Keystone logo
University of Limassol

University of Limassol

University of Limassol

Johdanto

Limassolin yliopisto on jatkoa Cyprus International Institute of Management (CIIM), joka on kuuluisa kauppakorkeakoulu, joka on toiminut Kyproksella vuodesta 1990 lähtien, jolloin joukko Kyproksen talouden johtavia johtajia perusti sen yksityiseksi korkeakouluksi. tunnettuja tutkijoita johtavista korkeakouluista ulkomailla.

Sadat kansainvälisesti tunnetut tutkijat ulkomaisista yliopistoista ja merkittäviä kyproslaisia tutkijoita ovat opettaneet CIIM:ssä. CIIM:n 33 toimintavuoden aikana noin 3 000 kyproslaista ja kansainvälistä opiskelijaa on opiskellut 10 tarjotussa jatko-ohjelmassa. Merkittävä osa valmistuneistamme sai stipendejä Kyproksen tasavallalta ja maailmanlaajuisilta hallituksilta sekä kyproslaisilta ja ulkomailta organisaatioilta ja yrityksiltä. Yli 500 CIIM-tutkinnon suorittanutta on täyttänyt ja täyttää edelleen johtotehtäviä julkishallinnossa, Parastatal-organisaatioissa, koulutuspalveluissa ja paikallishallinnossa, kun taas monet sadat valmistuneet johtavat organisaatioita ja yrityksiä, ei vain Kyproksella, vaan myös ulkomailla.

CIIM:n omistaja CIIM Innovations Ltd. haki viranomaisilta CIIM:n muuttamista yliopistoksi tunnustuksena sen yli 30 vuoden menestyksekkäästä toiminnasta kansainvälisesti tunnustettuna jatko-oppilaitoksena ja sen asteittaisesta laajentumisesta liiketoiminnan ulkopuolelle, mm. tietojenkäsittelytiede ja tekniikka, talous ja rahoitus. CYQAA:n tarkan arvioinnin jälkeen CIIM on päivitetty yliopistoksi, Limassolin yliopistoksi (UoL). Yliopiston toiminnan alkamispäivä on 1.9.2023.

Sijainnit

 • Aglantzia

  21 Akademias Avenue, 2107, Aglantzia

  • Limassol

   3-5 Chaidariou Street, 3020, Limassol

   Kysymyksiä