Keystone logo
The German University In Cairo

The German University In Cairo

The German University In Cairo

Johdanto

The German University In Cairo , GUC, on egyptiläinen yksityinen yliopisto, joka perustettiin presidentin asetuksella 27/2002 lain nro 101/1992 ja sen toimeenpanosäännösten 355/1996 mukaan.

Saksalainen yliopisto Kairossa / Deutsche Universität Kairossa on perustettu vuonna 2002 yhteistyössä Ulmin ja Stuttgartin osavaltion yliopistojen kanssa Egyptin korkeakouluministeriön, tiede-, tutkimus- ja taideministeriön suojeluksessa Baden-Württembergin osavaltiossa. , Saksa, ja Saksan akateemisen vaihdon palvelun (DAAD), Saksan Kairon suurlähetystön, arabien ja saksalaisten teollisuus- ja kauppakamarin (AHK), Saksan liittovaltion opetus- ja tutkimusministeriön, Tübingenin osavaltion yliopiston tukemana, Mannheimin osavaltion yliopisto ja Leipzigin kuvataideakatemia.

The German University In Cairo on itsenäinen, voittoa tavoittelematon egyptiläinen yksityinen laitos, jota johtaa saksalaisten ja egyptiläisten yhteenliittymä, jonka visio on rakentaa johtava opetuksen ja tutkimuksen huippuyksikkö, joka edistää tehokkaasti yleistä hyvinvointia kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. ja pyrittävä tieteelliseen, tekniseen, taloudelliseen ja kulttuuriseen yhteistyöhön Egyptin ja Saksan välillä.

Sijainnit

  • ثالث القاهرة الجديدة, Egypti

Kysymyksiä