Keystone logo
Valparaiso University

Valparaiso University

Valparaiso University

Johdanto

Valparaiso University on huippuyliopisto, joka tarjoaa yli 15 jatko-ohjelmaa ja houkuttelee opiskelijoita ympäri maailmaa. Ammatillisen uran kehittämiseen keskittyvä missionamme Valpossa on luoda johtajia, jotka palvelevat yhteisöään paremman maailman luomiseksi. Jokainen ohjelmamme käsittelee taitoja, joita tarvitset tullaksesi johtajaksi, ja korostaa samalla, että on tärkeää palvella muita paremman maailman luomisessa. Voit valita MBA-tutkinnon AACSB-akkreditoiduista yritysohjelmistamme.

Kauppakorkeakoulumme on maailman kauppakorkeakoulujen viiden prosentin parhaan joukossa, ja se keskittyy kestävyyteen ja eettisiin käytäntöihin, jotka auttavat johtajia "Tee hyvää tekemällä hyvää". Tietotekniikkaohjelmamme on STEM-sertifioitu ja avaa oven laajennetuille OPT- ja CPT-mahdollisuuksille Yhdysvalloissa valmistaen valmistuneita työskentelemään liike-elämässä ja teollisuudessa ympäri maailmaa. Epidemiologiaan keskittyvä kansanterveysalan jatko-ohjelmamme valmistaa opiskelijoita vastaamaan kehitysmaiden ja kehittyneiden maiden tarpeisiin.

Kansainvälisen talouden maisterimme on johtava valmistelemassa valmistuneita työskentelemään erilaisissa yksityisissä ja julkisissa tilanteissa. Terveysalan ammattikorkeakoulun suosituimpia ohjelmia ovat sairaanhoitajan maisteri, joka keskittyy sairaanhoitajakouluttajien kouluttamiseen kehittämään ammatinharjoittajia, jotka voivat kouluttaa seuraavan sukupolven sairaanhoitajia, ja Tohtorin työterapiatutkinto.

Taideteollisessa korkeakoulussa opiskelijat suorittavat urheiluhallinnon, digitaalisen ja urheilumedian, data-analytiikan ja mallinnuksen tutkinnot ja paljon muuta! Vain tunnin päässä Chicagosta sijaitseva Valparaiso University on pieni koulu, joka tarjoaa räätälöityjä palveluita ja pääsyn yhteen maan suurimmista kaupungeista. Liity kasvavaan luetteloon Valparaiso University valmistuneista yli 40 maasta ja luo haluamasi tulevaisuus itsellesi.

Sijainnit

  • Chapel Drive,1700, 46383, Valparaiso

Kysymyksiä