Keystone logo
University of Louisville - College of Business

University of Louisville - College of Business

University of Louisville - College of Business

Johdanto

Tietoja kauppakorkeakoulusta

Louisvillen yliopiston kauppakorkeakoulu parantaa kaupungin, alueen ja laajemman yritysmaailman henkistä ja taloudellista elinvoimaa akateemisten ohjelmien, tutkimuksen ja yhteisötyön kautta. Uskomme vahvasti, että elämä paranee yrittäjyyden, innovaatioiden, kriittisen ja tiukan ajattelun, monipuolisten ideoiden ja ihmisten kautta.

Meidän lähestymistapamme

Koulutamme huomisen johtajia. Olemme monimuotoinen, osallistava ja tukeva yhteisö. Arvostamme riskinottoa, uteliaisuutta ja käytännön kokemusta. Kaikki sidottu sitoutumiseen huippuosaamiseen. LEAP on lyhenne, joka edustaa ainutlaatuista College of Businessissa. Nämä erottelupisteet määrittelevät aikomuksemme ja ohjaavat toimintaamme etenemässä eteenpäin.

LEAP: Erotuspisteemme

Yrittäjyyskurssien henki läpi kaiken, mitä teemme Louisvillen yliopiston kauppakorkeakoulussa. Se on välttämätöntä yhteisön kasvulle, työpaikkojen luomiselle ja hyvinvoinnille. Olemme sitoutuneet opiskelijoihin, jotka ovat rakentajia, luojia ja tekijöitä. Annamme heille työkalut yrittäjyyden ottamiseksi ja maailman muuttamiseksi. Tämä sitoutuminen on kodifioitu LEAP: llä - lyhenne (Louisville Entrepreneurial Accelerating Principled) yliopiston erityisominaisuuksista, jotka määrittelevät koulun tarkoituksen ja ohjaavat toimintaa.

 • L (Louisville): Louisville'n yliopiston kauppakorkeakoulu on syvästi ja tarkoituksellisesti "Louisvillestä". Rakennamme kaupungin vahvuuksia ja panostamme näihin vahvuuksiin tarkoituksenmukaisella ja vastavuoroisella tavalla. Olemme sitoutuneet tekemään kaikesta Louisvillestä ja sen kaikista kansalaisista parempia, sillä samalla kaupunki määrittelee meidät ja perustelee strategiamme ja ohjelmasamme. Tämä ei ole maakunnan visio; Kauppakorkeakoulu on olennainen osa sitä, mikä tekee Louisvillestä elintärkeän globaalin kaupungin.
 • E (yrittäjyys): Meillä on osoitettu vahvuus kehitettäessä yrittäjähenkistä ajattelutapaa, joka keskittyy mahdollisuuksiin ja asiantuntijoiden mahdollisuuksiin. Tämä yrittäjyyteen suuntautuminen näkyy ohjelmissa, jotka keskittyvät erityisesti uuden yritystoiminnan luomiseen, ja se riittää kaikkiin ohjelmiin, tarjoamalla kaikille opiskelijoillemme optimistiset ajattelutavat mahdollisuuksien tunnustamisesta ja luovasta muutoksesta.
 • A (Kiihdytys): Meillä on ollut menestys historiassa ja loputon intohimo luoda pääsy kaikille ja nopeuttaa elämää pyrkiessämme pääperiaatteisiin. Tämä painopiste elämän kiihdyttämisessä korostaa kaikkien - kaikkien elämien - näkemättömistä ja näkymättömistä eroista riippumatta - ennakoivaa osallisuutta ja erilaisten taustojen ja näkökulmien omaksumista monipuolisessa, vaalimisessa ja tukemisessa.
 • P (periaatteellinen): Olemme sitoutuneet turvaamaan yliopiston aseman globaalina johtajana tuottamalla periaatteellisia kansalaisia ja yritysjohtajia, jotka toimivat eettisesti ja rehellisesti, muodostaen kestäviä, sosiaalisesti vastuullisia organisaatioita, jotka muuttavat maailmaa arvojensa ja toiveidensa mukaisesti.

