Keystone logo
Swiss School of Management Dubai MBA yrittäjyydestä
Swiss School of Management Dubai

MBA yrittäjyydestä

Dubai, Arabiemiirikunnat

1 Years

Englanti

Osa-aikainen

Request application deadline

Sep 2024

EUR 13 900 *

Kampuksella

* kokopäiväinen lukukausimaksu

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Sveitsiläisessä hallintokoulussa opit todella kansainvälisen opiskelijakunnan keskuudessa, kun opiskelijamme tulevat kaikkialta maailmasta. Olemme ylpeitä tästä monimuotoisuudesta, koska se lisää oppimiskokemustasi. Työnantajat arvostavat erityisesti opiskelijaa, joka sopeutuu monipuoliseen työpaikkaan. MBA-ohjelmamme avulla opiskelijat tutkivat johtajuutta, liiketoimintaa, yrittäjyyttä ja johtamisfilosofioita, joita voidaan soveltaa mihin tahansa johtotehtävään eri toimialoilla. Kauppakorkeakoulu antaa opiskelijoille myös käytännön sovellettavaa kokemusta ryhmien ja luokkahuoneen keskustelujen johtamisesta.

Ohjelma sisältää kansainvälisiä luentoja, yritysvierailuja, vierailevia puhujia, itsearviointiharjoituksia ja jatko- / harjoitteluneuvontaa. Tavoitteenamme on aloittaa opiskelijoiden verkostojen kasvattaminen heti heidän saapuessaan.

MBA yrittäjyydestä

Tämä kurssi auttaa kehittämään globaalia ajattelutapaa, jolla menestyvillä johtajilla on nykypäivän globalisoituneessa maailmassa. Keskittyminen kulttuurikysymyksiin ja kansainvälisten esimerkkien käyttö. Kansainvälinen johtamiskäyttäytyminen auttaa johtajia kehittämään taitoja ja tietoja johtamaan menestyksekkäästi globaalissa liiketoimintaympäristössä.

Opiskelijoille opetetaan myös nykyaikaisia sovelluksia, kuten palveluja (julkisia ja yksityisiä), kestävyyden ja kehityksen innovaatioita, sosiaalista yrittäjyyttä; ja yrittäjyyden taloudelliset näkökohdat. Tähän sisältyy liiketoimintasuunnitelman ja sen keskeisten osien - taloudellisten, operatiivisten ja markkinoiden - laatiminen.

Mitä voit tehdä MBA-tutkinnolla?

Monet MBA-tutkinto-ohjelmat tarjoavat yleishallinnon koulutusta ja erikoistuneempaa opetussuunnitelmaa. SSM: ssä arvioimme opiskelijoita ja autamme heitä harjoittamaan erikoistumista, joka hyödyntää heidän luontaisia kykyjään. Vaikka MBA on kallista, vaatii paljon emotionaalisia investointeja ja voi häiritä sinut päivittäisestä työstäsi, vain MBA voi tarjota erilaisia asiaankuuluvia etuja suhteellisen lyhyessä ajassa, kattavassa kehyksessä ja kestävä valtakirja. Se on vain MBA, jolla on merkitystä kaikille toimialoille ja aloille, se on arvokas riippumatta urasta, joka valitaan valmistumisen jälkeen.

Koska haluat edetä urallasi.

Vaikka voi olla mahdollista nousta riveihin vuosien varrella, MBA opettaa sinua tarkastelemaan ongelmia ja mahdollisuuksia kokonaisvaltaisesti. Se tarjoaa myös analyyttisiä puitteita, kuten riskinarviointeja, kustannus-hyötyanalyyseja ja strategisia suunnitelmia, joita voit soveltaa kaikkiin kohtaamiesi ongelmien tai mahdollisuuksien avulla, jolloin voit lisätä arvoa ja edetä urasi. Lisäksi on joitain uroja, jotka edellyttävät MBA-etenemistä. Esimerkkejä ovat rahoitus, pankki ja konsultointi.

Koska haluat vaihtaa uraa.

Jos olet kiinnostunut vaihtamaan uraa, vaihtamaan teollisuutta tai tekemään itsestäsi markkinakelpoisen työntekijän useilla aloilla, MBA-tutkinto voi auttaa sinua tekemään kaikki kolme. MBA korostaa haluasi oppia, halua työskennellä ahkerasti ja omistautumista tiettyyn tavoitteeseen. Lisäksi MBA-kokemus muuttaa kieltä, jota käytät keskustelussa liikemiesten kanssa, ja vahvistaa, että olet valmis korkeampaan asemaan tai täydelliseen muutokseen. Ilmoittautuessaan MBA-ohjelmaan sinulla on mahdollisuus oppia yleistä liiketoiminta- ja johtamisosaamista, jota voidaan soveltaa melkein mille tahansa toimialalle.

Koska haluat ottaa johtajan roolin.

Kaikilla yritysjohtajilla tai johtajilla ei ole MBA-tutkintoa. Voi kuitenkin olla helpompi ottaa tai ottaa huomioon johtotehtävissä, jos sinulla on takana MBA-koulutus. Hyvä uutinen on, että voit kehittää noita johtajuuden piirteitä, vaikka ne eivät olisit jotain, jolle olet syntynyt. Ilmoittautuessaan MBA-ohjelmaan opiskelet johtajuus-, liike- ja johtamisfilosofioita, joita voidaan soveltaa melkein mihin tahansa johtotehtävään. Kauppakorkeakoulu voi myös antaa sinulle käytännön kokemusta opintoryhmien, luokkakeskustelujen ja koulujärjestöjen johtamisesta

Koska olet todella kiinnostunut opiskelemaan liiketoimintaa.

Yksi parhaista syistä saada MBA on, koska olet todella kiinnostunut opiskelemaan monipuolisia liiketoiminnan komponentteja. Jos pidät aiheesta ja sinusta tuntuu, että voit lisätä tietosi ja asiantuntemustasi, MBA-tutkinnon suorittaminen yksinkertaisesti koulutuksen saamiseksi on todennäköisesti kelvollinen tavoite.

Lupauksemme sinulle:

Lupaamme, että MBA-yliopiston tutkinto-ohjelma muuttaa varmasti elämääsi. Et ole sama henkilö. Katsot maailmaa ja ympäröivää eri silmillä. Työssä ihmiset huomaavat, että olet erilainen. Löydät itsesi menestyksen, tyytyväisyyden ja vaurauden luomisen polulle.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

  • Innovaatio MBA
    • Louisville, Yhdysvallat
  • MBA yrittäjyyden johtamisessa
    • Tallinn, Viro
  • EMBA Executive Master of Business Administration Yrittäjyyden johtamisessa