Keystone logo
Swiss UMEF (University of Applied Sciences Institute)

Swiss UMEF (University of Applied Sciences Institute)

Swiss UMEF (University of Applied Sciences Institute)

Johdanto

SWISS UMEF perusti Genevessä 26. huhtikuuta 1984 professori Marc-François Maret, joka tunnettiin aiemmin nimellä Institut Supérieur de Gestion et Communication (ISGC), tavoitteenaan kehittää johtajia, joilla on edistyneitä johtamistaitoja monimutkaisessa työympäristössä.

SWISS UMEF perustettiin Sveitsin lain mukaisesti korkea-asteen yksityiseksi oppilaitokseksi Genevessä, ja Sveitsin akkreditointineuvosto on akkreditoinut sen institutionaalisesti korkeakoululain (HEdA) mukaisesti.

SWISS UMEF on ylpeä siitä, että se on ollut ensimmäinen yksityinen liittovaltion akkreditoitu laitos ammattikorkeakoulun instituuttina Geneven kantonissa.

SWISS UMEF keskittää tarjouksensa johtamiseen ja kansainvälisiin suhteisiin, mukaan lukien kandidaatti-, maisteri- ja jatkokoulutus. SWISS UMEF on tähän mennessä toivottanut tervetulleeksi yli kaksi tuhatta eri kansallisuuksia edustavaa opiskelijaa, joilla oli etuoikeus oppia korkeasti koulutetun tiedekunnan kanssa, jolla on huippuluokan teoria ja liike-elämä omilla aloillaan.

SWISS UMEF on yhteensopiva Bolognan eurooppalaisen opintosuoritusten ja arvosanojen siirtojärjestelmän (ECTS) ja eurooppalaisen korkeakoulutusalueen normien kanssa, sillä on ohjelman akkreditointi: International Accreditation Council on Business Education (IACBE), ja se on EduQuan sertifioima. Näistä IACBE: n on tunnustanut Council for Higher Education Accreditation (CHEA), joka on Yhdysvaltojen suurin akkreditointiorganisaatio, joka on erikoistunut korkeakoulutuksen laatuun. UMEF on loppusuoralla hakemassa Accreditation Council for Business School Programs (ACBSP) -akkreditointia.

SWISS UMEF on Euroopan erinomaisen yliopistotaustan historiallisessa jatkuvuudessa, ja sen kampus sijaitsee 15-luvun Chateaussa (linnassa) Genevessä ja tarjoaa kahden hehtaarin laitoksellaan erittäin miellyttävän ja kauniin ympäristön, jonka avulla opiskelijat voivat opiskella ihanteellisessa ympäristössä.

SWISS UMEF sillä on useita kumppanuuksia julkisten ja yksityisten yliopistojen kanssa, joiden kanssa se järjestää akateemista vaihtoa, kuten tutkimusta, seminaareja sekä professorien ja opiskelijoiden vaihtoa.

Visiomme:

SWISS UMEF visiona on säilyttää asemansa alansa huippuosaamisen ensimmäisenä valintana.

Tehtävä:

Tämän tehtävän täyttämiseksi pyrimme tekemään seuraavaa:

  • Tarjoa korkeakoulutusta ympäristössä, joka keskittyy soveltavan oppimisen kaikkiin ulottuvuuksiin - tietoon, ymmärrykseen, taitoihin, käyttäytymiseen, arvoihin ja asenteisiin.
  • Luo ja levitä tietoa tärkeistä aiheista julkaistun tutkimuksen, innovatiivisten oppimiskokemusten ja palvelemiemme äänestäjien osallistumisen avulla.
  • Palvele yhteiskuntaa riippumattoman ajatustenvaihdon ja käytäntöjen vaihdon avulla.

Sijainnit

  • Geneva

    185-187 Route d’Aïre, 1219, Geneva

Kysymyksiä