Keystone logo
UBIS

UBIS

UBIS

Johdanto

UBIS on todella ainutlaatuinen, ammatillisesti keskittynyt kansainvälinen oppilaitos, jolla on kampukset Genevessä, Sveitsissä, Barcelonassa, Espanjassa ja Global Online Campus, jonka pääkonttori sijaitsee Washington DC: ssä.

DNA: n UBIS koostuu kolmesta päätekijästä:

 • Tosielämän kokemus
 • Henkilökohtainen huomio jokaiselle opiskelijalle
 • Kansainvälinen näkökulma

UBIS tarjoaa ammattimaisesti keskittyneitä ohjelmia mikrotodistuksista, kandidaatin, maisterin ja tohtorin tutkinnoista.

UBIS' professorit ovat erittäin kokeneita ammattilaisia. He tuovat luokkahuoneeseen tosielämän ongelmia ja leikkaavat ne kokemuksen kriittisellä silmällä.

UBIS mukauttaa jatkuvasti kurssiensa sisältöä ja menetelmiä varmistaakseen, että valmistuneillamme on tiedot ja taidot menestyäkseen globlaalisilla liiketoiminta- ja teknologiamarkkinoilla.

Me UBIS kiinnitämme huomiota jokaisen opiskelijan tarpeisiin ja pyrimme tarjoamaan räätälöidyn ja henkilökohtaisen oppimiskokemuksen.

Olemme aidosti kansainvälinen yhteisö: UBIStiedekunta, henkilökunta ja opiskelijat tulevat yli 40 eri kansallisuudesta ja joka puolelta maailmaa. UBIS on myös vahva kansainvälisten yliopisto- ja yrityskumppaneiden verkosto sekä aidosti kansainvälinen alumniverkosto. Tällä hetkellä UBIS' Family on levinnyt 4 mantereelle.

Miksi opiskella osoitteessa UBIS

 • Räätälöidyt, laadukkaat akateemiset ohjelmat ja tiedekunta, joka tukee erittäin hyvin yksittäisiä liiketoimintalähtöisiä opiskelijaprojekteja. Pieni luokkakoko on avainasemassa.
 • Keskity opiskelijan uranäkymään: ohjelmat, jotka ovat linjassa työn tulevaisuuden kanssa; tiedekunta, jolla on työkokemusta, yhdistetty teknisten ja sosiaalisten taitojen lähestymistapa.
 • Erittäin monipuolinen opiskelijakunta. Lukukausi ulkomailla (kumppanilaitokset) ja/tai harjoittelu (USA, Sveitsi, Espanja).
 • UBIS Siinä on huippuluokan verkko-oppimisalusta, jonka avulla voit opiskella ulkomailla tai mukavasti omassa kodissasi, ja joustavuus sovittaa koulutuksesi kiireiseen aikatauluusi.

191618_KeystoneSaschaVonWolfersdorfnewbranding.jpg

Yksityiskohtaiset tiedot

Historia

UBIS perustettiin vuonna 2006 luomaan laitos, jolla on korkeat akateemiset standardit ja tukeva ympäristö liike-elämän urasta kiinnostuneille opiskelijoille. UBIS on IACBE: n, EduQuan ja Higher Education Licensure Commissionin akkreditoima Washington DC: ssä. UBIS on kansainvälisten akateemisten kumppaneiden verkosto ja kansainvälinen alumniverkosto. Tiedekunta, henkilökunta ja opiskelijat tulevat yli 40 maasta.

Koulutus

Me UBIS rakennamme opiskelijoiden valmiuksia navigoida alueilla, joita he eivät ehkä tunne, sopeutua muuttuviin olosuhteisiin, toimia monikulttuurisissa tiloissa ja toteuttaa projekteja, joilla on myönteisiä vaikutuksia maailmassa. Tarkistamme ja muokkaamme jatkuvasti ohjelmiamme ja opetusmenetelmiämme vastaamaan nykyisiä liiketoiminnan ja yhteiskunnan tarpeita.

