Keystone logo
USC-SJTU Global EMBA (GEMBA)

USC-SJTU Global EMBA (GEMBA)

USC-SJTU Global EMBA (GEMBA)

Johdanto

Global Executive MBA (Gemba) Shanghaissa edustaa voimakas kumppanuus University of Southern California Marshall School of Business ja Shanghai Jiao Tong-yliopiston Antai College of Economics & Management, syömällä paras aidosti globaali kasvattava kokemus.

Gemba opiskelijat tulevat yhdessä kaikkialta maailmasta oppia loistava tiedekunnan jäseniä ja jakaa arvokasta kokemuksia. Ohjelma houkuttelee laaja läpileikkaus ammattilaisille: ne ovat johtajia monikansallisten, yksityisten ja julkisten yhtiöiden, yrittäjien ja johtajien perheyrityksiä.

Edut Gemba asteen erehtyä: kohderyhmien opettanut erinomainen tiedekunnan, erinomainen maailmanlaajuinen verkosto, ja elinikäinen ystävyyssuhteita sisällä maailmanlaajuinen USC Trojan Family.

Gemba KUMPPANUUS

University of Southern California

USC (University of Southern California) on yksityinen, ei-voittoa, nonsectarian, yliopistoista, joka perustettiin vuonna 1880 ja sen pääkampuksesta Los Angeles, Kalifornia. Kuten Kalifornian vanhin yksityinen yliopistoista, USC on perinteisesti koulutettu suuri määrä alueen yritysjohtajat ja ammattilaiset. Viime vuosikymmeninä Yliopisto on myös velkarahalla sen sijainti Los Angeles luoda suhteita tutkimus- ja kulttuurilaitokset kaikkialla Aasiassa ja Tyynenmeren alueella. Heijastava asema Los Angeles maailmanlaajuisena kaupunki, USC on eniten kansainvälisiä opiskelijoita minkään yliopiston Yhdysvalloissa. Vuonna 2011 USC nimettiin joukossa Top 10 unelma Korkeakoulut kansakunta.

Shanghai Jiao Tong University

Shanghai Jiao Tong-yliopiston (SJTU) on laajalti tunnustettu yhdeksi Kiinan alkuun viisi yliopistoissa. SJTU perustettiin vuonna 1896 ShengXuanhuai ja on siten yksi vanhimmista yliopistoista Kiinassa. SJTU on vaalittava runsaasti merkittäviä yksilöitä ja vaikuttivat merkittävästi vaurautta kansakunnan etenkin kehittäminen tieteen ja teknologian. Meidän kuuluisa alumni kuuluu entinen pääsihteeri kommunistisen puolueen JiangZemin, perustaja Kiinan kansantasavallan rocketry ohjelma Qian Xuesen, ja satoja others.More kuin 200 akateemikot Kiinan tiedeakatemian ja Academy of Engineering ovat alumni SJTU.

Marshall School of Business

USC Marshall School of Business on yksityinen tutkimus- ja oppilaitos sitoutunut kouluttaa huomisen globaaleja johtajia. Rankattu yhdeksi maan alkuun koulun kirjanpidon, rahoitus, yrittäjyys ja kv-liiketoiminta, Marshall yhtyy myös rikas historia ja elinvoimainen yhteisö USC akateemisen järjestelmän.

Antai College Taloustieteen

Samoin kuin meidän vanhemman toimielimen SJTU, The Antai College Taloustieteen (ACEM) on laajalti tunnustettu alkuun viisi kauppakorkeakoulu Kiinassa. Joissa on yhteensä ylioppilaskunnassa lähes 6000, ja tiedekunnan 200, ACEM edelleen johtaa yrittäjäkoulutuksen eteenpäin Kiinassa ja Aasiassa. ACEM on ainoa kauppakorkeakoulu Kiinassa on kolminkertainen akkreditoitu: AACSB, Equis ja AMBA, ja on sijoittunut Financial Times No. 2 Kiinassa kansainvälisesti alan tutkimustoiminnan.

Sijainnit

  • Shanghai

    Room 102, South Building, Antai College of Economics and Management, Shanghai Jiao Tong University, 535 Fahuazhen Road , 200052, Shanghai

Ohjelmat

Kysymyksiä