Keystone logo
Sustainability Management School

Sustainability Management School

Sustainability Management School

Johdanto

Miksi Sustainability Management School ?

SUMASin tavoitteena on kouluttaa tulevaisuuden yhteiskunnallisesti vastuullisia globaaleja päättäjiä, jotka tekevät todellista muutosta maailmaan. Sen tarkoituksena on tarjota innovatiivinen yhdistelmä hyvää liiketoimintatietoa ja kestävän kehityksen syvällistä ymmärrystä.

Miksi kestävyys?

Kestävä tulevaisuus ei ole enää vaihtoehto tai valinta, siitä on tullut välttämättömyys. Tulevien johtajien sukupolvien on harkittava uudelleen liiketoimintakäytäntöjä, jotta ne voivat vaikuttaa kestävästi ympäristöön, taloudelliseen kehitykseen ja koko yhteiskuntaan. Lisäksi Pariisin ilmastosopimus voi luoda 24 miljoonaa työpaikkaa vuoteen 2030 mennessä Kansainvälisen työjärjestön (ILO) julkaiseman raportin mukaan.

Miksi Sveitsi?

Sveitsissä opiskelu tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia sveitsiläisiä arvoja, kuten rehellisyyttä, ympäristön kunnioittamista ja monimuotoisuuden suvaitsevaisuutta. SUMAS on täysin kestävään kehitykseen perustuva kauppakorkeakoulu, joka on ensimmäinen laatuaan.

Miksi Milano, Italia?

Milano on maailman vilkas muodin keskus ja myös kaupunki, joka tekee suuria asioita vihreänä. Tämä kokemus tarjoaa loistavan yhdistelmän jokaiselle kestävän kehityksen johtamiseen pyrkivälle opiskelijalle.

Miksi verkossa?

SUMAS Online Campus vastaa erilaisiin tarpeisiisi ajan, sijainnin ja mukavuuden suhteen, jotta voit saavuttaa menestystä jatko-ohjelmassasi. Huippuluokan e-oppimisalustamme antaa sinulle pääsyn viikoittaiseen kurssisisältöön milloin tahansa ja missä tahansa. Verkostoi verkossa professoriesi ja muiden maisteri- ja MBA-opiskelijoiden kanssa chatin kautta ja sovi tapaamisia keskustellaksesi eri aiheista.

Kampuksen ominaisuudet

Kansainvälisen luonnonsuojeluliiton (IUCN) päämaja Glandissa, Sveitsissä, tarjoaa täydellisen ympäristön tälle ainutlaatuiselle kokemukselle opiskella SUMASissa.

Tämä innovatiivinen rakennus, joka vihittiin käyttöön kesäkuussa 2010, on sertifioitu MINERGIE ECO-P, ja sen tavoitteena on korkein Yhdysvaltain LEED-sertifikaatti.

  Sijainnit

  • Gland

   Sustainability Management School - 28 Rue Mauverney , CH-1196, Gland

   • Switzerland Online

    Switzerland Online, Sveitsi

    • Milan

     Via Tortona, 56, 20144, Milan

     Kysymyksiä