Keystone logo
The School of Management and Research

The School of Management and Research

The School of Management and Research

Johdanto

MEISTÄ

Management & Researchin (TSMR) ylpeänä on sitoutuminen huippuosaamiseen. Tämä sitoumus heijastaa TSMR: n tehtävää tarjota korkealaatuisia ohjelmia opiskelijoilleen, poikkeuksellista palvelua yhteisöille ja huippututkimusta, joka tiedottaa politiikasta ja käytännöistä. TSMR on myös sitoutunut luomaan kumppanuuksia monien koulutus-, palvelu- ja liikeyritysten kanssa edistääkseen tutkimusta ja innovatiivisia käytäntöjä monilla ammateilla ja yhteisöjärjestöillä.

TSMR on ainutlaatuinen yhdistelmä akateemisia ja ammatillisia ohjelmia, jotka valmistavat ihmisiä monenlaisiin tehtäviin teollisuudessa. TSMR ei ainoastaan ​​valmista erittäin päteviä opiskelijoita vaan myös ammattilaisia ​​jännittävässä ja suuressa määrin hallinnassa. Kehotamme sinua tutustumaan akateemisiin ohjelmiin tutustumalla monenlaisiin mahdollisuuksiin.

Ohjelmamme ohjataan TSMR: n käsitteellisellä kehyksellä, jossa kuvataan opiskelijoiden kehittymistä Inquirer-ammattilaisille. Asiantuntijaryhmät vaikuttavat positiivisesti oppijoiden oppimiskokemuksiin ammattitaidon, opetusprosessien, oppimisympäristöjen, opiskelijoiden oppimisen, ihmissuhdetaitoja ja ammatillisten suhteiden ymmärtämisen ja soveltamisen kautta. Uskomme, että Inquirer-ammattilaiset ovat erittäin valmiita vastaamaan nykypäivän opetuksen ja oppimisen jännittäviin vaatimuksiin laadukkaiden akateemisten ohjelmiensa lisäksi. TSMR pyrkii myös osallistumaan opiskelijoihin, alumneihin ja yhteisöön erilaisissa toiminnoissa. Opiskelijana voit osallistua erilaisiin ammatillisiin järjestöihin, jotka tarjoavat pitkäaikaisia ​​ystävyyssuhteita opiskelijoille, jotka jakavat kiinnostuksenne ja ammatillinen intohimosi.

Toivomme, että nautit opinnoistasi TSMR: ssä. Odotamme innolla mahdollisuutta jakaa kanssamme sitoutumisemme huippuosaamiseen.

66458_image1.jpg

TEHTÄVÄMME

London School of Management & Researchin tehtävänä on tarjota kansallisesti kilpailukykyisiä ja kansainvälisesti tunnustettuja mahdollisuuksia erilaisten opiskelijoiden oppimiseen ja sitoutumiseen todelliseen maailmaan. Lontoon School of Management & Research -hankkeena on tiedonhankintaratkaisu, jonka avulla rakennetaan kumppanuuksia muiden oppilaitosten, yhteisöorganisaatioiden, valtion virastojen ja yksityisen sektorin kanssa palvelemaan alueita, joita se palvelee ja vaikuttavat maailmaan.

NÄKEMYKSEMME

London School of Management -tutkimus (TSMR) pyrkii olemaan akateeminen johtaja, joka on tunnustettu innovaatiosta ja laadusta opetuksessa ja oppimisessa, kansainvälisessä asemassa ja sitoutumisessa tavoittamiseen ja palveluihin yhteisöille ja yhteiskunnille, joita hän palvelee.

YLEISET ARVOT

TSMR arvostaa seuraavia näkökulmia keskeisesti:

  • Sinnikkyys: Meillä on korkeat laatu- ja eheysstandardit TSMR: n perustana.
  • Yrittäjyys: Pyrimme huippuosaamiseen TSMR-yhteisöissä tarjoamalla mahdollisuuksia saavuttaa opetus-, tutkimus-, apuraha-, luova toiminta ja palvelu.
  • Oppimiskeskeisyys: Kasvatamme älyllistä joustavuutta, osaamista ja taitoja yhdistäen opetuksen, tutkimuksen, arvioinnin ja oppimisen edistämään tieteellisen yhteisön jatkuvaa parantamista.
  • Opiskelijakeskeisyys: Olemme sitoutuneet koulutukseen, tiedusteluun ja palveluun vastaamaan opiskelijoiden muuttuviin tarpeisiin. Edistämme elinikäistä oppimista, kansalais- ja yhteiskuntavastuuta, johtajuutta sekä yksilön ja uran kasvua.
  • Monimuotoisuus: Me omaksumme monimuotoisuuden kaikissa ulottuvuuksissa ymmärtäen, että yksilön keskinäinen kunnioittaminen ja kaikkien osallisuus ovat elintärkeitä sekä henkilökohtaiselle että institutionaaliselle menestykselle.
  • Palvelu: Tuemme ja tunnemme palvelun kaikilla tasoilla TSMR: ssä. Pyrimme osallistumaan TSMR: n ja maailman eduksi.

Sijainnit

Sijainnit
  • 292 North Road, Cardiff, Wales, CF14 3BN, Cardiff

Kysymyksiä