Keystone logo
Southern States University

Southern States University

Southern States University

Johdanto

Southern States University (SSU) on tulossa johtava Executive yrittäjäkoulutuksen tarjoamalla opiskelijoille tarvittavat taidot hallintaan pienyritys tai edistyessä johtotehtävissä suuri yritys. Olipa kiinnostus on liiketoiminnan teknologian, terveydenhuollon, hallinnon, vähittäiskaupan tai ei-voittoa, SSU opettaa sinulle tarvittavat taidot menestyä nykypäivän kilpailluilla markkinoilla.

SSU on kampuksilla joitakin kauneimmista paikoista Yhdysvalloissa - maailmanluokan South Coast Plaza rannoille Tyynellämerellä niiden henkeäsalpaava auringonnousua. Meidän kampuksella Newport Beach alueella Orange County ("OC") sijaitsee lähellä prime ravintoloita, ostosmahdollisuuksia ja viihde kohteita Etelä-Kaliforniassa. Disneyland, Universal Studios, Hollywood ja muut tärkeimmät nähtävyydet ovat vain lyhyen ajomatkan päässä.

Vuonna 2010 Etelä-valtioiden yliopisto sai kansallista akkreditointia akkreditoivan neuvoston riippumattomia yliopistoissa ja kouluissa (ACICS). Akkreditointia avulla SSU tarjota kaikissa koulutusohjelmissa (BBA ja MBA) ja Intensiivinen Englanti Program ollenkaan SSU paikoissa - Fashion Valley, Newport Beach ja La Jolla.

Southern States University on myös toimilupa, jonka Kalifornian toimiston Yksityinen Postsecondary Education (BPPE).

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

Sijainnit
 • Newport Beach

  1601 Dove Street, Suite 105 Newport Beach

  • San Diego

   3252 Holiday Court, Suite 111 La Jolla

   • San Diego

    123 Camino de la Reina Suite 100 East San Diego

    Ohjelmat

    Kysymyksiä