Keystone logo
Universidad Nebrija

Universidad Nebrija

Universidad Nebrija

Johdanto

Nebrija-yliopisto on perustamisestaan lähtien säilyttänyt koulutusmallinsa erottavat arvot, jotka perustuvat laadukkaaseen opetukseen ja tutkimukseen tiedon luomisena. Koulutus on toteutettu kattavasti kaikkien opiskelijoidensa taidoissa, pätevyyksissä ja kyvyissä. Nämä ovat keskeisiä periaatteita, joilla saavutetaan yksilöllisen lahjakkuuden kehittyminen ja parhaat mahdollisuudet ammatilliseen integroitumiseen.

Filosofiamme on oppia tekemällä, josta tulee ainutlaatuinen yliopistokokemus. Se on elintärkeä kokemus opiskelijan muuttamisessa kohti globaalia tietoa, jotta hän voi nähdä ja johtaa muutoksia, joihin hän on uppoutunut. "Nebrija"-opiskelija keskittyy tiedon rakentamiseen elämän tärkeisiin haasteisiin.

Yliopiston ja yritysten välillä on myös luja sitoutuminen ammatillisen koulutuksen kehittämiseen, mikä takaa opiskelijalle laadukkaan harjoittelupaikan saavuttaakseen kunnianhimonsa kasvaa elämässä ja älyllisesti yliopistovaiheessa.

Nebrija-yliopiston johtokunta ja akateemiset neuvostot, jotka muodostuvat asiaankuuluvista henkilöistä, yhdistävät tietonsa ja arvovaltansa opinto- ja tutkimusohjelmiin. Nebrija-yliopiston opiskelijat osaavat täysin ilmaista tietonsa ja taitonsa kansallisessa ja kansainvälisessä yhteiskunnassa, jossa he harjoittavat ammatillista osaamistaan.

<img class=" inserted-image image-element img-responsive " title=" <span translate= "no">Universidad Nebrija " src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/ element/13/135772_135755_FOTOBERZOSAANOCHECIENDO40x21.jpg" alt="Universidad Nebrija" data-json=" {"author":"alt="Universidad Nebrija","author_url":"https://www.nebrija.com/en/","source":""} " />

Mikä erottaa Nebrija Universityn muista?

 • Työllistyvyyttä ja ammattiin suuntautumista, jossa 100 % opiskelijoista työharjoittelu yrityksissä ja laitoksissa.
 • Akateeminen huippuosaamisen henkilökohtainen opetus pienissä ryhmissä, läheisyys opettajien ja opiskelijoiden välillä sekä akateemisen ja ammatillisen maailman asiaankuuluvien ihmisten tapaamiset.
 • Kansainvälistyminen Madridin kansainvälisten opiskelijoiden kaksikielisyyden ja ulkomaisten ohjelmien kanssa, yksi olennaisista kokemuksista ennen opintojen päättymistä.
 • Pedagoginen innovaatio, jossa on osaamisen ja työllisyyden tiloja olla luova, yritteliäs ja olla vuorovaikutuksessa yliopiston kaikkien alojen kanssa, kuten autoteollisuus, esittävät taiteet, kansainväliset suhteet, viestintä jne.

Kuka oli Antonio de Nebrija

Elio Antonio Nebrija syntyi Lebrijassa (Sevilla) - tästä syystä hänen salanimensä - vuonna 1441. Hän opiskeli humanistisia tieteitä Salamancan yliopistossa ja jatkoi filologisia opintojaan Bolognassa, jossa hän oli vuorovaikutuksessa italialaisen humanismin kanssa. Hänen opetustyönsä alkoi Salamancan yliopistossa, jolle hän omisti suuren osan elämästään. Kardinaali Cisnerosin kutsumana hän meni Alcalán yliopistoon osallistumaan Polyglot-Raamatun julkaisemiseen, projektiin, jonka hän hylkäsi kääntäjien ryhmän välisten erojen vuoksi. Hänen elämänsä viimeiset vuodet viettivät opettajana Alcalán yliopistossa, jossa hän kuoli vuonna 1522.

Kuuluisa humanisti kamppaili koko elämänsä saadakseen takaisin Ciceron ja Quintilianuksen puhuman sivistyneen latinan kielen, joka oli menetetty vulgaarin puheen puolesta. Tätä varten hän perusti sen luonnolliseen menetelmään, joka sai alkunsa romaanin kielen - kansan kielen - hyvästä tuntemisesta, parhaana keinona välttää sen sivistyneen latinan menettämisen.