Tutkimus

Opiskelijatutkimusta kannustetaan ja kehitetään kandidaattitason huippuprojektin sekä maisteri- ja tohtoritason opinnäytetyön kautta. Diplomitöiden ja väitöskirjojen odotetaan osoittavan omaperäistä tutkimusta ja panosta uuteen tietoon. Tiedekunnan ammatillinen asiantuntemus on ratkaisevan tärkeää näiden opinnäytteiden suuntaamiseksi tosielämän liiketoimintakysymyksiin. Tutkimuksen omaperäisyyttä seurataan opinnäytetöiden tiiviillä mentoroinnilla opiskelijoiden kirjoittamisen ennalta määrätyissä vaiheissa. Tiedekunnan odotetaan osoittavan tutkimustoimintaa osallistumalla vertaisarvioituihin lehtiin ja osallistumalla konferenssien julkaistuihin julkaisuihin.

Ura näkymät

Opiskelijoiden uranäkymiä parantavat korkealaatuiset akateemiset ohjelmat, jotka ovat jatkuvasti linjassa työn tulevaisuuden kanssa, tiedekunnat, joilla on laaja työkokemus, painottamalla sosiaalisia taitoja (viestintä, yhteistyö, kulttuuriherkkyys) ja tilaa, jonka opiskelijat saavat kehittää omia liiketoimintaprojektejaan. Tosielämän liiketoimintakysymyksiin suuntautuneelle tutkimukselle (capstone-projektit ja opinnäytetyöt) annettu näkyvyys on tärkeä tekijä opiskelijoiden valmistautumisessa menestykseen. Opiskelijoilla on useita mahdollisuuksia verkkoympäristössä (esim. osallistuminen tärkeisiin konferensseihin, harjoittelujaksot yrityksissä, kansainvälisissä instituutioissa ja kansalaisjärjestöissä) ja kansainvälisissä akateemisissa kumppanuuksissamme.

191611_KeystoneCristinaDima-newBranding.jpg

Palvelut

Opiskelijatoimistot

 • Urakeskus neuvoo jokaista yksittäistä opiskelijaa, minne mennä harjoitteluun. Kaikki opiskelijat saavat työskennellä 15 tuntia viikossa Sveitsissä opiskelun ensimmäisten 6 kuukauden jälkeen.
 • Opiskelijoiden oppimisalusta auttaa hallitsemaan arvosanoja ja oppimateriaaleja.
 • Online-ohjelma etäopiskeluun.
 • Opiskelijapalvelut auttavat viisumi-, oleskelukorttimuodollisuuksissa, terveydenhuollossa ja majoituksessa.
 • Orientaatiopäivät uusille opiskelijoille: tutustuminen professoreihin, kaupunkiopaskierrokset, kotoutuminen olemassa oleviin opiskelijoihin.
 • Opiskelijayhdistys - järjestää hauskoja tapahtumia opiskelijoille Genevessä ja sen ulkopuolella.

Akkreditointi

192453_192406_IACBE_logo_tag_2color_RGB.png

Kampuksen ominaisuudet

Valitse kahdesta maailmanlaajuisesti vaikutusvaltaisesta kaupungista tai koe koulutuksesi useissa paikoissa ympäri maailmaa maailmanlaajuisen verkkokampuksen avulla.

Geneve, Sveitsin kampus

Geneve on Sveitsin johtava finanssikeskus, ja siellä asuu vertaansa vailla oleva määrä maailmanlaajuisia virastoja, liittoja, rahoituslaitoksia ja monikansallisia yrityksiä, mukaan lukien Yhdistyneet Kansakunnat, Maailman kauppajärjestö, UBS, Kansainvälinen olympiakomitea ja Thomson Reuters. Genevessä Sveitsissä on neljä virallista kieltä ja yli 190 kansallisuutta, joten se on tärkein liike-elämän ja kansainvälisten suhteiden keskus.

