaisia ja monialaisia yhteyksiä. Ja teet ystäviä - ja löydä mahdollisuuksia - kaikkialla maailmassa.

# 5. Sinun harppauksesi = Palkintomme

Annamme sinulle tiedot, työkalut ja ajattelutavan vallitsevan tilanteen haastamiseen.

Sinusta tulee organisaatiosi muutosagentti – jolla on viitekehykset, työkalut, toimintasuunnitelmat ja luottamus innostaa muita. Itsevarma johtaja, jolla on myönteinen vaikutus liike-elämään ja yhteiskuntaan.

Voit luottaa siihen, että autamme sinua mukautuessasi ja oppiessasi koko urasi ajan. Missiomme pitää sinut edelläkävijänä on yksi syistä, miksi olemme kolminkertaisesti akkreditoitu ja arvostetuin kauppakorkeakoulu.

Tilastot

  Kampuksen ominaisuudet

  Vlerick Business School on kampukset Brysselissä, Gentissä ja Leuvenissa. Kampuksemme ovat kohtauspaikkoja tutkijoille, yrittäjille, johtajille ja opiskelijoille. Tämä identiteettien ja tavoitteiden fuusio johtaa uusien ideoiden ja oivallusten virtaan.

  • Brysselin kampus

  Brysselin kampuksemme sijaitsee Brysselin keskustassa – Euroopan sydämessä. Kampus on kävelymatkan päässä ostos- ja turistialueelta sekä finanssikeskuksesta.

  • Gentin kampus

  Kampuksemme Gentissä sijaitsee aivan historiallisen kaupungin sydämessä ja sijaitsee kauniisti kunnostetuissa "Groot Seminarien" tiloissa.

  • Leuvenin kampus

  Kampuksemme sijaitsee kauniisti kunnostetussa historiallisessa rakennuksessa aivan Leuvenin opiskelijakaupungin sydämessä.

   Rankingit

   Sijoituksemme arvovaltaisilla listauksilla vahvistavat asemamme huipputason eurooppalaisena kauppakorkeakouluna. Vaikka tällaiset sijoitukset ovat tärkeitä, ne eivät ole meille Vlerickillä prioriteetteja. Meillä on oma visio liiketalouden koulutuksesta sekä omat arviointi- ja kehittämisrakenteemme. Tavoitteemme on pikemminkin johtaa kuin seurata innovaatioprosessia.

   Yleiskatsaus Financial Times -sijoitukseen

   Benelux Eurooppa Maailman
   European Business School (2020) 2 24 /
   MBA
   2
   4
   29
   40
   99
   85
   Mestarit
   2
   1
   28
   19
   35
   23
   Executive Education (2020)
   1
   2
   1
   17
   17
   16
   27
   31
   28

   Kaikki sijoitukset ovat nähtävissä Financial Timesin verkkosivuilla.

   Sijainnit

   Sijainnit
   • Ghent

    Reep,1, 9000, Ghent

    • Leuven

     Vlamingenstraat,83, 3000, Leuven

     • Brussels

      Avenue du Boulevard,21, 1210, Brussels

      Kysymyksiä