Hänen teoksistaan erottuvat Introductiones latinae (1481), Lexicon latino-castellanum et castellano-latinum (1492), Gramática castellana (1492) ja Reglas de orthographia en la lengua castellana (1517). Kaikista niistä tärkein, sillä sen vaikutus latinalaisamerikkalaiseen filologiaan, on Kastilian kielioppi, joka on ensimmäinen modernin kielen kodifiointi ja jonka prologi on omistettu kuningatar Isabel Katoliselle.

Sisäinen laadunvarmistusjärjestelmä

Sisäinen laadunvarmistusjärjestelmä on joukko dokumentoituja prosesseja, joita tarvitaan Antonio de Nebrija -yliopiston päivittäisen toiminnan asianmukaisen kehityksen hallintaan ja valvontaan. IQAS:n kautta tarpeet analysoidaan, prosesseja määritellään ja seurantaa ylläpidetään varmistaen samalla jatkuvan parantamisen.

Tämä tekee sisäisestä laadunvarmistusjärjestelmästä elävän asiakirjan, jota on tarkistettava ja mukautettava organisaation tai sen toimintojen muuttuessa.

Se on ainutlaatuinen järjestelmä, joka kattaa kaikki keskukset ja koulut, joista se koostuu, sekä niitä vastaavat prosessit. Sen on laatinut yliopiston rektoraatin alainen Technical Unit for Quality (TUQ) yhteistyössä kaikkien sekä akateemisten että hallinnollisten laitosten kanssa, joista se on rakennettu. Tätä varten TUQ on ottanut huomioon ANECA:n AUDIT-ohjelman kautta edistämät suuntaviivat, jonka tavoitteena on ohjata yliopistoja sisäisten laadunvarmistusjärjestelmien suunnittelussa.

<img class="inserted-image image-element img-responsive" title="alt="Universidad Nebrija" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit /element/13/135771_135754_DSC07192.jpg" alt="Universidad Nebrija" data-json=" {"author":"alt="Universidad Nebrija","author_url":"https://www.nebrija.com/en/","source":""} " />

Palkinnot / sijoitukset

Nebrija Universityn sitoutuminen akateemiseen huippuosaamiseen, koulutus johtavissa yrityksissä, innovaatiot monitieteisissä ohjelmissa ja kansainvälisessä koulutuksessa nostavat Nebrija Universityn tärkeimpien yliopistojen sijoituksiin.

Nebrija University on turvallinen valinta ja tiedot vahvistavat sen.

Rankingissa tunnustetaan Nebrija-yliopiston korkea yliopistosuoritus, mikä johtuu erottautuvista elementeistämme:

 • Akateeminen erinomaisuus
 • Työllistettävyys
 • Kansainvälinen suuntautuminen

Rankingit

 • BBVA-säätiön ja taloustutkimuslaitoksen (IVIE) U-ranking 2018.
 • QS Stars International Ranking - QS World University Rankings 2019.
 • Sitoumus- ja avoimuussäätiön yliopistojen avoimuusluokitus 2018.
 • Ecuadorin korkeakoulutus-, tiede-, teknologia- ja innovaatiosihteeristön (SENESCYT) tunnustus.
 • Global Ranking CEO Magazine - Nebrija Business Schoolin MBA-ohjelma.
 • Global TOP 100 Best Masters yrittäjyyden alalla.
 • Kiinan kansantasavallan opetusministeriön tunnustus.
 • Madri+d Foundation - DOCENTIA – NEBRIJA Malli.
 • El Mundon 250 maisteriohjelman sijoitus - Kaksi Nebrija-yliopiston tutkintoa erottuu luokittelussa.
 • CYD Ranking - Fundación de Conocimiento y Desarrollo (Tieto- ja kehityssäätiö).

<img class="inserted-image image-element img-responsive" title="alt="Universidad Nebrija" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit /element/13/135778_135758_IMG_6922.jpg" alt="Universidad Nebrija" data-json=" {"author":"alt="Universidad Nebrija","author_url":"https://www.nebrija.com/en/","source":""} " />

Sijainnit

 • Madrid

  Calle de Santa Cruz de Marcenado,27, 28015, Madrid

 • Berzosa

  Calle del Hostal, 28248 Hoyo de Manzanares, Madrid, Spain, 42351, Berzosa

  • Madrid

   Calle de Santa Cruz de Marcenado, 27, 28015, Madrid

   Kysymyksiä