Tehtävä

Louisvillen yliopiston kauppakorkeakoulu tarjoaa korkealaatuisia perus- ja jatko-opinto-ohjelmia, jotka valmistavat opiskelijoitamme vastuulliseen ja palkitsevaan uraan. Parannamme kaupungin, alueen ja laajemman yritysyhteisön älyllistä ja taloudellista elinvoimaa akateemisten ohjelmien, tutkimuksen ja yhteisöyhteistyön kautta. Rakennamme jotain, joka kestää.

Näkemys

Louisvillen yliopiston kauppakorkeakoulu tunnustetaan laajasti alueen johtavaksi kauppakorkeakouluksi ja yhdeksi Yhdysvaltojen johtavista suurkaupunkien kauppakorkeakouluista. Suorittaaksemme nämä:

 • Perustamme kansallisen maineemme yrittäjyyden alalla tarjoamalla ohjelmia, jotka edistävät opiskelijoiden yrittäjyyttä ja tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden osoittaa kykynsä kilpailuympäristössä.
 • Tarjoa maisterille ja kandidaatin tutkinto-opiskelijoille runsaasti erilaisia kansainvälisiä oppimiskokemuksia ja antaa tiedekunnalle mahdollisuus opettaa ja tutkia ulkomailla.
 • Tarjoa jatko-opiskelijoille mahdollisuuksia erikoistumiseen.
 • Kehitä innovatiivinen valikko jatko-opiskelijaohjelmien tarjouksista.
 • Luo tukeva tiedekunnan tutkimusympäristö, joka on sopusoinnussa yliopistomme tavoitteen kanssa olla johtava pääkaupunkiseudun tutkimusyliopisto.
 • Paranna alueen taloudellista elinvoimaa akateemisten ohjelmien ja yhteisöyhteistyön avulla.

College of Business Rankings

Louisvillen yliopisto on ylpeä siitä, että hänet tunnustetaan yhdeksi maailman parhaista MBA-ohjelmista. Keskittymisemme yrittäjyyteen ja vapaaan yritystoimintaan luo yhden parhaista liiketalouden korkeakouluista opiskelijoille ja tiedekunnille varustetuille, jotka haluavat rakentaa jotain kestävää.

Parhaat mestarit 2019 maailmanlaajuisesti

 • 45 Kokopäiväinen MBA
 • 56 Ammattimainen MBA
 • 63 Yrittäjyyden MBA
 • 32 kirjanpitäjän päällikkö (MAC)
 • 37 Executive MBA.

Yhteisöllinen osallistuminen

Kukoistava Louisville-yhteisö sijaitsee College of Business -opetuksen ytimessä. Eikä se ole yksisuuntainen katu. Meillä on ohjelmia, yrityskilpailuja ja resursseja yhteisön jäsenille - mukaan lukien lukiolaiset - hyödyntää, mutta lähetämme myös opiskelijoita oppimaan ja hyödyttämään yhteisöä.

Yliopisto ja kaupunki ovat kumppaneita. Yhdessä voimme puuttua ongelmiin, joita yhteisömme kohtaavat. Lukio-ohjelmien kautta, Thrivals-puhujaohjelmamme, Project Build ja paljon muuta, pyrimme muuttamaan aluetta. Lisätietoja kouluusi, yrityksesi, perheen tai organisaation mahdollisuuksista.

Kampuksen ominaisuudet

College of Business sijaitsee UofL: n pääkampuksella, joka tunnetaan myös nimellä Belknap Campus, joka sijaitsee Louisvillen keskustan eteläpuolella. 274 hehtaarin kokoisessa rakennuksessa asuu seitsemän 12 akateemisesta korkeakoulusta (ja Auguste Rodinin The Thinker -patsas). Belknapissa on myös useita urheilutilojamme, kuten jalkapallostadion (Cardinal Stadium), softball-stadion (Owsley B. Frazier Cardinal Park), Cardinal Track and Soccer Stadium, Bass-Rudd Tennis Center ja baseball-stadion (Jim Patterson Stadium). Koripallojoukkueemme pelaavat keskustassa Yumissa! Keskus.

