Keystone logo
Shippensburg University - John L. Grove College of Business

Shippensburg University - John L. Grove College of Business

Shippensburg University - John L. Grove College of Business

Johdanto

John L. Grove College of Business , perustettu vuonna 1971, on yksi Keski-Atlantin alueen johtavista kauppakorkeakouluista. Vuodesta 1981 kollegamme on kansainvälisesti akkreditoitu AACSB Internationalin arvostetuimmalla yritystodistuslaitoksella.

Shippensburgin yliopiston Grove College of Business tarjoaa korkealaatuisen ja arvokkaan kokonaisvaltaisen oppimiskokemuksen, joka valmistelee sinua erinomaisena johtajana globaalissa liike-elämässä. Shippensburgin liiketoimintaohjelmat ovat tärkeitä ja haastavia.

Grove Hallissa on modernit luokkahuoneet, jotka on suunniteltu 2000-luvun koulutuksella. Pienet luokat antavat tiedekunnalle mahdollisuuden työskennellä tiiviisti kanssasi kehittämään vahvaa viestintä-, ihmissuhdetaito- ja tiimityötaitoja, jotka ovat elintärkeitä nykypäivän liike-elämässä.

Olemme ylpeitä kansainvälisten akkreditoitujen liiketoimintaohjelmien tarjoamisesta alhaisin kustannuksin. Erinomaisten akateemisten ohjelmien lisäksi haluaisin tutustuttaa sinut myös tiedekuntaamme , oppilaitoksiimme , palveluihimme ja opiskelijakohtaisiin ohjelmiimme. Meillä on erinomainen tiedekunta, jolla on monipuolinen ammattitaito, tutkimus ja opetuksen kiinnostus. Luokat pidetään pienemmissä olosuhteissa huipputekniikan tiloilla, jotka tukevat pyrkimyksiämme palvelemaan oppimistarpeitasi. Tutki kansallisesti arvostetun Grove College of Businessn mahdollisuuksia, joissa "Tavoitteenamme on menestys!" ~ Dr. John Kooti, ​​dekaani

Sijainnit

  • 1871 Old Main Drive, 17257, Shippensburg

  • 2986 North Second Street, 17110-1201, Harrisburg

Kysymyksiä