Keystone logo
© Eva Dang
University of Bradford MBA

University of Bradford MBA

University of Bradford MBA

Johdanto

Muutoksen tekeminen ja elämän muuttaminen tasa-arvoisten mahdollisuuksien kautta

Bradfordin yliopistossa keskitymme luomaan edellytykset sosiaaliselle, kulttuuriselle ja taloudelliselle vaikutukselle. Olemme sitoutuneet sosiaaliseen osallisuuteen, ja työmme laajentaaksemme mahdollisuuksia ja mahdollistaaksemme opiskelijoiden saavuttaa potentiaalinsa on johtanut siihen, että olemme olleet Englannin yliopistojen sosiaalisen liikkuvuuden indeksin kärjessä kahden viime vuoden ajan.

Opiskelijamme kuuluvat tukevaan yliopistoyhteisöön ja saavuttavat parhaita tuloksia valmistuneina. Yliopistostrategiamme asettaa tavoitteemme vuodelle 2025, jonka saavutamme käyttämällä ylpeää perintöämme ponnahduslautana ja pysymällä lujina sitoutumisessamme tasa-arvoon, monimuotoisuuteen ja osallisuuteen. Hyödynnämme vahvuuksiamme tutkimuksessa, innovaatioissa, opetuksessa ja kumppanuuksissa laajentaaksemme mainettamme, vaikutusvaltaamme ja vaikuttavuuttamme. Kaikki tämä luo arvovetoisen kulttuurin, joka on osallistava ja tehokas rikastuttaa elämää ja hyödyttää yhteiskuntaa.

Strategiat, politiikat, tehtävä ja arvot

Kaikki, mitä yliopisto tekee, olipa se pieni, on osa tehtäväämme instituutiona ja yritystrategiana.

Arvomme ja politiikkamme ovat valmiit varmistamaan, että tavoitteidemme saavuttamisessa teemme niin oikeudenmukaisesti ja mahdollisimman hyvin.

Missiomme, visiomme ja arvomme

Bradfordin yliopistossa keskitymme luomaan edellytyksiä sosiaaliselle, kulttuuriselle ja taloudelliselle vaikutukselle. Tämän painopisteen kautta tutkimuksemme, innovaatiomme ja opetuksemme muokkaavat yksilöiden ja yhteiskuntien tulevaisuutta. Rikasta soveltavaa tutkimusta, opetusta ja sosiaalista osallisuutta koskevaa perintöämme ja sitoutumistamme käytetään strategisten kumppanuuksien edistämiseen, jotka laajentavat vaikutusvaltaamme ja vaikutustamme saavuttaen samalla strategiset tavoitteemme.

Tehtävämme

Edistää kestävää sosiaalista ja taloudellista kehitystä erinomaisen opetuksen, tutkimuksen ja innovaation avulla.

Näkemyksemme

Visiomme on osallisuuden ja yhtäläisten mahdollisuuksien maailma, jossa ihmiset haluavat ja voivat vaikuttaa. Meidät tunnetaan paikkana, jossa tämä muutos tehdään.

Meidän arvomme

Tulemme olemaan organisaatio, joka ilmentää arvojamme kaikessa mitä teemme. Nämä arvot ovat:

 1. Erinomaisuus – erinomaisuus on kaiken toimintamme ytimessä
 2. Osallisuus – monimuotoisuus on voiman lähde, ja sitä on ymmärrettävä, arvostettava, tuettava ja hyödynnettävä
 3. Innovaatio - annamme keksinnölle valoa ja juhlimme luovuutta ja innovaatioita
 4. Luottamus – luottamus on suhteidemme perusta, jonka perustana on rehellisyys kaikessa tekemisessämme

Sijainnit

Sijainnit
 • Bradford

  Richmond Road, BD7 1DP, Bradford

  Ohjelmat

   Laitos tarjoaa myös:

   Kysymyksiä