Keystone logo
Upper Iowa University MBA kirjanpidossa
Upper Iowa University

MBA kirjanpidossa

3 Semesters

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 23 411 / per year *

Kampuksella

* korko per lukukausi luottotuntia

Johdanto

Miksi opiskella kauppatieteiden maisteria?

MBA on eteenpäin suuntautuva opetussuunnitelma, joka tarjoaa opiskelijoille näkökulman johtamiseen, toiminnallisten osastojen integrointiin, eettiseen johtamiseen ja riskinarviointiin. Ohjelma tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden tutkia eettisiä ja johtamisasioita kunnioitetussa koulutusympäristössä, joka tukee elinikäistä oppimista.

opetussuunnitelma

Kauppatieteiden maisterin tutkinnon opetussuunnitelma koostuu 36 lukukauden opintopisteistä tutkinnon suorittaneelta kurssityöltä, ja vähimmäiskeskittymän keskimääräinen arvosana on keskimäärin 3,0 saavutettaessa 4,0 asteikolla. Kolme lukukautta luottotuntia, jotka otetaan otettua kohti, pidetään kokopäiväisena ilmoittautumisena.

Kirjanpidon korostaminen

Kirjanpito korostaa johtamistaidot kirjanpidon teoriaan ja käytäntöön. Tätä painotusta suositellaan, että opiskelijoilla on perustutkinto kirjanpidossa. Kirjanpidon painottaminen antaa opiskelijoille mahdollisuuden täyttää 150 luottovaatimus yhtenäisen CPA-tutkimuksen suorittamiseen. Kirjanpidon painopisteen valmistuminen ei takaa, että vaatimukset, jotka koskevat osallistumista yhtenäiseen CPA-tutkimukseen, täyttyvät.

Kirjanpito korostaa johtamistaidot kirjanpidon teoriaan ja käytäntöön. Kirjanpidon painopiste tarjoaa mahdollisuuden työskennellä kohti tai hankkia 150 luotto tuntia, jotka vaaditaan yhtenäisen CPA-tutkimuksen suorittamiseen *.

 • ACCT 551 -yritysten verotus
 • ACCT 552 Oikeuslääketiede
 • ACCT 553 Advanced Managerial Accounting
 • BA 553 Advanced Accounting Information Systems
 • Valinnainen jatko - Opiskelija valitsee yhdessä neuvonantajan kanssa

* CPA-istunnosta kiinnostuneet opiskelijat ovat vastuussa kaikista sen valtion vaatimuksista, joita he aikovat saada todistuksen.

Erityisen painopistealueen osaamista kehitetään käyttämällä opetussuunnitelmaa, jossa yhdistyvät teoria ja sovellus; Annetaan opiskelijalle tietoa ja taitoja arvioida liiketoimintakäytäntöjä teorioiden ja mallien perusteella, ymmärtää asiakasarvon luominen ja arvioida talousjärjestelmien ja -sääntöjen vaikutusta toiminnallisiin vastuisiin kehittäessään johtamisroolia kestävälle liiketoiminnalle.

Tutkimusseminaari on huippuluokan kokemus. Opiskelija laatii tutkitun raportin, joka osoittaa opittujen tietojen ja taitojen integroinnin painotuksessa ja koko ohjelman ajan.

Helloquence / Unsplash

Brainstorming over paper

Opetusstrategiat

Jokainen kurssi keskittyy teoreettisten periaatteiden ja käytännön kokemuksen soveltamiseen liiketoimintatilanteissa ja ongelmissa. Tapaustutkimuksia, raporttien kirjoittamista ja luokkakeskusteluja sekoitetaan siten, että opiskelijoille annetaan mahdollisuus selventää ja omaksua kurssin oppimistuloksia. Arvioinnit voivat olla monenlaisia, mukaan lukien ryhmäprojektit, yksittäiset raportit ja tapaustutkimus. Osallistuminen keskusteluihin on opiskelijoiden menestyksen kannalta ratkaisevan tärkeää.

Ohjelma päättyy BA 590 -tutkimusseminaariin, joka tarjoaa huippuluokan kokemuksen opiskelijan soveltamiseksi ohjelman käsitteitä kehitettäessä yritysraporttia tai ehdotusta. Raportti tai ehdotus esitetään vertaisopiskelijoille ja / tai yritysjohtajille esitysohjelmistojen avulla. Tutkittu raportti tai ehdotus antaa opiskelijalle mahdollisuuden osoittaa perusopetussuunnitelman integroituminen ja painottaa hankittua tietoa ja taitoja tutkinnon suorittavan viestinnän ja kriittisen ajattelun avulla.

Ohjelman oppimistulokset

 • Analysoi sääntely- ja oikeudellisten kysymysten vaikutukset nykyisessä taloudellisessa ympäristössä kilpaileviin yrityksiin.
 • Tunnista ja ratkaise ongelmat, luo muutosta tai kehitä suosituksia analyyttisten työkalujen avulla liiketoiminnan päätöksentekoon.
 • Selitä yritysten toiminnallisten vastuiden keskinäinen riippuvuus.
 • Arvioi globaalissa tai kotimaisessa taloudessa kilpailevien yritysten tehokkaita liiketoiminta- ja johtamiskäytäntöjä.

Mitä opiskelijat sanovat:

"Aloitin MBA-tutkimuksen asettaessani Belfastissa Pohjois-Irlannissa. Harrastukseni matkalla ja joustavan asynkronisen luokka-aikataulun avulla Upper Iowa University on mahdollistanut tämän matkan mahdolliseksi kohdennetun tiedekunnan ja tuen avulla." - Fiona, nykyinen opiskelija

Ylä-Iowa on kansallisesti tunnustettu yliopisto, joka palvelee yli 4500 tutkintoa hakevaa opiskelijaa ympäri maailmaa.

 • Tiedekunta, jolla on todellinen työkokemus
 • Ei kampuksen residenssiä
 • Kuusi kätevää aloituspäivää ympäri vuoden
 • Joustava aikataulu nopeutettuun tutkinnon suorittamiseen
 • Verkkokurssien avulla voit käydä luokassa milloin tahansa päivällä tai yöllä
 • Iltakursseja tarjotaan tietyissä paikoissa
 • ACE-suosituskurssimahdollisuuksien siirto
 • Viisi 8 viikon istuntoa ja nopeutettu 6 viikon kesäistunto

Opetussuunnitelma

Ohjelman tulos

Opiskelijoiden suosittelut

Ohjelman lukukausimaksu

Tietoja koulusta

Kysymyksiä