We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

University of New York in Prague (UNYP)

University of New York in Prague (UNYP)

University of New York in Prague (UNYP)

Johdanto

Tietoja UNYP

University of New York in Prague (UNYP) perustettiin vuonna 1998, ja se tarjoaa amerikkalaisia ja tšekkiläisiä yliopistotutkintoja, jotka toimitetaan täysin englanniksi Keski-Euroopan kaupungista Prahasta. UNYP llä on pitkä historia ja tutkintoyhteistyö New Yorkin osavaltion yliopiston Empire State Universityn kanssa. UNYP on edelleen yksi suurimmista englanninkielisistä korkeakouluista Tšekin tasavallassa.

Kandidaatti, maisteri, MBA ja tohtori Ohjelmat Prahassa

UNYP tarjoaa akkreditoituja kandidaatin, maisterin, MBA- ja tohtorintutkintoja. Englanninkieliset ohjelmat virallisesti tunnustetuna korkeakouluna Tšekissä ja yhteistyössä arvostettujen kansainvälisten yliopistojen kanssa Yhdysvalloissa ja Euroopassa.

Prahan New Yorkin yliopisto koostuu neljästä UNYP liiketalouden, psykologian, kansainvälisten suhteiden sekä viestinnän ja median koulusta. UNYP tarjoaa tšekkiläisiä ja amerikkalaisia akkreditoituja kandidaatin tutkintoja liiketaloudesta, viestinnästä ja mediasta, lasten kehityksestä, digitaalisen median taiteesta, tietotekniikasta, kansainvälisistä suhteista, englannin kielestä ja kirjallisuudesta, valtiotieteistä ja psykologiasta näiden neljän ainutlaatuisen koulun kautta. UNYP tarjoaa myös kolmivuotisen Business Administration -ohjelman, joka keskittyy rahoitukseen, markkinointiin, urheilujohtamiseen ja henkilöstöresursseihin.

Tilastot

Meidän opiskelijat

 • Tällä hetkellä meillä on yli 800 opiskelijaa yli 60 eri maasta
 • Meillä on yli 1700 alumnia ympäri maailmaa

Meidän ohjaajat

 • UNYP on Tšekin tasavallan monipuolisin ja kansainvälisin tiedekunta
 • Mukana on 100 ohjaajaa yli 30 eri maasta
 • Suurin osa ohjaajistamme puhuu englantia äidinkielenään
 • 79 prosentilla ohjaajista on tohtorin tutkinto. tai vastaava tai terminaalin ammattitutkinto

Sijaintimme

 • Sijaitsemme Prahan historiallisella keskusalueella Tšekin tasavallassa

  Kampuksen ominaisuudet

   Sijainnit

   • Prague

    University of New York in Prague Londýnská 41 , 120 00 , Prague

   Kysymyksiä