Keystone logo
Stockholm School of Economics Russia

Stockholm School of Economics Russia

Stockholm School of Economics Russia

Johdanto

Tukholman kauppakorkeakoulu Venäjällä (SSE Russia) perustettiin vuonna 1997. SSE Russia -hankkeen käynnistämisen ajatuksena oli edistää kestävän liiketoiminnan kehittämistä Venäjällä edistämällä hyvän, pitkäaikaisen, oikeudenmukaisen ja sosiaalisesti vastuullisen pyrkimystä. liiketoimintatapoja.

Nykyään SSE Russia on ainoa kansainvälinen kauppakorkeakoulu, joka on akkreditoitu opettamaan Venäjän alueella ja joka tarjoaa täyden eurooppalaisen Executive MBA -koulutusohjelman kokeneille johtajille, avoimia ohjelmia eri kokemustasojen johtajille ja erityisesti räätälöityjä ohjelmia sekä venäläisille että kansainvälisille yritykset. Tämä tarkoittaa ainutlaatuista mahdollisuutta saada Venäjän rajojen sisäpuolelta laadukasta eurooppalaista koulutusta kansainväliseltä tiedekunnalta, joka on kilpailukykyinen sekä kotimaisilla että maailmanlaajuisilla markkinoilla.

Maailmanlaajuinen verkosto, jossa on yli 500 ulkomaista ja venäläistä tiedekunnan jäsentä, jotka ovat erikoistuneet eri tieteen ja liiketoiminnan aloille, luotamme parhaiten soveltuviin ja tärkeimpiin asiantuntijoihin jokaisella kurssilla. Ohjelmistoihimme osallistuvilla opettajilla on kokemusta akateemisesta maailmasta, ja monet ovat kokeneita yritysjohtajia tai konsultoivia asiantuntijoita.

SSE Venäjä on joka vuosi yhä suositumpi Länsi -Euroopan ja IVY -maiden kansainvälisten opiskelijoiden keskuudessa: Kazakstan, Valko -Venäjä, Azerbaidžan, Ukraina. Opetamme heitä sopimaan hyväksyttävästä yhteisestä ratkaisusta missä tahansa tilanteessa, pääsemään yksimielisyyteen ja ennalta asetettuihin tavoitteisiin.

Tiivis yhteistyö opiskelijoidemme ja alumniemme kanssa-kaikkien talouden alojen yritysten johtajat ja henkilöstöasiantuntijat-varmistaa, että tarjoamme ajantasaisia ja laadukkaita koulutusohjelmia, jotka on suunniteltu tavoitteidesi saavuttamiseksi ja menestymiseksi nykymaailmassa.

Noin 1300 alumnia vuoteen 2021 mennessä on luotettava voimavaramme, joka koostuu ihmisistä, joiden opiskelu Tukholman kauppakorkeakoulussa Venäjällä oli tullut ponnahduslauta kasvulle.

Tehtävä

Stockholm School of Economics Russia on olla molempia osapuolia rikastava liike-elämän koulutusympäristö, joka innostaa ihmisiä oppimaan, luo mahdollisuuksia kasvaa ja kehittää potentiaalista panostaan yhteiskunnan kestävään kehitykseen pitkällä aikavälillä.

Näkemys

Stockholm School of Economics Russia visio on olla ensisijainen valinta kaikille, jotka hakevat johtajakoulutusta ainutlaatuisessa kulttuurisessa älyllisessä yhteydessä kulttuuriin, jotka toteuttavat mahdollisuuksia, joita muut eivät ole löytäneet.

Arvot

Stockholm School of Economics Russia pyrkii olemaan yhteisö, jota yhdistää molemminpuolinen luottamus ja pyrkii huippuosaamiseen kunnioittaen muita läpinäkyvässä kokonaisuudessa.

Koulutusoperaatio - ILMAINEN

SSE: n yleiset kasvatustavoitteet ottavat lähtökohdaksi sen, että tulevaisuuden menestyvä päätöksentekijä lähestyy maailmaa uteliaasti ja luottavaisesti ja joka, kuten filosofi Ingemar Hedenius sanoi: ”on vapaa ja elossa suhteessa tuntemattomaan”. Tekoäly, robotit tai koneet voivat kognitiivisesti ylittää tämän päätöksentekijän. Mutta ihmisten ydinosaaminen on olla ihminen, ja SSE: n opetukselliset tavoitteet ottavat tämän mainoksen. Menestyvä päätöksentekijä tulevaisuudessa maksimoi ihmisenä olemisen mahdollisuudet. Siksi SSE on muotoillut yleiset koulutukselliset tavoitteensa lyhenteellä FREE. Se tarkoittaa:

  • Tosiasiat ja tieteeseen perustuva ajattelutapa
  • Pohdintaa ja itsetuntemusta
  • Empatiaa ja kulttuurista lukutaitoa
  • Yrittäjyys ja vastuu, jota johtajilla on yhteisöilleen

Sijainnit

Sijainnit
  • 1/3 Malaya Konyushennaya st., Entrance on Shvedsky lane, Business Centre Sweden House, office B 11, 191186, Saint Petersburg

Kysymyksiä