Keystone logo
© The Emirates Academy of Hospitality Management
The Emirates Academy of Hospitality Management

The Emirates Academy of Hospitality Management

The Emirates Academy of Hospitality Management

Johdanto

Missio ja visio

Näkemys

Olla maailman johtava yliopistotason oppimisen, stipendien ja soveltavan tutkimuksen helpottamisessa matkailun ja vieraanvaraisuuden hallinnan aloilla.

Tehtävä

Tarjota maailmanluokan innovatiivista, alan kannalta merkityksellistä koulutusta ja tutkimusta nykyaikaisessa, monikulttuurisessa ympäristössä, jotta seuraavan sukupolven vieraanvaraisuuden yritysjohtajat saisivat osaamista menestyä dynaamisessa maailmassa.

Institutionaalinen tavoite ja tavoitteet

EAHM: n tavoitteena on edistää akateemista huippuosaamista ammatillisessa kontekstissa. Laitoksen tavoitteena on: 1. Ohjelmat, jotka ovat sovelluslähtöisiä ja jotka tuottavat vieraanvaraisuutta sekä matka- ja matkailualan tutkinnon suorittaneita, jotka voivat soveltaa teorioita käytännössä; 2. Soveltava tutkimus, joka liittyy majoitus- ja matkailualan teollisiin, kaupallisiin ja yhteisöllisiin tarpeisiin; 3. Vieraanvaraisuuden ja matkailun opiskelijoiden henkinen ja kattava kehittäminen huolehtivassa ympäristössä; 4. Erityiset kumppanuudet majoitus-, matkailu- ja matkailualan, teollisuuden ja muiden koulutuksen tarjoajien kanssa; 5. Kehitetään opiskelijoista tehokkaita ja reflektoivia elinikäisiä oppijoita.

Vieraanvaraisuuden ytimessä

The Emirates Academy of Hospitality Management (EAHM) on erikoistunut tarjoamaan liikkeenjohdon tutkintoja vieraanvaraisuuden painopisteellä ja pyrkii tulemaan maailman johtavaksi vieraanvaraisuuden johtamiskouluksi.

Kansainvälisesti tunnustetuilla opinto-ohjelmilla, arvostetuilla tiedekunnan jäsenillä, jotka ovat peräisin eri puolilta maailmaa, huipputeknisestä infrastruktuurista, moderneista tiloista, vahvoista kumppanuuksista vieraanvaraisuusalalla ja EAHM: n läheisyydestä joihinkin maailman parhaisiin hotelleihin, EAHM on todella vieraanvaraisuuden sydämessä.

Tärkeimmät tiedot

 • Top 10 vieraanvaraisuuskoulu
 • Ensimmäinen hotellikoulu Lähi-Easissa
 • Monikulttuurinen opiskelijakunta
 • 53% naisia ja 47% miehiä
 • Kolminkertaisesti tunnustettu
 • 100+ vieraanvaraisuusalan kumppania

Kolme akkreditointielintä

The Emirates Academy of Hospitality Management (EAHM) on Yhdistyneiden arabiemiirikuntien, Yhdistyneen kuningaskunnan ja Australian korkeakouluviranomaisten tunnustama.

Yhdistyneiden arabiemiirikuntien opetusministeriö (MOE)

The Emirates Academy of Hospitality Management (EAHM), joka sijaitsee Dubaissa, Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa, on ansainnut akkreditoinnin opetusministeriön akateemisen akkreditoinnin komission kautta seuraaville tutkinnoille: Bachelor of Business Administration in International Hospitality Management; Liiketalouden jäsen kansainvälisessä vieraanvaraisuuden johtamisessa; Master of Business Administration kansainvälisessä vieraanvaraisuuden hallinnassa.

Vieraanvaraisuuden instituutti

Isossa-Britanniassa sijaitseva IOH on maailmanlaajuinen ammatillinen instituutti, joka edistää korkeita standardeja vieraanvaraisuusalalla. IOH on akkreditoinut kaikki EAHM: ssa suoritettavat akateemiset ohjelmat vieraanvaraisuuskehyksensä mukaisesti.

Matkailu- ja vieraanvaraisuuskoulutuksen kansainvälinen huippuyksikkö

Australiassa toimiva kansainvälinen akkreditointielin THE-ICE on arvioinut opetussuunnitelman kehittämis- ja tarkistusprosessin; opetus- ja oppimislähestymistapa; EAHM:n henkilöstöresursseihin ja tiloihin ja totesi, että se on täyttänyt kansainväliset huippuosaamisen vertailuarvot. Akkreditoituna jäsenenä EAHM liittyi eksklusiiviseen instituutioiden ryhmään, johon kuuluu julkisia yliopistoja, yksityisiä hotellikouluja ja ammatillisia oppilaitoksia yli 10 maasta.

Maailmanlaajuinen tunnustus

The Emirates Academy of Hospitality Management tunnustaa joukko globaaleja elimiä, jotka antavat varmuuden opiskelijoiden saaman koulutuksen laadusta ja tasosta.

Yhdistys edistää kollegiaalisia kauppakorkeakouluja

The Emirates Academy of Hospitality Management on AACSB:n (Association to Advance Collegiate Schools of Business) jäsen. AACSB on voittoa tavoittelematon maailmanlaajuinen yhdistys, jonka tavoitteena on jakaa tietoa ja parhaita käytäntöjä liiketoiminnan jatkokoulutukseen. EAHM-opiskelijat voivat olla varmoja siitä, että saatu koulutus täyttää tämän maailmanlaajuisen elimen asettamat maailman johtavat menetelmät ja käytännöt.

Kiinan palvelukeskus tieteellistä vaihtoa varten

Kiinan opetusministeriö on lisännyt EAHM: n Kiinan tieteellisen vaihdon palvelukeskuksen kautta kansainvälisten koulutuksen tarjoajien viralliseen luetteloon. Tämä tunnustaa EAHM: n uskottavaksi laitokseksi kiinalaisille ja kansainvälisille opiskelijoille.

Kansainvälisten koulujen neuvosto

EAHM on kansainvälisten koulujen neuvoston (IVY) jäsen. IVY on maailmanlaajuinen koulujen, korkeakoulujen ja yliopistojen yhteisö 116 maassa. Voittoa tavoittelemattomana organisaationa IVY pyrkii auttamaan tarjoamaan korkealaatuista koulutusta, jossa keskitytään kansainvälisiin ja kulttuurienvälisiin näkökulmiin.

Hosco

Hosco tarjoaa jäsenyyttä vieraanvaraisuus- ja kulinaarisille instituutioille ympäri maailmaa, jonka tavoitteena on yhdistää koulut ja yliopistot teollisuuteen. EAHM-opiskelijat hyötyvät tästä laajasta harjoittelu- ja uramahdollisuuksien verkostosta.

Kampuksen ominaisuudet

  Sijainnit

  • Dubai

   Building 69, Al Saqool Street, , Dubai

  Chat with students

  Kysymyksiä