Keystone logo
© Carrianna Field
University of Valencia

University of Valencia

University of Valencia

Johdanto

Valencian yliopisto, perustettiin yli viisi vuosisataa sitten, että Palkintolautakunnat Valencia, on tullut nykyaikainen, julkinen yliopisto, joka opettaa kaikilla tiedon: sosiaalinen, taloudellinen ja juridinen tieteet, kokeelliset tieteet, tekniikan, terveystieteiden, koulutus- ja humanistiset tieteet .

Yli 45800 opiskelijaa ja 8600 jatko-opiskelijoille ottaa luokat opettanut yli 3300 professoria, luentoja ja tutkijat meidän kampuksilla (Blasco Ibáñez, Burjassot-Paterna ja Tarongers) tuella yli 1700 hallinnon ja palvelun henkilökunta.

UniversitatValencia102

Tehtävä

Tehtävänä Universitat de València esitetään selkeästi olemassaolon laitoksen mukaan lakien ja asetusten puitteissa. Strategista suunnittelua sitoutunut määritellä strategisen suunnitelman Universitat de València 2008-2011 johti määritelmään yliopiston tehtävänä.

Ymmärrämme, että tämä lausunto on edelleen täysin aktiivinen, vaikka niiden saavuttaminen edellyttää eri tavoitteet ja toimintalinjat, jotka keskittyvät uusiin haasteisiin ja olosuhteisiin.

"Universitat de València tehtävänä on kouluttaa päteviä ammattilaisia ​​Euroopan tasolla ja kannustaa arvostetun tutkimusta kansainvälisten vaikutus edistää kehitystä yhteiskunnassamme. Koulutus ja tutkimus edistää UV tehtävät alalla levittämistä tieteen ja kulttuurin ja uudelleen annettua demokraattisia arvoja yhteiskunnassa yleensä, ja Valencian yhteiskunta erityisesti. "

UniversitatValencia101

Katso

Osana UV missio, ja kun määritellään sen toimialaan (opetus, tutkimus, siirto ja kulttuuri), on mahdollista selittää tarkoituksen toimielimen kannalta tavoitteita, jotka määrittelevät ja saada meidän palvelut ja korjaa virstanpylväät haluamme saavuttaa ajassa tämän strategisen suunnitelman 2012-2015.

Universitat de València haluaa tunnustetaan tulevaisuudessa:

 • Parhaillaan korkeakoulu, jonka laatu, kattava ja kansainvälisen akateemisen tarjous, kaikille avoin ja kattaa pysyvä koulutustarpeista kaikissa eri vaiheissa elinkaaren käyttäjiä.
 • Kyky tarjota kattavia ohjauksen antamiseksi opiskelijoita, sellaisina kuin niistä on laatu perustutkintoa kokemus Universitat de València ja pätevyyden, joka parantaa työllistettävyyttä.
 • Laajuudesta ja vaikutuksesta tutkimustuloksia syntyy niiden ryhmiä.
 • Kyky vangita erikoistunut tutkimus: houkuttelemalla ja kehittää kykyjä ja mukaillen kansainvälisessä tarjouskilpailuja.
 • Kyky tarjota monenlaisia ​​kuljetuspalveluita ja tieteelliset ja tekniset palvelut, näkyvällä ja helposti prosesseja, helposti ymmärrettävissä nykyisten ja potentiaalisten käyttäjien.
 • Kyky luoda vakaat suhteet käyttäjien siirtopalvelut, ja tarjota heille kokonaisratkaisuja, jotka ylittävät tietyn liiketoimet.
 • Laajuus, laatu ja rikas kulttuuri ja osallistuminen tarjouksen yliopistomaailmaan, edistää tarjota "UV kokemus", joka täyttää käyttäjien tarpeet.
 • Koska kulttuurinen viittaus Valencian yhteiskunnassa, jossa kiinnitetään erityistä huomiota niiden kulttuurin ja kielen.

Tässä näkymässä tavoitteista laitoksen kunkin neljän toiminta-aloilla ja strategiset tavoitteet, jotka mahdollistavat saavuttaa asetetut tavoitteet voidaan tunnistaa. Siten UV: n strategisen suunnitelman vuosille 2012-2015 on asetettu.

Arvot

Jokainen toimielin on kulttuuri, joka perustuu joukko arvoja, jotka läpäisevät periaatteet, jotka säätelevät sen toimia. Arvot UV ovat ollessa muotoiltu kautta historian ja ne ovat heijastuneet yliopistossa perustuslaissa.

