Keystone logo
UET University School Of Tourism (Scuola Universitaria Europea per il Turismo)

UET University School Of Tourism (Scuola Universitaria Europea per il Turismo)

UET University School Of Tourism (Scuola Universitaria Europea per il Turismo)

Johdanto

Matkailun toinen puoli

UET - Euroopan matkailun yliopisto perustettiin vuonna 1993, ja sen tarkoituksena on kouluttaa matkailualan ammattilaisia.

Matkailualalla, joka todennäköisesti on äkillisiä muutoksia kuin mikään muu ala, tarvitaan erittäin erikoistuneita ammattilaisia, jotka ovat tottuneet käsittelemään kansainvälistä asiayhteyttä.

117161_36872034_1907980502594386_8389518494412046336_o.jpg

Näkemys

UET Italia on johtava yritys, joka tarjoaa Italiassa globaalin roolimallin ja asettaa uusia rajoja matkailun ja vieraanvaraisuuden koulutuksessa.

Tehtävä

UET tarjoaa ainutlaatuisen oppimiskokemuksen, taidot ja osaamisen opiskelijoille ja organisaatioille maailmanlaajuisesti. Kuullen teollisuuden, kehitämme koulutusalan Pathways ja ohjelmia, jotka ovat herkkiä dynaaminen luonne matkailu- ja ravintola-alan ja luoda työllistymismahdollisuuksia ja ura täyttää oppilaiden toiveet, elämäntapa ja elämänlaatua. Yhteistyössä alan ja hallituksen kanssa tarjoamme erinomaisia työharjoittelumahdollisuuksia, päähankkeita, verkostoitumismahdollisuuksia sekä maailmanlaajuista oppimista ja ammatillista kokemusta opiskelijoillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Edistämme innovaatiokulttuuria, joka kannustaa riskinottoon, yrittäjyyteen ja joustavuuteen henkilöstön ja opiskelijoiden keskuudessa. Sitoudumme rekrytoimaan ja kehittämään monipuolista tiimiä, joka edistää, heijastaa ja tukee monipuolista opiskelijaamme ja yhteistyökumppaneitamme.

arvot

UET on sitoutunut:

 • Korkeimmat huippuosaamisen ja vastuullisuuden vaatimukset
 • Opiskelijakokemus ja työllistettävyys
 • Maailmanlaajuiset suuntaukset
 • Innovaation ja luovan ajattelun edistäminen
 • Tiimityö, kumppanuus ja synergiaetut
 • Avoimuus ja rehellisyys
 • Oikeudenmukaisuus, tasapuolisuus ja toistensa kohtelu suhteessa
 • Innostava, kollegiaalinen, erittäin ammattitaitoinen ja vastaanottavainen ympäristö
117211_fotoTPSTI_Amadeus.jpg


Parannuksen keskeiset teemat

Yhteisö: Me ylläpidämme, tuemme ja luomme useita yhteisöjä, joissa opiskelijat voivat oppia ja kehittyä.

Sitoutuminen: Varmistamme, että opiskelijat osallistuvat opintoihinsa ja moniin mahdollisuuksiin UET sisällä ja sen ulkopuolella, joiden kautta he voivat kehittää jatko-ominaisuuksia ja työllistettävyyttä.

Tuki: Tarjoamme sinulle ajantasaista ja avuliasa tukea ennakoivasti ja reagoivasti, jotta he voivat täyttää potentiaalisi.

Palaute: Annamme sinulle nopean ja hyödyllisen palautteen

Tunnustaminen: Tuemme ja tunnustamme hyvän opetuskäytännön

Korkea osuus työharjoittelusta kursseille ja maisterin tutkinto matkailuun

Kursseilla ja maisterin tutkinnolla opiskelijoilla on todellinen mahdollisuus työskennellä opinto-ohjelman ja harjoittelun lopussa. UET raportoi erittäin korkean kurssin jälkeisen työharjoittelun, joka on sektorista riippuen 75–82%. Meidän opiskelijoiden työharjoittelu tapahtuu sekä Italiassa että ulkomailla.

117215_UETweb-277.jpg

akkreditoinnit

Opetusministeriö on hyväksynyt UET : n presidentin asetuksen 389/1994 OM 13.01.99 mukaisesti. Se on myös sertifioitu UNI ENI ISO 9001: 2008 -standardin mukaisesti.

UET on tehnyt sopimuksia kansallisten ja kansainvälisten yliopistojen kanssa tieteellisestä ja koulutuksellisesta yhteistyöstä.

Sijainnit

Sijainnit
 • Milan

  Via Privata della Torre, 18, 20127, Milan

  • youtube
  • facebook
  • twitter

Kysymyksiä