Keystone logo
University of the Incarnate Word

University of the Incarnate Word

University of the Incarnate Word

Johdanto

Tervetuloa University of the Incarnate Word

Miksi UIW?

Yksinkertainen. Tapaamme siellä missä olet. Autamme sinua saavuttamaan luottamuksen maailman. Me uskomme mihin olet menossa.

Se auttaa pääsemään alkuun San Antoniossa, Yhdysvaltojen kolmanneksi nopeimmin kasvavassa taloudessa. Täältä löydät monia hyviä työmahdollisuuksia - terveydenhuollossa, koulutuksessa, ilmailuteollisuudessa, biotutkimuksessa, uusiutuvassa energiassa, 3D -animaatiossa ja pelisuunnittelussa sekä muissa ohjelmia johtavilla ura -aloilla.

University of the Incarnate Word","author_url":"","source":""}" />

161327_IMG_6951.JPG

Yli 135 vuoden perinteillä, University of the Incarnate Word yliopisto San Antoniossa, Texas, on sitoutunut erinomaiseen koulutukseen uskossa Jeesukseen Kristukseen, Jumalan ruumiillistuneeseen sanaan. UIW on Texasin suurin katolinen yliopisto ja Texasin neljänneksi suurin yksityinen yliopisto. UIW: llä on kaunis pääkampus San Antoniossa, ja sillä on toimipaikkoja ympäri kaupunkia sekä Etelä- ja Keski -Teksasta sekä kaksi kampusta Meksikossa ja eurooppalainen tutkimuskeskus Strasbourgissa, Ranskassa. UIW: n perusti ruumiillistuneen sanan hyväntekeväisyyssiskojen sisar ja se on sponsoroitu ministeriö.

UIW on sitoutunut muokkaamaan vahvan luonteen omaavia mieliä, jotka laajentavat maailmaa. UIW: n tehtävän ytimessä on sitoutuminen sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen ja yhteisöpalveluun. Opetussuunnitelman avulla on tarkoitus laajentaa opiskelijoiden ymmärrystä maailman tarpeista. Yliopisto-, jatko- ja tohtoritason ohjelmien kautta 11 koulun ja korkeakoulun kautta opiskelijat voivat vaikuttaa myönteisesti lukemattomiin toimialoihin ja opintoaloihin.

Latinalaisamerikkalaisena oppilaitoksena ja keltaisen nauhan kouluna UIW toivottaa ylpeänä tervetulleeksi kaiken taustan opiskelijat ja tukee heitä koko akateemisen matkan ajan.

UIW on ainoa katolinen NCAA Division 1 -urheiluohjelma etelässä, ja siihen kuuluu 14 urheilulajia sekä 23 miesten ja naisten joukkuetta. Ylpeänä Southland -konferenssin jäsenenä UIW -tiimit mallinnavat eettistä urheilullisuutta ja esimerkillistä urheilullisuutta.

Perinteemme rikkaus, vahvat siteet ja historiallinen historia ovat synnyttäneet ylpeän alumnipohjan, johon kuuluu yli 40 000 miestä ja naista ympäri maailmaa. Valmistuneet jatkavat UIW -tehtävänsä elämistä omalla alallaan näyttäen esimerkillistä työtä taiteessa, kansalaispalvelussa ja ammatillisissa saavutuksissa.

University of the Incarnate Word","author_url":"","source":""}" />

161415_RCJ_3399.jpg

Kampuksen ominaisuudet

University of the Incarnate Word","author_url":"","source":""}" />

Capstonen kokemus

HEB School of Business & Administration opiskelijat jakavat taitonsa todellisten yritysten kanssa ennen valmistumistaan.

Osana liiketoiminnan opetussuunnitelmaa MBA-opiskelijoiden on suoritettava huippukurssi. Näitä kursseja kutsutaan "huippukiveksi", koska ne ovat yksi opiskelijan tutkinnon viimeisistä kappaleista ja heidän ohjelmakoulutuksensa huipentuma. Huippukivikurssi pyytää opiskelijoita valjastamaan kaikki muilta kursseiltaan saamansa tiedot ja taidot ja soveltamaan niitä todellisiin skenaarioihin huippukiviprojektin kautta.

