Keystone logo
S. P. Jain Institute of Management and Research (SPJIMR)

S. P. Jain Institute of Management and Research (SPJIMR)

S. P. Jain Institute of Management and Research (SPJIMR)

Johdanto

Meidän filosofia

Ohjaava filosofiamme

Filosofinen peruspilarin mukaisesti lepää rakennelma SPJIMR koulutus pedagogiikan ja kehitys ovat

Vaikuttaminen Practice Edistetään arvo perustuvaa kasvua Vaikuttaminen Practice

Aloitteet ja innovaatioita SPJIMR pyrkivät vaikuttamaan alan käytäntöihin ja näin ollen osallistuja uudelleen muotoiluun kansakunta. Oppiminen imbibed kautta joustava ja monipuolinen opetussuunnitelma kehittyy opiskelijoita, ei vain oman analyysi- ja tuomittavaksi, vaan myös luontainen kyky suhteuttaa sosiaalisiin ongelmiin ja sitten hyödyntää omia resurssejaan ymmärrystä ja toimintaa.

Edistetään arvo perustuvaa kasvua

SPJIMR propounds että yksilöt tarvitsevat rakentaa oikea sekoitus välillä huolta omasta hyvinvoinnistaan ​​ja sosiaalisen hyvä. Siten instituutti kannustaa kehittämään osuuskunnan näkymät joka tunnistaa arvo jakamisen ja keskinäisen kunnioituksen. Tämä korostuu opetussuunnitelman käytännön kokemuksellista oppimista sekä esimerkkinä.

Muut periaatteet, jotka ohjaavat työtämme on-

Yhteiskunnallinen merkitys ja reagointikykyä - SPJIMR pyritään sisällyttämään hallintoonsa opetussuunnitelmaan strategioita innovatiivisten liiketoimintatapojen ja sosiaalinen arvo integroimalla yritysten sosiaalisen vastuun ohjelmia. Yhteistyö ja yhteistyö - kynnyksellä globalisaatio on tuonut sen vanavedessä lisäämällä yhteistyötä varten korkeampi sosiaalisen, taloudellisen ja ympäristöhyötyjä. Kautta yhteistä ponnistusta, on mahdollista optimoida rajallisten resurssien käyttöä, mikä aiheuttaa lisää asianmukaiset ja asiaankuuluvat liiketoiminnan käytäntöjä. SPJIMR kannattaa voimakkaasti yhteisiin ponnistuksiin saavuttamiseksi normaalia korkeampi tuotto sijoituksista. Verkottuminen - Koska Management Institute, SPJIMR kannustaa toiminnan laajemmassa yhteiskunnallisen ja kulttuurisen ympäristön painottaen kriittistä sosioekonomisen prosesseja, jotka muokkaavat liiketoiminnan tänään. SPJIMR pyrkii yhdistää nämä erilaiset käsitykset ja vaatimukset, jotta saadaan aikaan osuvampia ja merkittävä johdon koulutusta Intiaan. Tältä osin SPJIMR yrittää pitää merkittävä suunnannäyttäjä johdon koulutuksessa tänään.

Uskoen olevansa osa suurempaa vaivaa, SPJIMR kannustaa oppimiseen imeyttämällä alkaen

Parasta ja uusinta globaalin liiketoiminnan käytäntöjä Maailmanlaajuisesti tunnettu laitokset eri puolilta maailmaa Ponnisteluja intialaisten yritysten etsiessään kasvua, tuottavuutta ja laatua Ideologiat lahjakkaita yksilöitä, jotka ovat ekologisesti tajuissaan Länsi tehokkuus ja Itä eetos Leadership Development Program

SPJIMR uskoo rakentaa siltoja tulevaisuuteen kautta synergistinen vaivaa yhdessä teollisuuden, joille se tuntuu vastuussa ja vastuussa, ja ketä se palvelee syvä sitoutuminen.

Mission Statement

Tavoitteenamme on vaikuttaa käytännössä ja edistää arvo perustuvaa kasvua. Opiskelijamme tunnistaa, ymmärtää ja puolustaa sosiaalista merkitystä liiketoimintaa koskeviin päätöksiin, myös vähäosaisille yhteiskunnan aloilla.

