Keystone logo
University of Porto School of Economics and Management

University of Porto School of Economics and Management

University of Porto School of Economics and Management

Johdanto

FEP on Porton yliopiston kauppakorkeakoulu. Porton yliopisto on yksi Portugalin ja Euroopan arvostetuimmista korkeakouluista, ja se on arvostettu maailmanlaajuisesti. Porton yliopistossa on 14 koulua ja tutkimusyksikköä 32 443 opiskelijaa – joista noin 6 000 on kansainvälisiä opiskelijoita – ja noin 2 500 opettajaa ja tutkijaa. FEP perustettiin vuonna 1953, ja siitä lähtien se on ollut Portugalin taloustieteen ja johtamisen koulutuksen ja tutkimuksen vertailukohta, joka erottuu kyvystään innovoida ja uudistaa opinto-ohjelmiaan. Tämän osoittaa sen ohjelmien monimuotoisuus ja laatu: FEP tarjoaa kaksi perustutkinto-ohjelmaa (taloustiede ja johtaminen), kuusitoista MSc-ohjelmaa kaikilla asiaankuuluvilla taloustieteen ja johtamisen aloilla - joista viisi opetetaan englanniksi - ja kaksi tohtorintutkintoa. ohjelmat (taloustiede ja liiketalouden ja johtamisen opinnot) - opetetaan myös englanniksi. FEP:llä on arvostettu tiedekunta, johon kuuluu 168 tiedekunnan jäsentä, joissa yhdistyvät korkea akateeminen taso ja erinomainen opetuskyky. FEP:llä on yksi tutkimuskeskus: Porton yliopiston talous- ja rahoituskeskus (CEF.UP), jonka arvioi ja rahoittaa FCT, Portugalin kansallinen tutkimusapurahatoimisto. Lukuvuonna 2021/22 FEP:n tutkinto-opiskelijoiden määrä on yhteensä 3 331. Myös lukuvuonna 2021/22 ulkomaalaisten tutkinto- ja liikkuvuusopiskelijoiden määrä oli 11 %. FEP-opiskelijat käyttävät myös mahdollisuutta opiskella ulkomailla yli 100 FEP-kumppanikoulussa 34 maassa ja joissakin tapauksissa myöntää heille kaksoistutkinto (esim. Master in Management ja Master in Finance opiskelijat voivat hakea yhden opiskelujakson suorittamista ulkomailla ja hankkia kaksi tutkintotodistusta. Master in Management opiskelijat São Paulon yliopistossa, Kedge Business Schoolissa ja Warsaw School of Economicsissa; Rahoituksen maisteriopiskelijat Kozminskin yliopistossa ja Prahan kauppakorkeakoulussa). Lisäksi FEP kuuluu QTEM -Quantitative Techniques for Economics and Management -ryhmään, joka kokoaa erinomaisia opiskelijoita 23:sta parhaasta talousoppilaitoksesta ympäri maailmaa. FEP Alumnit sijoitetaan ylimpiin johtotehtäviin tärkeimmissä yrityksissä ja instituutioissa Portugalissa ja ulkomailla kaikilla toimialoilla, mikä mahdollistaa opiskelijoiden etuoikeutetun pääsyn erittäin laajaan ja pahamaineiseen yrityskumppaniverkostoon.

Miksi opiskella FEP:ssä?

 • FEP sai AACSB:n kansainvälisen akkreditoinnin, joka on yksi tärkeimmistä liiketalouden koulutuksen kansainvälisistä sertifikaateista. FEP on osa arvostettua ryhmää, joka koostuu noin 6 prosentista tämän alan kouluista, joilla on tämä akkreditointi kaikkialla maailmassa.
 • U.Porto on maailmanlaajuisesti korkeasti arvostettu yliopisto
 • Huippuopiskelijoita
 • Laadukasta opetusta ja tutkimuslähtöistä tiedekuntaa
 • FEP kuuluu QTEM Master Networkiin, joka kokoaa yhteen erinomaisia opiskelijoita 23:sta parhaasta talouskoulusta ympäri maailmaa
 • Kaksoistutkinto (Bachelor in Business Administration FEA-USP:ssä, Master in Management FEA-USP:ssä (sopimus uudelleenneuvottelussa), Kedge Business School ja Warsaw School of Economics sekä rahoituksen maisteri Kozminskin yliopistossa ja Prahan yliopistossa Talous ja liiketoiminta)
 • Tietoa ja ammattitaitoa
 • Koulun ulkopuolinen toiminta
 • Akateemisen ja ammatillisen integraation tukipalvelut
 • Pääsy lukuisiin harjoittelu- ja rekrytointimahdollisuuksiin
 • Tunnettu ja laaja alumniverkosto
 • Vilkasta opiskelijaelämää Porton yliopistossa: urheilua, kulttuuria, vapaa-aikaa

Akkreditoinnit

Sijainnit

 • University of Porto Faculty of Economics and Management, Praça de Gomes Teixeira, 4099-002, Porto

Kysymyksiä