Keystone logo
Stevens Institute of Technology - Graduate Studies Analytics MBA
Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Analytics MBA

Hoboken, Yhdysvallat

2 Years

Englanti

Täysaikainen, Osa-aikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 19 704 / per semester *

Etäopiskelu, Kampuksella

* Kokopäiväinen lukukausimaksu 9-12 opintopistettä. Osa-aikainen alle 9 opintopistettä: 1 776 dollaria/luotto. Syksy 2022 ja kevät 2023

Johdanto

Teknologiaa, dataa ja analytiikkaa arvostavassa yritysmaailmassa perinteinen hallinnan työkalupakki on vaarassa vanhentua.

Joten loimme uudenlaisen MBA-tutkinnon.

Analytics MBA Stevensissä on STEM-ohjelma äskettäin korkeakoulututkinnon suorittaneille, jotka ovat opiskelleet teknistä alaa, joilla on rajallinen työkokemus ja jotka haluavat nopeasti ansaita jatkotutkinnon kilpaillakseen jännittävistä työpaikoista maailman arvostetuimmissa yrityksissä – joissa yhä useammin jopa varhainen työ edellyttää maisterin tutkintoa.

Täällä tiedekunta esittelee perinteisiä teemoja, kuten strategiaa, markkinointia, rahoitusta ja kirjanpitoa analyyttisen, ongelmanratkaisuobjektin kautta painottaen dataintensiivisten menetelmien soveltamista alan haasteisiin. Ja ohjelman rakenne rohkaisee henkilökohtaista ja ammatillista kehitystäsi uratuen, mentoroinnin ja liiketoiminnan uppoamisen kautta.

Analytics MBA -ohjelman kohokohdat

Sovellettu painotus

Analytics MBA korostaa projektipohjaista oppimista ja soveltavia tieteitä varmistaakseen mukavuuden osoittamalla johtamistaitoja työssä valmistumisen jälkeen. Poikkitieteelliset kurssit kasvattavat sekä teknisiä että liiketoiminnallisia taitojasi ja antavat sinulle kokonaisvaltaisen näkemyksen yrityksestäsi.

Sijaintiedut

Stevensin läheisyys New Yorkiin tarjoaa yrityksille loputtomasti mahdollisuuksia tavata Analytics MBA -opiskelijamme vierailevien luentojen, seminaarien, luokkaprojektien ja verkostoitumisen kautta. Työnantajat, kuten Johnson & Johnson, Goldman Sachs, Verizon ja Boeing, tunnustavat Stevensin opiskelijoiden olevan valoisia, tekniikkataitoja ja arvokkaita ammattilaisia, joiden koulutus valmistaa heidät heti korkean tason tehtäviin.

Hyvässä seurassa

Analyysin MBA-opiskelijoille opettavat tiedekunnat, jotka ovat perustaneet oman yrityksen, johtaneet yrityslaajuisia projekteja ja kehittäneet uusia ajattelutapoja teknologian roolista työn tekemisessä. Saat myös alan mentorin, joka tarjoaa valmennusta ja ohjausta opintojen aikana ja sen jälkeen.

Pääsymaksut

Opetussuunnitelma

Tietoja koulusta

Kysymyksiä