Meidän pitää tämän tehtävän, koska tunnemme hengen roolit - vastuullisena jäsenenä Bharatiya Vidya Bhavan ja reagoiva jäsenenä Intian yhteiskunnan - ja katsoa itseämme laajemmassa yhteydessä kuin "Beyond MBA 'laitoksella.

Me suorittaa missiomme kautta: (a) oppija-keskeinen pedagogiikkaa, joka korostaa asenteet, kuten henkisyys, ja taitoja niin paljon kuin tietoa; (B) altistetaan opiskelijoita arvoon perustuvaa kasvua alikehittyneillä osissa yhteisöissämme; (C) synteesi - meidän henkistä maksut ja opetussuunnitelman - sekä kilpailu-pohjainen Länsi tehokkuus ja yhteistyö-keskeinen Itä eetos; ja (d) henkiseen maksut pyritään vaikuttamaan käytännössä.

Meidän opiskelijat, me tunnistaa alttius ja halu olla tekijä ensimmäinen. Korostamme myös herkkyyttä sosiaalinen jalanjälki liike toimia ja rooli henkisyyttä tasapainoisen lähestymistavan päätöksentekoon.

Meidän tiedekunnan jäsenet, ymmärrämme sitoutumisensa erinomainen oppilas-keskeinen pedagogiikan hyödyntämällä henkilökohtaisia, asuin luonne meidän ohjelmia. Vaadimme myös niitä luomaan ja levittää osaamista pyritään vaikuttamaan käytännössä.

Yhteisönä, huomaamme nämä tavoitteet läpi eheys, itse vastuun, ammatillisesta valvonnasta, ja kovaa työtä. Arvostamme toimintavapautta ja puolustaa yrittäjyyttä, ketterä, joustava, ja yhteistyöhön kulttuuri.

Yleiskatsaus

SPJIMR tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden opiskella liike, jossa tulevaisuuden globaalin liiketoiminnan on sydämessä Intian, keskellä taloudellisen pääoman tämän talouden erittäin paikka, jossa investoinnit ovat kasvussa, jossa kysyntä kasvaa ja kun yritykset valmistautuvat nopeamman kasvun, opiskelijat voivat opiskella liiketoiminnan ja oppia markkinoilta.

SPJIMR on luultavasti paras sijaitseva laitos sydämessä Mumbai, taloudellinen keskus Intiassa vahvoja kytköksiä teollisuuden. Tämä näkyy valmis hyväksymistä valmistuneista teollisuudessa ja kääntää meidän ylivoimainen sijoitus suorituskykyä.

Lisäksi SPJIMR n kaksi vuotta PGDM ohjelma tarjoaa mahdollisuus ottaa harjoittajia osana koko toimituksen kursseja hankkeiden osalta, harjoittelupaikkoja, vierailuluentoja ja teollisuuden sponsoroi kursseja.

Mahdollisuuden opiskella lopullinen lukukauden alkuun Yhdysvaltain B-koulut

Iso lippu mahdollisuus, että ohjelma tarjoaa kansainvälisille opiskelijoille on se, että he voivat mennä ja tutkia niiden lopullinen lukukauden tahansa kansainvälistä huippua koulujen syksyllä. Esimerkiksi osallistujat voivat mennä ja tehdä koko lukukauden koulussa, kuten Samuel Curtis Johnson Graduate School of Management, Cornell University, USA, Krannert School of Management, Purdue University, USA, Eli Broad College of Business, Michigan State University, USA , University of Maryland, USA ja Schulich School of Business, York University, Kanada.

Opiskelijat ovat valmiita ottamaan lopullisen lukukauden kansainvälisesti kun he ovat

Opiskellut realiteetit kehittyvän talouden Suorittanut kaikki olennainen kurssit ensimmäisenä vuonna Valmiit sosiaalinen työharjoittelun aikana kesät Valmiit erikoistuminen kursseja kolmas lukukausi

Uramahdollisuuksista huippu globaalit yritykset

Valmistuneet syvä tuntemus ja altistumisen Intiaan voi löytää jännittäviä rooleja globaalissa yrityksiltä, ​​jotka haluavat rakentaa Intian tilaisuus.

Ohjelman pääsyvaatimukset

Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

Sijainnit

  • Mumbai

    S.P.Jain Institute of Management & Research Munshi Nagar, Dadabhai Road Andheri West, 400 058, Mumbai

    Kysymyksiä