  Viisumivaatimukset

  Jos olet tällä hetkellä F1/J1 -opiskelija Yhdysvalloissa

  Hanki siirtosuosituslomake kansainväliseltä keskukselta. Lähetä kopio nykyisestä I-20- tai DS2019-, viisumsivustasi ja I-94-kortistasi International Center-UofL: lle. UofL: n lomaketta I-20 tai DS2019 ei voida antaa ennen kuin suosituslomake; I-20, viisumsivu ja I-94-kortin kopiot on vastaanotettu. Nykyisen koulusi on myös siirrettävä sinut sähköisesti SEVIS -järjestelmään.

  Pääsy UofL: ään on tarkoitettu tietylle opintotasolle tietyssä koulussa. Pääsy tietylle aineelle yhdelle opiskelutasolle ei tarkoita sitä, että pääsy korkeammalle tasolle tai toiselle aineelle seuraa. Pääsy epäsäännölliseksi, erityiseksi tai ehdolliseksi opiskelijaksi ei tarkoita, että ehdokkuus tutkintoon tulee myöhemmin; eikä myöskään esiasteellisissa tai perustutkinto-opinnoissa tapahtuva opiskelu takaa pääsyä ammatti- tai jatko-ohjelmaan. Intensiivisen englannin toisena kielenä (IESL) -ohjelman onnistunut suorittaminen ei takaa pääsyä akateemiseen ohjelmaan, ellei tällaista kirjallista sitoumusta ole tehty sinulle.

  Huomaa: UofL ei yleensä hyväksy kansainvälisiä hakijoita ei-tutkinto- tai erityisopiskelijoiksi.

  Kun olet täyttänyt kaikki pääsytoimiston ja kansainvälisen keskuksen vaatimukset, UofL antaa kelpoisuustodistuksen (lomake I-20 opiskelija F1 -viisumille tai DS 2019 Exchange-vierailijalle J1). Tämä todistus tarvitaan Yhdysvaltain viisumin saamiseksi. Lomakkeella tarkistetaan kelpoisuutesi päästä opintoihisi, englanninkielen taitosi ja taloudellisen tuen vahvistamisen perusteella. Mukana on myös yhden lukuvuoden tutkimuksen arvioidut kustannukset. Sinun on maksettava SEVIS -maksu ennen viisumihaastattelun varaamista. Todistus, voimassa oleva passi, todiste riittävästä taloudellisesta tuesta opintojasi varten ja kuitti, joka osoittaa SEVIS -maksun maksamisen, on vietävä kotimaasi Yhdysvaltain konsulaattiin tai suurlähetystöön viisumihaastattelun yhteydessä. I-20 tai DS 2019 -kysymykset voidaan lähettää sähköpostitse kansainväliselle keskukselle

  Päätös opiskella Yhdysvalloissa vaatii harkittua suunnittelua. Suosittelemme, että otat yhteyttä paikalliseen Yhdysvaltain konsulaattiin/ suurlähetystöön saadaksesi neuvoja ja viiteaineistoa Yhdysvaltain korkeakouluista ja yliopistoista.

  Apurahat ja rahoitus

  MääräHakemuksen määräaika
  College of Business Endowed Scholarships5,000 USDFebruary 15, 2021
  Young Professionals Association of Louisville0 USDFebruary 15, 2021

  Rankingit

  College of Business Rankings

  Louisvillen yliopisto on ylpeä siitä, että hänet tunnustetaan yhdeksi maailman parhaista MBA-ohjelmista. Keskittymisemme yrittäjyyteen ja vapaaan yritystoimintaan luo yhden parhaista liiketalouden korkeakouluista opiskelijoille ja tiedekunnille varustetuille, jotka haluavat rakentaa jotain kestävää.

  Parhaat mestarit 2019 maailmanlaajuisesti

  • 45 Kokopäiväinen MBA
  • 56 Ammatillinen MBA
  • 63 Yrittäjyys MBA
  • 32 Kirjanpidon maisteri (MAC)
  • 37 Executive MBA.

  Akkreditoinnit

  AACSB-akkreditoitu

  Sijainnit

  Sijainnit
  • Louisville

   110 W Brandeis Ave Louisville, KY 40208, , Louisville

   • facebook
   • twitter
   • linkedin
   • instagram

  Kysymyksiä