Keystone logo
Vatel USA MBA keskittymällä vieraanvaraisuuden hallintaan Los Angelesissa
Vatel USA

MBA keskittymällä vieraanvaraisuuden hallintaan Los Angelesissa

Los Angeles, Yhdysvallat

12 Months

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Kampuksella

* yksikköä kohti; koko MBA on 36 yksikköä

Johdanto

Kauppatieteiden maisteri (MBA), jolla on keskittyminen vieraanvaraisuuden hallintaan, on intensiivinen ja innovatiivinen tutkinto, joka valmistaa opiskelijoita tulemaan tehokkaiksi vieraanvaraisuuden johtajiksi ja johtajiksi. Ohjelmaa tarjotaan yhteistyössä Vatel Institute of Hospitality Managementin ja Alliant International Universityn kanssa.

Kampuksella opiskelijat hioavat tarvittavaa kriittistä ajattelua, johtajuutta, johtamista ja yrittäjyystaitoja, joita tarvitaan kilpailemaan globalisoituneella vieraanvaraisuusalalla.

Opiskelijat etenevät jokaisessa kohortin ohjelmassa ryhmälle räätälöityjen kurssien avulla. Kohortin rakenne varmistaa, että opiskelijat saavat tarvitsemansa oppitunnit ajoissa.

Alliantin tiedekunnan jäsenet ovat johtamiskoulutuksen asiantuntijoita ja pyrkivät valmistamaan opiskelijoita menestyvälle uralle kansainvälisessä vieraanvaraisuuden johtamisessa.

Vatel USA","author_url":"","source":""}" />

148159_LA4cgood_preview.jpeg

Palkalliset harjoittelupaikat:

Käytännön työkokemus on olennainen osa akateemisia ohjelmiamme ja tarjoaa kokonaisvaltaisen käsityksen vieraanvaraisuusalasta, mikä parantaa kunkin opiskelijan ammatillisten tavoitteiden määrittelyä ja saavuttamista. Aikaisemmat tämän ohjelman opiskelijat ovat työskennelleet Vatel-kumppaneiden isännöimässä hotelleja, kuten St. Regis, Four Seasons, niemimaa, Waldorf Astoria, SLS tai Sofitel. Vatelin ura- ja työllistymiskeskus auttaa opiskelijoita löytämään pakolliset harjoittelupaikat.

Opiskele ja harjoittele Los Angelesissa!

Los Angeles on yksi maan monipuolisimmista ja aktiivisimmista kaupungeista ja maailman viihdepääkaupunki. Los Angeles tunnetaan usein nimikirjaimillaan (LA) ja lempinimeltään Enkelien kaupunki. Se on maailman liike-, kansainvälinen kauppa-, viihde-, kulttuuri-, media-, muoti-, tiede-, teknologia- ja koulutuskeskus. Los Angelesia pidetään yhtenä vaikutusvaltaisimmista kaupungeista maailmassa. Ylellisimmät hotellimerkit löytyvät Los Angelesista ja sen ympäristöstä.

Alliantin Los Angelesin kampus sijaitsee Alhambrassa Los Angelesin läntisellä San Gabrielin alueella. Vain kahdeksan mailin päässä Los Angelesin keskustasta kampus tarjoaa opiskelijoille välittömän pääsyn rönsyilevään metropoliin.

Kampuksen ympäristö on dynaaminen keskittyminen viihteeseen, liike-elämään ja teollisuuteen.

Kampuksella on 23 luokkahuonetta, videoneuvotteluhuone, integroitu tietokoneluokka, tietokonelaboratorio, ryhmätyötilat ja kaksi opiskelijatilaa. Yli 600 opiskelijaa on ilmoittautunut vuosittain useisiin kouluihin ja ohjelmiin.

Alliant International University on akkreditoinut WASC Senior College ja University Commission, joka on Yhdysvaltain opetusministeriön tunnustama alueellinen akkreditointielin.

Vatel USA","author_url":"","source":""}" />

148161_banner-LosAngeles.jpg

MBA-opetussuunnitelma: Kurssitarjonta ja järjestys voivat muuttua.

 • Strateginen markkinoinnin johtaminen
 • Organisaatiokäyttäytyminen ja maailmanlaajuinen johtajuus
 • Strateginen johtaminen
 • Tilastollinen analyysi ja mallinnus yrityksille
 • Teknologia johtamisen päätöksentekoon
 • Varainhoito
 • Toimintojen hallinta ja logistiikka
 • Capstone: Johtaminen uudessa ajassa tai projekti tai ammatillinen harjoittelu [3]
 • Keskityskurssit [4]

Hospitality Management -keskittymät

 • Myyntitoiminta vieraanvaraisuuden alalla
 • Vieraanvaraisuuden ja matkailun trendit
 • Yrittäjyys vieraanvaraisuuden alalla
 • Ura-, työvoima- ja kyvykkyyden kehitys hotellialalla

Pääsymaksut

Opetussuunnitelma

Rankingit

Ohjelman tulos

Apurahat ja rahoitus

Ohjelman lukukausimaksu

Uramahdollisuudet

Palvelut

Tietoja koulusta

Kysymyksiä