Keystone logo
The Emirates Academy of Hospitality Management

The Emirates Academy of Hospitality Management

The Emirates Academy of Hospitality Management

Johdanto

Tehtävä ja näkemys

Näkemys

Olla maailman johtava yliopistotason opiskelun, stipendin ja soveltavan tutkimuksen edistäjä matkailun ja majoitusliikkeen hallinnassa.

Tehtävä

Tarjoaa maailmanluokan, innovatiivista, alan kannalta merkityksellistä koulutusta ja tutkimusta nykyaikaisessa, monikulttuurisessa ympäristössä, jotta seuraavan sukupolven hotelli- ja ravintola-alan johtajia saadaan menestymään dynaamisessa maailmassa.

Institutionaalinen tavoite ja tavoitteet

EAHM:n tavoitteena on edistää akateemista huippuosaamista ammatillisessa kontekstissa. Oppilaitoksen tavoitteet ovat: 1. Sovellussuuntautuneita ohjelmia, jotka tuottavat vieraanvaraisuudesta ja matkailusta valmistuneita, jotka osaavat soveltaa teorioita käytännössä; 2. Vieraanvara- ja matkailualan teollisiin, kaupallisiin ja yhteisön tarpeisiin liittyvä soveltava tutkimus; 3. Hotelli- ja matkailualan opiskelijoiden älyllinen ja kokonaisvaltainen kehittäminen välittävässä ympäristössä; 4. Omistautuneet kumppanuudet hotelli-, matkailu- ja matkailualan yritysten, teollisuuden ja muiden koulutuspalvelujen tarjoajien kanssa; 5. Opiskelijoiden kehittäminen tehokkaiksi ja pohdiskeleviksi elinikäisiksi oppijoiksi.

Vieraanvaraisuuden ytimessä

The Emirates Academy of Hospitality Management (EAHM) on erikoistunut vieraanvaraisuuteen keskittyvien liikkeenjohdon tutkintojen tarjoamiseen, ja sen tavoitteena on tulla maailman johtavaksi ravintola-alan johtamiskouluksi.

EAHM:llä on kansainvälisesti tunnustetut opinto-ohjelmat, arvostetut tiedekunnan jäsenet kaikkialta maailmasta, huippuluokan infrastruktuuri, modernit tilat, vahvat kumppanuussuhteet ravintola-alalla ja EAHM:n läheisyys maailman parhaisiin hotelleihin. on vieraanvaraisuuden sydämessä.

Keskeiset tosiasiat

  • Top 10 Hospitality School
  • Ensimmäinen hotellikoulu Lähi-idässä
  • Monikulttuurinen ylioppilaskunta
  • 53 % naisia ja 47 % miehiä
  • Kolminkertaisesti tunnustettu
  • Yli 100 ravintola-alan yhteistyökumppania

Kolme akkreditointielintä

The Emirates Academy of Hospitality Management (EAHM) on Yhdistyneiden arabiemiirikuntien, Yhdistyneen kuningaskunnan ja Australian korkeakouluviranomaisten tunnustama.

Arabiemiirikuntien opetusministeriö (MOE).

The Emirates Academy of Hospitality Management (EAHM), joka sijaitsee Dubaissa, Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa, on ansainnut akkreditoinnin opetusministeriön akateemisen akkreditointikomission kautta seuraaviin tutkintoihin: Bachelor of Business Administration in International Hospitality Management; Business Administrationin osanottaja kansainvälisessä vieraanvaraisuuden hallinnassa; Master of Business Administration International Hospitality Management.

Hospitality-instituutti

Iso-Britanniassa sijaitseva IOH on maailmanlaajuinen ammatillinen instituutti, joka edistää korkeita standardeja ravintola-alalla. Kaikki EAHM:ssa suoritettavat akateemiset ohjelmat ovat IOH:n akkreditoimia vieraanvaraisuuskehyksensä mukaisesti.

Kansainvälinen matkailu- ja hotellialan koulutuksen huippuyksikkö

Australialainen kansainvälinen akkreditointielin THE-ICE on arvioinut opetussuunnitelman kehittämis- ja tarkistusprosessin; opetuksen ja oppimisen lähestymistapa; EAHM:n henkilöstöresurssit ja -tilat ja totesi, että se on täyttänyt kansainväliset huippuosaamisen standardit. Akkreditoituna jäsenenä EAHM liittyi eksklusiiviseen instituutioryhmään, johon kuuluu julkisia yliopistoja, yksityisiä hotellikouluja ja ammatillisia korkeakouluja yli 10 maasta.

Maailmanlaajuinen tunnustus

The Emirates Academy of Hospitality Management on tunnustettu useilta maailmanlaajuisilta tahoilta, mikä takaa opiskelijoidemme saaman koulutuksen laadun ja tason.

Kauppakorkeakoulujen edistämisyhdistys

The Emirates Academy of Hospitality Management on Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) jäsen. AACSB on voittoa tavoittelematon maailmanlaajuinen yhdistys, jonka tavoitteena on jakaa tietoa ja parhaita käytäntöjä liiketoiminnan jatkokoulutukseen. EAHM-opiskelijat voivat olla varmoja siitä, että saama koulutus vastaa tämän globaalin organisaation asettamia maailman johtavia menetelmiä ja käytäntöjä.

Kiinalainen Scholarly Exchange -palvelukeskus

Kiinan opetusministeriö on lisännyt EAHM:n kansainvälisen koulutuksen tarjoajien viralliseen luetteloon Kiinan Service Center for Scholarly Exchange -palvelun kautta. Tämä tunnustaa EAHM:n uskottavana instituutiona kiinalaisille ja kansainvälisille opiskelijoille.

Kansainvälisten koulujen neuvosto

EAHM on International Schools (CIS) -neuvoston jäsen. CIS on maailmanlaajuinen koulujen, korkeakoulujen ja yliopistojen yhteisö 116 maassa. Voittoa tavoittelemattomana organisaationa CIS pyrkii tarjoamaan korkealaatuista koulutusta keskittyen kansainvälisiin ja kulttuurienvälisiin näkökulmiin.

Hosco

Hosco tarjoaa jäsenyyttä vieraanvaraisille ja kulinaarisille laitoksille ympäri maailmaa, jonka tavoitteena on yhdistää koulut ja yliopistot alaan. EAHM-opiskelijat hyötyvät tästä laajasta harjoittelu- ja uramahdollisuuksien verkostosta.

Sijainnit

  • Dubai, Arabiemiirikunnat

Kysymyksiä