Keystone logo
The Lisbon MBA

The Lisbon MBA

The Lisbon MBA

Johdanto

Lissabon

Dean tervetuloviestiä

Se on suurella ylpeydellä ja innolla, että voimme toivottaa sinut Lissabonin MBA.

Lissabonin MBA on yhteisyritys välillä Católica-Lissabon ja Nova SBE - kaksi johtavaa kauppakorkeakouluista Euroopassa.

Tämä kumppanuus sisältää kahden vuoden Executive osa-aikainen MBA ja kansainvälisen kokopäiväinen MBA, yhdessä MIT: n arvostetun Sloan School of Management.

Mukaan 2017 Financial Times Top 100 Global MBA Ranking, Lissabonin MBA Kansainvälinen Kokopäiväinen on 20. paras MBA-ohjelma Euroopassa. Olemme myös esillä kuten 1. MBA Euroopassa Kansainvälinen kurssi kokemus, yksi tärkeimmistä painopisteistä.

Lissabonin MBA pidettiin 52. paras Executive MBA Euroopassa, mukaan 2016 Financial Timesin European Business Schools Ranking.

Lissabonin MBA tarjoaa foorumin, jossa lahjakas, kunnianhimoinen ja korkealentoinen opiskelijaa eri puolilta maailmaa voivat kokoontua ja harjoittaa aktiivista oppimista, vuorovaikutuksessa yläpäätä tiedekunta.

Miksi sinun pitäisi harkita Lissabonin MBA-alustan oman valinta MBA:

  • Molemmat ohjelmat ovat arvokkaalla tiedekunnan elin, koulutetaan maailman paras koulut, vahvasti mukana korkeatasoiseen tutkimukseen ja sopusoinnussa uusimman kehityksen hallinnon teoria ja käytäntö;
  • Molemmat ohjelmat ovat korkein sijoitus Portugali MBA Financial Times MBA Rankings;
  • Molemmat ohjelmat kuvaavat innovatiivisen opetussuunnitelman, stimuloiva täsmällistä analyysiä, käyttämällä tunneäly taidot, sosiaalisesti vastuullinen toiminta ja käytännön oppimiseen. Opetussuunnitelma, joka on silta korkeakoulujen ja yritysmaailman, teorian ja käytännön välillä, välillä voittoja ja ihmisten, vasemman ja oikean aivopuoliskon välillä ja maantieteellisillä maailman.
  • Varmistamme vahvat siteet yritysmaailmaan, jossa suuret yritykset tiiviisti mukana sen hallinnon ja sponsoroi tarjoaa verkoston harjoittelupaikkoja ja yhteyksiä.
  • Molemmat ohjelmat tarjotaan viihtyisässä ja kosmopoliittisesta ympäristö on kaunis ja miellyttävä Lissabon. Täällä opiskelijat voivat sekoittua työn ja vapaa kuin hyvin harvoja paikkoja maailmassa.

Daniel Traça - Dean Nova SBE Francisco Veloso - Dean Católica-Lissabonliiketoiminta

Lissabonin MBA Advantage

Jos harkitset tekemässä MBA Portugali, olet todennäköisesti käsitellään pääasiassa kauppakorkeakouluissa maassa ja olet ymmärtänyt, että Católica ja Nova enää on erilliset MBA-ohjelmia.

Olkaamme jakaa miten kaikki alkoi ... Hanke alkoi vuonna 2006, kun MIT Sloan School of Management vieraili Portugali pyrkii luomaan kumppanuus- ja käynnistää kansainvälinen MBA. Lissabonin MBA syntyi vuonna 2007 yhteisyrityksenä välillä Católica-Lissabon ja Nova SBE, kahdessa ylimmässä b-koulujen Portugalissa. Molemmat ovat liittyneet pyrkimyksiä kilpailla globaaleilla markkinoilla, alkaen tarjoamalla osa-aikainen ohjelma, joka samana vuonna. Myöhemmin, tammikuun 2009 Lissabonin MBA International, jossa kumppanuus MIT Sloan, tyytyväinen ensiluokkaisia.

Tässä mitä voit saada Lissabonin MBA:

Jossa Talent ja Market kohtaavat

Lissabonin MBA muuttaa sinut, ammatillisesti ja henkilökohtaisesti. Kun jatkaa Lissabonin MBA olet osa dynaamista yhteisöä, joka uskoo vaikuttavat myönteisesti maailmassa kautta harkittuja johtajuus ja innovatiivisia ideoita. Meidän MBA-ohjelmat on suunniteltu lahjakkaita ammattilaisia, jotka haluavat ottaa seuraava askel urallaan ja me autamme johtaa sinut urasi tavoitteita, koska olemme sitoutuneet menestykseen.

Liityt eliitti MBA-ohjelma

Yhteisyrityksemme kahden johtavista kauppakorkeakouluista Portugali - Nova SBE ja Católica-Lissabon - on kansainvälisesti tunnustettu ja olemme osa eliittiin kauppakorkeakouluissa - alle 1% maailman - joka pitää Triple Akkreditointi (AACSB , EQUIS ja AMBA).

