Keystone logo
Transcontinental Institution Of Higher Education

Transcontinental Institution Of Higher Education

Transcontinental Institution Of Higher Education

Johdanto

KEITÄ ME OLEMME?

Tämä laitos on rakennettu maailmanlaajuisten kasvattajien ryhmä, jolla on kokemuksia eri puolilta maailmaa. Kun olemme todenneet jatkuvat muutokset liike-elämässä ja perinteisen koulutuksen perimmäinen syy, päätimme toimia. Tämä instituutti on suunnitellut ja ohjannut intohimoiset kasvattajat, joilla on kokemuksia maailman korkeimmista yliopistoista, kuten Stanford ja Pace University Yhdysvalloissa, Liverpoolin yliopisto ja Lontoon kauppa- ja rahoituskoulu Iso-Britanniassa, Kansainvälinen kauppa- ja taloustieteiden yliopisto ja Pekingin yliopisto Kiinassa, Grenoblen kauppakorkeakoulussa Ranskassa, Singaporen U21-globaalissa yliopistossa, Ghanan yliopiston ammattiopinnoissa, Chulalongkornin yliopistossa Thaimaassa ja monilla muilla korkeimmilla instituutioilla vastaavilla alueilla.


Yksilöllinen holistinen kehitys

KORKEA KOULUTUKSEN JATKOKOULUTTAVAN INSTITUUTTI

Yhdistämme koulutusmatkanne yksilöllisellä kehityssuunnitelmalla . Tämä alkaa oppilaitoksesta, joka alkaa oppilaitoksesta ja kehittyy jatkuvasti jokaisen moduulin kautta. Jotkut tietoisesta kehityksestä ovat emotionaalinen älykkyys, luottamus ja innovaatiovalmiudet. Ennen kuin aloitat moduulin, professorit yhdistävät henkilökohtaiset kehittymistarpeesi oppimisprosessiin ennen kuin astutte ensimmäiseen luokkaan. Et koskaan ala kuin tuntematon yksilö, joka on osa opiskelijoiden luetteloa. Integroidun yksilöllisen kokonaisvaltaisen kehityksen järjestelmä nopeuttaa kehityksen vauhtia, kun edistyt läpi kunkin moduulin.

VS.

MUUT UNIVERSITEETIT

Opiskelijoiden integroitu kehittäminen ei ole useimmissa yliopistoissa, paljon vähemmän kokonaisvaltaista kehitystä. Opettajat alkavat jokaisen moduulin näkemästä oppilaita "tyhjänä liuskekiveänä" , tietämättään jokaisen opiskelijan yksilöllisistä kehitystarpeista tai tavoitteista. Kehitystesi tyypillisesti alkaa "0" jokaisella lukukaudella.


Artikkelit ja julkaisut

Kehittää oikeita taitoja tehokkaasti
Kuinka voit ylittää potentiaalinne?
Kolme tapaa saavuttaa työntekijän uskollisuus ja pitää huippuosaajat jättämästä

Sijainnit

  • Mosta

    Transcontinental Institution of Higher Education 145, ‘Hodon Ward’, Triq il-Waqqafa, il-Mosta, MST4492 Malta, , Mosta

Kysymyksiä