Capstone-kurssiprojektit hyödyntävät runsaasti opiskelijoiden tietämystä ja yrityskoulutusta auttaakseen yrityksiä ja organisaatioita vastaamaan haasteisiin. Opiskelijat hyötyvät myös suuresti projektikokemuksesta ja suorittavat kurssin valmiimmin työelämään, koska huippukurssi tarjosi heille mahdollisuuden tavata organisaation päätöksentekijöitä, ymmärtää organisaatiorakenteita, analysoida liiketoimintaprosesseja, tunnistaa liiketoiminnan haasteita, parantaa esitystaitoja ja kehittää keskeisiä kontakteja ammatillisten verkostojen kasvattamiseksi.

Bonilla Science Hall

Vuonna 2006 kunnostetussa ja uudelleen avatussa Bonilla Science Hallissa (BSH) on Broadwayn kampuksen tekniikan, matematiikan, ravitsemuksen, ilmakehätieteen (meteorologian) ja fysiikan osastot. BSH sisältää luokkahuoneita ja nykyaikaisia laboratorioita nestemekaniikan, materiaalitekniikan, elektroniikan, meteorologian (lähetys ja käyttö), ravitsemusterveyden, mekaniikka ja peruskoulun koulutukseen. Kolmannessa kerroksessa on matematiikan tutorointikeskus, jonka ohjaaja on valmiustilassa matematiikan tai tilastotieteen kurssiapua tai tietokonetta tarvitseville opiskelijoille. Toisessa kerroksessa (BSH 216) sijaitsee myös 18-asemainen tietokonelaboratorio, joka tarjoaa päivitettyjä ohjelmistoja tunneille ja yksityiselle tutkimukselle.

Tiedekunnalla on toimistot lähellä luokkahuoneita, jotka mahdollistavat helpon ja avoimen vuorovaikutuksen professorien ja opiskelijoiden välillä. Opiskelijoita rohkaistaan hyödyntämään BSH:n tiedekunnan toimistoalueen opintopöytiä, kirjoitustauluja ja minioppikirjastoja. Toisessa kerroksessa on tiedekuntien, henkilökunnan ja opiskelijoiden käytössä A/V-tekniikalla varustetut monikäyttöiset kokoustilat.

Aurinko talo

UIW:n tekniikan laitos on suunnitellut ja käyttänyt University of the Incarnate Word Talon aurinkopaneeli tarjoaa sähköä ympäri vuoden. Talossa on energiatehokkaita ominaisuuksia, kuten sen Sun Power PV -paneeleja. Siinä on myös kierrätettyjä ominaisuuksia, kuten ECO-kierrätetystä lasista valmistetut työtasot ja Trex-terassi (valmistettu kierrätetyistä maitopulloista). Talossa on muiden kestävien ominaisuuksien lisäksi korkkilattiat ja parawood (kumipuu) -kaapit. Siinä on vesitehokkuus matalavirtausputkien ja kaksoishuuhtelun ansiosta. Lisäksi siinä on sisäilman laatu vihreän lasikuitupäällysteisen sisälevyn (temple-inland) ansiosta, joka on hometta ja hometta kestävä. Se tuottaa enemmän puhdasta energiaa kuin tarvitaan rakennuksen toimintaan.

Solar House on ADA-yhteensopiva, ja sillä on USGBC Leadership in Energy and Environmental Design Platinum LEED -sertifikaatti. Vanhemmat suunnittelijat käyttävät tätä tilaa tutkimukseen ja suunnitteluun. Se toimii vierailijakeskuksena, tukipisteenä ja teknisten innovaatioiden inspiraationa opiskelijoille ja yhteisölle.

  Apurahat ja rahoitus

  Sijainnit

  • San Antonio

   4301 Broadway, San Antonio, Texas, 78209, San Antonio

   Kysymyksiä