Lissabonin MBA Kansainvälinen kokopäiväinen ohjelma pidettiin yhtenä parhaista MBA-ohjelmia Euroopassa 2016 Financial Times Top 100 Global MBA Rankings - 20. paras Euroopassa - ja 1. maailmanlaajuisesti kategoriasta ”Kansainvälinen kurssi kokemus”.

Sinut huomataan ja olla osa perhettä

Lissabonin MBA et ”toinen ratas kone” - Ainutlaatuinen boutique MBA konsepti on suunniteltu tekemään MBA kokemus mukaansatempaavan ja yksilöllisiä.

Sarjat Lissabonin MBA on mitoitettu, jotta voidaan maksimoida oppimiskokemus, luoden intiimin luokkaympäristön jossa opiskelijat voivat olla vuorovaikutuksessa paras tiedekunnan ja rakentaa syvä yhteys luokkakavereita, MBA henkilökunta ja vieraat tuomme yrityskaupan maailma meidän luokat ja tapahtumia.

Annamme käytännön ja relevantti tieto

Lissabonin MBA-ohjelmat rakennetaan yhteistyössä kahden alkuun kauppakorkeakouluissa Portugali - Católica-Lissabon ja Nova SBE - ja kanssa yhteistyössä MIT Sloan School of Management -, joka kokoaa yhteen arvostetun tiedekunnan elin, koulutetaan maailman paras koulujen , jolla on vahva reaalimaailman liiketoimintaosaamista, joka tarjoaa innovatiivisen, täydellinen ja transformative koulutus, joka auttaa valmistautumaan menestystä.

Voit käytännössä mitä opit todellisia yrityshankkeita, koska uskomme käytännön lähestymistapa on paras tapa hankkia uusia akateemisia taitoja ja silti olla yhteydessä yritysmaailmaan. Saat myös alttiina useita kansainvälisiä näkökulmia, eri aloilta ja henkilökohtaisesti tunnistaa etenemistä muutoksen, kertyminen tietosi, analyyttisen asiantuntemuksen ja kriittisen päättelyn aikana ohjelman.

Teemme johtajakoulutustyössäsi innovatiivisia ja henkilökohtaisia

Uskomme johtajilla pitäisi olla syvä ymmärrys itsestään ja olemme jatkuvasti pyrkivät innovatiivisin, luova ja inspiroiva menetelmiä, joiden avulla voit kehittää johtajien taitoja, jotka saavat sinut onnistuu nyt ja tulevaisuudessa. Focus ja personointi ovat avainasemassa, joten teemme tiivistä yhteistyötä sinua auttaa kehittämään urakehityssuunnitelma, lisätä itsetuntemusta, ymmärtää potentiaalia ja miten se saavutetaan.

Me helpottaa verkottumista

Varmistamme Lissabonin MBA on vahvat siteet yritysmaailmaan ja nuo yhteydet ylittävät jäsennelty läsnäolo yritykset osallistuvat suoraan MBA-ohjelmia. Toimitamme useita hienoja johdon istuntoja ulkoisten asiakkaiden edistettävä säännöllisiä tapahtumia yrittäjien ja ylin johto eri aloilta, ja luoda verkostoitumismahdollisuuksia kaikille Lissabonin MBA yhteisö - opiskelijat, alumni, tiedekunnan ja henkilökunnan.

Ihmisiä tapaat aikana MBA Lissabonin MBA on vahva vaikutus elämääsi ja panostamme valitessamme opiskelijoiden erilaisista ammatti, akateeminen ja kansainvälisten taustat, ihmiset, jotka haastavat sinut ja mahdollistaa arvokkaan vertaisverkko kokemuksia.

Vuodesta kollegoiden luokkasi, Kokopäiväinen Kansainvälinen Executive opiskelijoita, meidän alumniverkostossa levinnyt ympäri maailmaa ja työskentelevät monilla eri teollisuuden aloilla, meidän tiedekunnan ja yritysten suhteita, annamme sinulle verkosto yritysten yhteyksiä, jotka auttavat kun etukäteen työtehtävissänne.

Tervetuloa suuri kaupunki, nauttia ja inspiroidu

Lissabon on isäntäkaupunkina sekä meidän ohjelmia - jos tiedät sen, niin tiedät miten kutsuva se on ja jos et, me haastaa sinut käymään!

Dynaamisen rytmi modernin keskustan on inspiroiva värähtelyä meidän historiallisia maamerkkejä, Lissabon on kaupunki täynnä energiaa ja jännittäviä mahdollisuuksia, joka kokoaa yhteen perinteitä Euroopassa, Amerikassa, Afrikassa ja Aasiassa. Ja yli 200 aurinkoista päivää vuodessa ja minuutin päässä kauniista rannoista ja yksi parhaista surf paikkoja maailmassa, ei ole muuta paikkaa Euroopassa kuin Lissabonissa! Itse asiassa Lissabonin MBA on saavuttanut ensimmäisen paikan sijainti, laatu ja kustannukset majoitusta uusimmassa Financial Times vaihtoehto MBA tutkimuksessa.Minne tavoitteesi voi viedä sinut, Lissabon on täydellinen ympäristö alkaa tehdä tulevaisuudessa tapahtua!

Sijainnit

  • Lisbon

    Campus de Carcavelos Rua da Holanda, n.1 2775-405 Carcavelos, Portugal, , Lisbon

Kysymyksiä