Keystone logo
Business School, Sun Yat-sen University Osa-aikainen IMBA-ohjelma
Business School, Sun Yat-sen University

Osa-aikainen IMBA-ohjelma

0 Years

Englanti

Osa-aikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Etäopiskelu, Kampuksella

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Tietoa Sun Yat-sen yliopistosta

Sun Yat-sen University, alunperin tunnettu Guangdongin yliopisto, perustettiin vuonna 1924 Dr. Sun Yat-sen (kutsutaan myös nimellä Sun Zhongshan), joka on suuri demokraattinen vallankumouksellinen johtaja 1900-luvulla. Yliopisto sijaitsee Guangdongin maakunnassa, Hongkongin ja Macaon naapurimaiden alueella, joka on Kiinan uudistuksen ja avautumisen edelläkävijä.

Sun Yat-senin yliopisto on yksi Kiinan johtavista yliopistoista, ja se on kattava monitieteinen yliopisto, mukaan lukien humanistiset, yhteiskuntatieteet, luonnontieteet, tekniset tieteet, lääketieteet, farmakologia ja johtamistiede.

Yliopisto on myös menestyksekkäästi rakentanut kansainvälistä yhteistyötä ja vaihtanut suhteita monien maailman korkeimpien yliopistojen kanssa. Times Higher Education World University Ranking 2010-2011 -raportin mukaan Sun Yat-senin yliopisto sijoittui maailman 200 parhaan joukkoon.

Tietoa Sun Yat-sen Business Schoolista

Vuonna 1985 perustettu Sun Yat-sen Business School ( SYSBS ) perustettiin tarjoamaan laaja-alaisia ​​liiketoiminnan koulutusohjelmia. SYSBS pidetään johtava liike-elämän oppilaitos sekä "211" ja "985" laatumerkit, ja se on yksi neljästä arvostetuimmista instituutioista koko Kiinassa, joka on myönnetty Kansallinen avainalan Business Administration ja National Discipline Management Science . Vuonna 2012 Kiinan MOE nimesi SYSBS yhdeksi viidentoista pilottikoulusta.

Koulu jakautuu kuuteen osastoon - liike-elämän hallintoon, kirjanpitoon, markkinointiin, rahoitukseen ja investointeihin, vieraanvaraisuuteen ja palveluhallintoon sekä johtamistutkimukseen yhteensä 109 kokoaikaista tiedekunnan jäsentä, 46 professoria, 50 apulaisprofessoria ja 13 avustajaa professorit. SYSBS tarjoaa tällä hetkellä kauppatieteiden ja hallintotieteiden kandidaatin tutkintoja, akateemisia yritystoiminnan ja johtamisen tutkintoja, ammattipätevyyksiä (MBA, EMBA, MPAcc, MF, MAud jne.) Sekä tohtorin tutkintoja liiketoiminnassa ja johtamisessa.

Tehtävä

Tavoitteenamme on rikastuttaa oppilaita tarjoamalla kukoistava oppimisympäristö ja integroida kiinalaista ja länsimaista hallintaa viisaasti, joka perustuu eheyteen, innovaatioon ja sosiaaliseen vastuuseen.

Näkemys

Kehittää periaatteellisia ja lahjakkaita johtajia - tulla Kiinan Whampoa-sotilasakatemiaksi liiketoiminnassa.

Kansainväliset akkreditoinnit ja rankingit:

 1. SYSBS ansaitsee arvokas AACSB-liiketoiminnan akkreditointi vuonna 2013
 2. Maailman yrittäjän sijoitukset: Kiinan huippu 3 "vaikutusvaltaisimmasta MBA-ohjelmasta" vuodelle 2011.
 3. EMBA-ohjelma saavuttaa 11. vuoden 2012 FT-rankingissa
 4. Top Three Kiinan vaikuttavimmassa MBA-luettelossa vuonna 2012
 5. Saavutettiin 58. kahdeksannessa Financial Times (FT) -mestari johtoryhmässä ja seitsemäs työllisyyden osalta vuonna 2012
 6. Vastaanottanut virallisen EQUIS-akkreditoinnin todistuksen 14.6.2011, joka kattaa kaikki MBA-ohjelmansa.
 7. Hän sai virallisen AMBA-akkreditoinnin todistuksen 23.2.2010, joka kattaa kaikki MBA-ohjelmansa.
 8. Saavutti TOP 100: n The Economistissa globaalissa kokopäiväisessä MBA- luokassa vuosina 2016-2017.

Päivämäärät ja ohjelmatiedot IMBA-ohjelman hakujakso:

Vuodesta maaliskuun 5. päivästä toukokuuta joka vuosi; Osa-aikainen IMBA: 3 vuoden englanninkielinen MBA-ohjelma alkaa syyskuussa. Ensimmäisen vuoden osallistuminen vaaditaan torstaista sunnuntaihin (vain 4 päivää) / kk; Toisen ja kolmannen vuoden osallistuminen on joka viikonloppu.

Palkittu "Master of Business Administration-tutkinto" saatuaan täyden opintosuorituksen ja läpäissyt lopullisen paperin puolustuksen.

Hyväksymisperusteet pääsylle

• Kandidaatin tutkinto tai korkeampi hyväksytty yliopisto. • Hyväksyttävä GRE / GMAT / TOFEL / IELTS -pistemäärä on voimassaoloaikana. • Vähintään 3 vuoden ammatillinen tai kokopäiväinen työkokemus ennen maahantuloa on suositeltavaa. • Face to Face tai online-haastattelu tarvitaan. • Yli kaksi referenssia kirjailijaopettajilta tai professoreilta tai ammattijohtajalta. • Ikä: alle 45, terve

Kouluille toimitettavat asiakirjat:

Näitä asiakirjoja tarvitaan kahdella kopiolla: kovalevy tai skannattu kopio hyväksytään molemmat.

 1. On-line -hakemus ja hakulomake: Ole hyvä ja täytä online-hakumenettely (http://www.studyinsysu.com) ennen kuin lähetät paperisovellusmateriaaleja. Keskeneräisiä online-sovelluksia ei hyväksytä. Kun olet saanut valmiiksi verkkohakemuksen, tulosta hakemuslomake, kirjoita nimesi ja lähetä se Business Schoolille, SYSU, muille sovellusmateriaaleille.
 2. Bachelor Transcript;
 3. Kandidaatin tutkintotodistus;
 4. Passport Copy;
 5. Kiinan viisumi kopio; (jos sinulla on)
 6. Kaksi suosituskirjoitusta professoreilta tai apulaisprofessoreilta (tai esimiehiltäsi)
 7. Jatkaa;

Lähetä hakemusasiakirjat alla olevaan osoitteeseen:

Ms Annie DING
Sähköposti: [email protected]
Puh: 86 20 84115584 Faksi: 86 20 84112501
MBA-pääsyn toimisto, Business School, Sun Yat-sen University Osoite: S135 (Office), Business
School, Sun Yat-senin yliopisto, 135 Xin Gang Xi Road, Guangzhou, PR Kiina, 510275

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

 • Kansainvälinen MBA
  • Barcelona, Espanja
 • Part-time International MBA
  • Trieste, Italia
 • Kansainvälinen kauppatieteiden maisteri
  • Jiaxing, Kiina