Keystone logo
University of Strathclyde Business School - Swiss Centre

University of Strathclyde Business School - Swiss Centre

University of Strathclyde Business School - Swiss Centre

Johdanto

Strathclyden MBA Sveitsissä

Vuodesta 1996 Strathclyden yliopisto on tarjonnut Strathclyden MBA -opistoa MBA-tutkintoon Sveitsin opintokeskuksessaan.

Triple akkreditoitu AACSB , AMBA ja EQUIS , meidän kansainvälisesti tunnustettu MBA-ohjelma tarkoittaa jatkokoulutusta liiketoimintaa korkeimmalla tasolla. Keskitymme strategiseen yritysjohtamiseen , olemme viime vuosina sijoittuneet jatkuvasti 10 parhaan MBA-alan joukkoon maailmanlaajuisesti yritysstrategian alalla.

EMBA, joka on joustavasti suunniteltu osa-aikatyöohjelmaksi yli 2 vuoden ajan, voi osallistua kokonaan Zürichiin tai osa ohjelmasta voidaan suorittaa 7 muussa Aasian, Persianlahden alueen ja Euroopan tutkimuskeskuksessa ja Glasgowin pääkampus. Aivan kuten henkilökohtainen aikataulu sallii.

Odotamme innolla sinua opetusmatkalla!

Kolminkertainen kruunun akkreditointi

EQUIS-akkreditointi

EQUIS on johtava korkeakoulujen laadunarvioinnin, parantamisen ja akkreditoinnin kansainvälinen järjestelmä johtamisen ja liiketoiminnan hallinnassa. Se on uusin 3 suuresta akkreditointielimestä ja sillä on pienin jäsen. Se perustettiin käsittelemään erilaisia kansallisia akkreditointijärjestelmiä koskevaa eurooppalaista ongelmaa, mutta se on kasvamassa Euroopan ulkopuolella.

AMBA-akkreditointi

Yhdistyneestä kuningaskunnasta peräisin oleva MBA-tutkintojen yhdistys on ainoa kolmesta pääelimestä, jotka akkreditoivat MBA-kursseja isäntälaitosten sijasta.

AACSB-akkreditointi

Advance Collegiate Business of Business on yhdysvaltalainen tunnetuin akkreditointielin. Hyvin amerikkalaisesta jäsenyydestä huolimatta (vain harvat USA: n ulkopuoliset yrityskoulut ovat tätä palkintoa), se säilyy kitemarkina kaikilla liike-elämän kouluilla, joilla on maailmanluokan tavoitteet. Vain viisi koulua, jotka toimivat Sveitsissä, ovat akkreditoituja, IMD, Univ. St. Gallen, Univ. Zürichin ja Strathclyden yrityskoulu.

114984_Strathclyde.jpeg

Mielipiteitä

"Strathclyden MBA-opiskelijana Sveitsin keskuksessa nautin opettajista heidän asiantuntemuksellaan ja erilaisilla taustoillaan. Minulle esiteltiin uusia ideoita ja konsepteja sekä käytännön työtaitoja liiketoiminnasta.

Olen kokenut opiskelijakunnan hyvin monipuolisesti etnisesti, sosiaalisesti, ammattimaisesti ja kulttuurisesti. Tämä antoi minulle tietoa itsestäni ja muista, se teki maailmastani suuremmaksi ja maailmanlaajuisemmaksi.

Rakastin ohjelman joustavuutta, ja Sveitsin keskushallinnon tuki, sillä minulla on oma liiketoiminta, oli suuri etu. "

Violeta Naydenova

Poushe AG: n perustaja Poushe Strudels

"Strathclyden MBA oli täydellinen täydennys tieteelliseen taustaani ja lisännyt urani johtamaan maailmanlaajuisesti aktiivista lääkealan yritystä."

Tohtori Peter Kaufmann

toimitusjohtaja

Selectchemie AG

"Strathclyden Executive MBA oli intensiivinen, kompakti, käytännöllinen ja arvokas minulle, kun tarkastelin strategisia haasteita maailmanlaajuisesta näkökulmasta."

Urs Brütsch

Toimitusjohtaja Flugplatz Dübendorf AG

114983_shutterstock_1024092049.jpg

Sijainnit

  • Zürich

    Prime Center 1 South, 8060, Zürich

    Kysymyksiä