Esitys UV-arvojen tavoitteena on määritellä kiinteä viitekehys, joka ohjaa käyttäytymistä ja asenteet toimielimen, jotka vaikuttavat sen päätöksiin ja miten harjoittaa toimintaansa, ja ne muodostavat keskeiset käsitteet että jäsentää eri ympäristöt University sosiaalinen vastuu (USR) UV.

Siten arvot läpäisee toimintamuotoihin UV ja joka käyttää pohjana kehittämisen strategisen suunnitelman 2012-2015 ovat seuraavat:

 • Identity sitoutumista. UV on laitos vahvasti juurtunut alueella ja liittyy Valencian todellisuutta, tästä syystä kiinnittää erityistä huomiota suojeluun ja edistämiseen sen kulttuurin ja kielen sekä tutkimus kaikkien kulttuurin ilmenemismuodot sen kulttuurisia ja alueen ympäristö.
 • Excellence kehittämisessä kaikkien opetustoiminnasta, haku, transferenssi ja kulttuurin levittämistä. Tämä arvo on määritelty sitoutuminen laatu, arviointiin ja jatkuvaan parantamiseen.
 • Innovation. UV saavuttamaan henkistä johtajuutta kutsumusta sen periaatteita rationaalisuuden ja yleisyys, helpottaa, edistää ja hosting henkisen ja kriittinen toimintoja kaikilla aloilla tiedon ja oppimisen.
 • Sosiaalisen ja taloudellisen edistyksen, jolloin sitoutuminen UV henkisen ja materiaalin kehittämistä kansojen ja kehitysten tiedon.
 • Hallinnoinnin avoimuus ja avoin vuoropuhelu yhteiskunnan joka edistää osallistumista, luottamusta ja sitoutumista toimielimelle. Helpottaakseen sisäistä viestintää ja keskinäistä tuntemusta eri ryhmien kohteisiin, jotka muodostavat yliopistoyhteisön varten mahdollistaen yhdenmukaisen kehityksen tietoa osoitetun parantaa taitoja ja heidän rinnakkaiseloa moniarvoisessa ja demokraattisessa yhteiskunnassa.
 • Justice, jolloin osalta oikeuksien tasa-arvon ja mahdollisuudet kaikkien ihmisten, syrjimättä vuoksi rodun, sukupuolen, mielipiteen, kieleen, uskontoon tai muu sairaus tai sosiaalisia tai henkilökohtaisia seikka. Mitä sisäpolitiikkaan, UV edistää positiivinen vahvistaminen toimenpiteitä tasavertainen osallistuminen kaikkien toimielinten jäsenille ja puolustavat sen kieli ja kulttuuri, jotka ovat sydän identiteettinsä. Yhtä positiivisia toimia vammaisten edistetään, jotta he voivat olla täysi ja tyydyttävän yliopistomaailmaan.
 • Tasa UV suorittaa sen tehtäviä ja toimintoja (opetus, tutkimus, kulttuuri ja hallinta) yhtäläisiä mahdollisuuksia periaatetta miesten ja naisten välillä, ja se kehittää ja soveltaa tätä kautta vastaava "tasa-arvosuunnitelma.
 • Solidaarisuus ja yhteistyö eri kohteisiin, joiden kanssa laitos on vuorovaikutuksessa sosiaalisen, kulttuurisen, taloudellisen ja akateemisessa ympäristössä. Akateemisessa ympäristössä, UV sitoutuu luomalla mahdollisuudet ja yhtäläiset edellytykset eniten ihmisiä (sosiaalinen ulottuvuus korkeakoulutuksen). Samoin UV yhteistyötä muiden yliopistojen ja oppilaitosten, kiinnittäen erityistä huomiota Valencian yliopistojen ja ne kuuluvat Katalonian kielialueella, Verkkoon kuuluvien nykyisen Joan Lluís Vives Institute.
 • Kestävyys UV on palveltava ekologisen puolustus ja ympäristö ja se edistää ja soveltaa aktiiveja toimenpiteet suojelun ja terveyden parantaminen yliopistoyhteisön jäseniä. Toimielin kehittyy tämän arvon kautta aktiivisen soveltamisen kaksikymmentäviisi politiikkaa sisällytetty ohjelmaan "Kestävä Campus. Koulutuksen ja tutkimuksen kestävän kehityksen ".

Mainittuja arvoja palvelevat tukemaan lähestymistapaa strategian ja menestystekijöitä jolloin UV pyrkii saavuttamaan tavoitteensa eri aloilla toimintaansa.

Sijainnit

 • Valencia

  University of Valencia Av. Blasco Ibáñez, 13, 46010, Valencia

Kysymyksiä