Keystone logo
Swiss School of Business and Management

Swiss School of Business and Management

Swiss School of Business and Management

DBA-kuukausi! 30 % alennus online-DBA-ohjelmistamme!

Älä odota! Tartu tilaisuuteen saada 30 % lukukausimaksualennuksen SSBM Geneven online-DBA-ohjelmista!

Johdanto

Tietoja SSBM:stä

134569_Artboard1-100.jpg

SSBM on maailmanlaajuinen, innovatiivinen ja ainutlaatuinen koulu, jossa on opiskelijoita ympäri maailmaa. Ohjelmamme suunniteltiin yli 30 alan kumppaninkanssa. Takaamme Sveitsin laadukkaan koulutuksen ja huippuosaamisen .

180847_acbsp_full_logo_stacked.jpg

SSBM Geneve on ACBSP-akkreditoitu ja EduQua-sertifioitu. ACBSP (Accreditation Council for Business Schools and Programs) on johtava erikoistunut akkreditointielin liiketalouden koulutukseen, ja sitä pidetään yhtenä parhaista akkreditoinneista kauppakorkeakouluille.

EduQua on sveitsiläinen laatumerkki jatkokoulutuslaitoksille (EduQua) (saksaksi: Schweizerisches Qualitätszertifikat für Weiterbildungsinstitutionen "EduQua"), on Sveitsin kansallinen laadunvarmistuselin ja ensimmäinen sveitsiläinen laatumerkki, joka on suunnattu aikuisten täydennyskoulutukseen. EduQua on Sveitsin liittohallituksen tunnustamaja tukema akkreditointielin; se on ensimmäinen laatusertifikaatti julkisille ja yksityisille oppilaitoksille Sveitsissä. EduQua on johtava laadunvarmistuselimen akkreditointijärjestelmä jatkokoulutukselle. Sveitsin kantonien opetusministerien konferenssi (EDK) hyväksyy eduQuan virallisesti tunnustetuksi laadunvarmistusjärjestelmäksi.

EduQua-laatumerkin voi saada vain Sveitsin akkreditointitoimiston SAS:n (Schweizerischen Akkreditierungsstelle SAS) tunnustaman tarkastuselimen kautta Sveitsin talousasioiden valtionsihteeristön SECO:n alaisuudessa, joka on osa liittovaltion talous-, koulutus- ja tutkimusministeriötä.

134561_eduqua_logo_notxt_mit_Schutzraum_cmyk.jpg

Meidän visiomme

VISIOMME on olla ainutlaatuinen, innovatiivinen ja kansainvälinen liike-elämän ja johtamisen koulu, joka tarjoaa ensiluokkaista tutkimusta, käytäntöä ja koulutusta.

Tehtävämme

Olemme sitoutuneet tarjoamaan jatkuvasti koulutuksellista huippuosaamista ja asiantuntemustamme liiketalouden koulutuksessa innovatiivisen huipputeknologiamme ja korkealaatuisen oppimiskokemuksemme avulla, jota tukee asiaankuuluva tutkimus. Kannustamme monimuotoisuutta ja maailmanlaajuisia yhteyksiä opiskelijoidemme, tiedekuntamme ja liikekumppaneidemme välillä pitäen samalla erittäin tärkeinä etuja, joita liiketoimintamme voi tuoda yhteiskunnalle ja ympäristölle.

Asiaankuuluva koulutus

SSBM auttaa sinua hankkimaan pohdinnan ja kriittisen ajattelun tapoja, jotka ovat ratkaisevan tärkeitä nykypäivän yhteiskunnan ymmärtämiseksi. Tunnustamme sen tosiasian, että yksilöllinen menestys on kietoutunut suurempaan maailmaan, ja kannustamme opiskelijoita sitoutumaan kriittisen ajattelunsa parantamiseen.

Miksi valita SSBM?

 • SSBM on todella innovatiivinen ja johtava liike-elämän ja johtamisen koulu, jonka tavoitteena on viedä koulutus uudelle tasolle!
 • Tavoitteenamme on tarjota ylivoimainen oppimiskokemus , jolla on suora vaikutus ammatilliseen kehitykseesi.
 • Ainutlaatuisilla ohjelmillamme vahvistat strategista visiotasi, tehokkuuttasi ja johtajuuttasi nykypäivän organisaatioiden johtamisessa.

134557_Promo5.png

Meidän ohjelmamme

Ohjelmamme on suunniteltu yhteistyössä yli 30 kansainvälisen yrityksenkanssa!

Uskomme, että tieto tulee siitä, että meillä on vahvat siteet alan johtajiin. Siksi olemme tehneet yhteistyötä joidenkin johtavien kansainvälisten yritysten kanssa suunnitellaksemme ohjelmia, jotka on mukautettu liiketoiminnan todellisuuteen.

134549_DSC_0272-pieni.jpg

Tiedekuntamme

Tiedekuntamme on maailmankuulu ja keskimäärin suurin osa heistä on työskennellyt yli 15 vuotta erilaisissa kansainvälisissä yrityksissä. Tämä tosiasia auttaa meitä tavoitteessamme tarjota ylivoimainen oppimiskokemus , jolla on suora vaikutus ammatilliseen kehitykseen.

Sijaitsee Genevessä, Sveitsissä

Swiss School of Business and Management sijaitsee aivan liiketoiminnan ytimessä vilkkaassa Geneven kaupungissa Sveitsissä. Genevejärven rannalla Alppien juurella sijaitseva Geneve kimaltelee yhtenä Euroopan kauneimmista kaupungeista.

Geneve on maailmanlaajuinen kaupunki, finanssikeskus ja maailmanlaajuinen diplomatian keskus lukuisten kansainvälisten järjestöjen läsnäolon vuoksi, mukaan lukien monien yritysten ja kansainvälisten virastojen pääkonttorit.

Liike-elämän yhteistyökumppanit

SSBM:n tiedekunta ja yhteistyökumppanit ovat tarjonneet konsultointi-, opetus- ja projektipohjaista palvelua yli 70 kansainväliselle ja kansalliselle yritykselle.

Uskomme, että akateemisen tiedon on oltava tiiviissä yhteydessä teollisuuteen, joka on paremman tiedon liikkeellepaneva voima nykypäivän nopeasti muuttuvassa ympäristössä.

134567_20-1-10_SSBM_1200x628px_facebook-4.jpg

Kampuksen ominaisuudet

  Sijainnit

  Sijainnit
  • Rue de Chantepoulet 10, 1201, Geneva

  • Savska cesta 106, 10000, Zagreb

  Kysymyksiä