Barcelonan kampus, Espanja

Barcelona on monipuolinen kaupunki täynnä jännittäviä näkymiä ja mahdollisuuksia. Ei koskaan tylsää hetkeä Barcelonassa: 68 puistoa, 55 museota, ulkoilua ja lähes 5 km hiekkarantoja. Tämä kaupunki on yksi suuri kansainvälinen yhteisö, jossa on edustettuina yli 179 kansallisuutta, ja se toivottaa lämpimästi tervetulleeksi kaikki opiskelijat ja ulkomaalaiset, jotka kaikki haluavat kutsua tätä paikkaa "kodiksi". Barcelona saattaa olla kaupunki, joka tunnetaan parhaiten rikkaista taiteellisista ja kulttuurisista perinteistään, mutta se on myös yhä tärkeämpi kansainvälinen toimipaikka, joka on teknologia-aloitusyritysten ja innovaatioiden huippukohde.

Globaali verkkokampus

Koe koko maailma kotoa käsin. Verkkokoulutus tarjoaa opiskelijoille ja yrityksille ammatillista joustavuutta ja erilaisia etuja. Hyödynnä asynkroninen oppimisympäristö joustavuuden lisäämiseksi, kaikilla kursseilla tarjottu virtuaalinen työtunti yksilöllistä ja ainutlaatuista tukea varten, opiskelijoiden tukipalvelut luokkahuoneen ulkopuolella, aidosti globaali tiedekunta ja paljon muuta UBIS opiskelijana. Global Campus kokoaa yhteen ihmisiä, kulttuureja ja innovatiivisia ideoita ympäri maailmaa.

  Pääsymaksut

  Lahjakas Global Admissions -tiimimme tapaa hakijoita henkilökohtaisesti keskustellakseen ura- ja koulutustavoitteista varmistaakseen, että UBIS sopii täydellisesti. Arvioimme hakijoita yksilöllisesti heidän koko profiilinsa vahvuuden perusteella. Halusi ja ajatuksesi ovat tärkeitä menestyksesi indikaattoreita täällä, ja arvostamme niitä yhtä paljon kuin todistettuja saavutuksiasi.

  Otamme hakemuksia vastaan rullaavasti, ja etusijalla ovat ne, jotka hakevat määräaikaan mennessä.

  Apurahat ja rahoitus

  • Opiskelijoiden menestyksen apurahat
  • Ansioihin perustuvat stipendit

  Pääsyn edustajasi keskustelee kanssasi yksityiskohtaisesti saatavilla olevista stipendeistä ja rahoitusvaihtoehdoista.

  <span translate="no">UBIS</span> MBA sijoittui tasolle 1 - CEO Magazine

  UBIS MBA on sijoittunut CEO Magazine Global MBA -ohjelmien huipputasolle

  Rankingit

  Akkreditoinnit ja sijoitukset

  • #7 CEO Magazine Global MBA Rankingissa 2020/2021
  • Taso yksi CEO Magazine Global MBA Rankingissa 2022
  • WURI 2021 -sijoitukset - Maailman yliopistot, joissa on opiskelijoiden liikkuvuutta ja avoimuutta
  • WURI 2021 -sijoitukset - Maailman yliopistot, joilla on todellinen vaikutus
  • EduQua
  • Federation des Enterprises Romande (FER)
  • Euroopan johtamisen kehittämissäätiö (EFMD)
  • Korkeakoulutuksen akkreditointineuvosto (CHEA)
  • UBIS hyväksyttiin korkeakoulutuksen oppimiskomissioiden akkreditointiin Washington DC: ssä

  Sijainnit

  • Geneva

   Avenue Blanc,46, 1202, Geneva

  • Geneva

   Geneva, Sveitsi

   Kysymyksiä