Keystone logo
Vatel Brussels & Paris

Vatel Brussels & Paris

Vatel Brussels & Paris

Johdanto

Ensimmäinen vatel koulu avattiin Pariisissa ainutlaatuisella ja perustavanlaatuisella opetusmenetelmällä: sillä oli teoreettisia kursseja, joita seurasi ammattikokemus käyttäen luokassa opittua. Tämän saavuttamiseksi jokaisella vatel koulussa oli sovellusravintola ja / tai hotelli aivan kampuksella, jossa opiskelijat voivat tarkistaa tietonsa soveltamalla sitä ammattimaisesti todellisten asiakkaiden kanssa.

vatel on 50 vieraanvaraisuuden johtamisen koulua, jotka sijaitsevat Euroopassa, Amerikassa, Aasiassa ja Afrikassa. Heillä on sama tehtävä: valmistellaan nuorempia sukupolvia rakentamaan ammatillista tulevaisuuttaan kansainvälisellä ravintola- ja matkailualalla.

vatel on päättänyt: Opettaa johtamismenetelmiä, jotka perustuvat kahden vuosisadan historiaan vieraanvaraisuusalalla korkealaatuisten palvelujen ja asiakastyytyväisyyden pohjalta. Tähän sisältyvät kaikki asiakkaiden kulttuuriset näkökohdat maasta, jossa hotelli sijaitsee, aina sen henkilöstöön saakka. Välitä ranskalainen vieraanvaraisuuden taide, joka tunnustetaan kaikkialla maailmassa laadun, hyvän maun ja huippuosaamisen merkkinä; Opeta ranskaa kaikissa muissa kuin ranskankielisissä maissa, joissa ryhmämme toimii.

Meillä on nyt 35 000 alumnia, jotka työskentelevät ympäri maailmaa, ja olemme ylpeitä siitä, että kutsumme itseämme Vateliensiksi ja työskentelemme maan kauneimmissa hotelleissa.

Sijainnit

 • Île-de-France

  Rue Nollet,122, 75017, Île-de-France

  • Brussels

   Avenue de la Toison d'Or,80, 1060, Brussels

   Kysymyksiä