Keystone logo
Rushford Business School

Rushford Business School

Rushford Business School

Johdanto

Rushford Business School on EduQua-sertifioitu Business School Luzernissa, Sveitsissä. Koulu tarjoaa liiketalouden ja johtamisen korkeakoulututkinto-ohjelmia. Koulumme on ainutlaatuinen tarjoaessaan useita MBA-ohjelmia tärkeimmillä teknisillä erikoisaloilla. 100% verkko-ohjelmamme sopivat hyvin opiskelijoille kaikkialta maailmasta, jotka haluavat saada korkealaatuista koulutusta johtavasta European Business Schoolista edulliseen lukukausimaksuun. Hyödynnämme verkostoja, tietämystä, kokemusta ja maantieteellistä hajautta opiskelijoidemme hyödyksi.

Tehtävämme

Tutkimuspainotteisena instituutiona toteutamme innovatiivisia ja kansainvälisesti tunnustettuja yritysohjelmia, joilla on positiivinen vaikutus liiketoiminnan kasvuun ja yhteiskunnan kehitykseen.

Jatkamme liiketoimintakäyttäytymisen ja tutkimuksen hyödyntämistä seuraavilla tavoilla:

 • Johtavien akateemisten ja vaihtokumppaneiden kansainvälisen verkoston kehittäminen ja laajentaminen globaalin tutkimus- ja opetusympäristön tarjoamiseksi.
 • Alakohtaisten liiketoimintataitojen kehittäminen ottamalla mukaan keskeisiä mielipidejohtajia.
 • Kehitetään johtajia sosiaalisen vastuun kantamiseen ja ainutlaatuisten henkisten ja henkilökohtaisten haasteiden kohtaamiseen.
 • Kehittää kypsiä ja omavaraisia persoonallisuuksia, joilla on kulttuurienvälinen pätevyys ja kriittinen ajattelu.

Näkemyksemme

Visiomme on olla Euroopan parhaiden kauppakorkeakoulujen joukossa ja saada kansainvälisesti tunnustusta innovatiivisista yritysohjelmista, jotka auttavat yrityksiä ja instituutioita pysymään suotuisalla kasvukäyrällä. Tutkimuksemme tulee olemaan kukoistava vaikutus liiketoimintakäytäntöihin, johtamiseen ja akateemiseen kirjallisuuteen. Kehitämme maailmanlaajuisesti toimivia johtajia, jotka hyödyntävät potentiaaliaan ollakseen tekemisissä yritysten ja yhteiskunnan kanssa arvokkaan, rakentavan ja eettisen muutoksen aikaansaamiseksi.

Meidän arvomme

 • Seuraavat arvot ohjaavat meitä toteuttaessamme tehtäväämme ja visioamme:
  • Akateeminen huippuosaamista, erikoistaidot ja tutkimuspainopiste.
  • Ajatusjohtajuus ja innovaatio.
  • Kriittistä ajattelua, oikeudenmukaisuutta ja rehellisyyttä.
  • Etiikka, sosiaalinen vastuu, hyväntekeväisyys, vastuullisuus, vastuullisuus ja läpinäkyvyys.
 • Meillä on loputon lähestymistapa laatuun ja palveluun liittyvien odotusten ylittämiseen kaikessa toiminnassamme. Opiskelijoiden uran muokkaaminen on kaiken toimintamme keskiössä. Tämän saavuttamiseksi tutkitaan kaikki mahdolliset keinot mentoroinnista esittelyyn ja referensseihin asianomaiselle toimialalle.
 • Arvostamme kaikkia opiskelijoitamme ja panostamme heidän henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kasvuun ja kehitykseen sekä autamme heitä heidän urapolullaan perustarpeista itsensä toteuttamiseen.
 • Suunnittelemme opiskelijoillemme harkitusti seuraamalla alan keskeisiä muutoksia ja ryhtymällä tarvittaviin toimenpiteisiin, jotka valmistavat heitä etukäteen tulevaisuuden haasteisiin.

Online-opetusmenetelmä

Toteuttamamme opetusmenetelmän tavoitteena on tunnistaa kunkin yksilön erityiset koulutustarpeet ja urapyrkimykset. Tämän ymmärryksen pohjalta luodaan tehokkain henkilökohtainen mentorointiratkaisu, jotta henkilö voi saada kaiken irti koulutusohjelmasta.

Uskomme vakaasti ajatukseen, että jokaisella yksilöllä on omat vahvuutensa ja ne voidaan valjastaa oikean oppimisalustan ja lähestymistavan avulla. Rushfordin opiskelijat ovat täysin tietoisia siitä, että itsetuntemus on yhtä tärkeä kuin akateeminen tieto.

Rushfordissa käytämme internetteknologioita maksimoidaksemme oppimisen tehokkuuden nykyaikaisessa ympäristössä ja samalla tarjoamme opiskelijoille kaiken tiedon, jota he tarvitsevat menestyäkseen.

Rushford työllistää suuren joukon alan korkeasti koulutettuja ammattilaisia opiskelijoiden mentoreina tarjotakseen heille todellisia alan näkökulmia. Tämä auttaa pyrkiviä ammattilaisiamme pääsemään rajapintaan itse alan kanssa. Mentorointi antaa paljon neuvoja koulutukseen ja urasuunnitteluun liittyen.

Uskomme valmistavamme oppilaitamme tosielämän tilanteisiin ensikäden kokemusten kautta toteuttamalla pilatunteja tehokkaiden verkkokoulutusalustojen kautta.

Akkreditointimme

EduQua-sertifioitu sveitsiläinen laitos

Rushford Business School on EduQuan sertifioima, sveitsiläinen jatkokoulutuslaitosten laatumerkki. EduQua on Sveitsin valaliiton hallituksen tunnustama ja tukema akkreditointielin.

EduQua on ensimmäinen laatusertifikaatti julkisille ja yksityisille oppilaitoksille Sveitsissä, ja sen tunnustavat, tukevat ja hyväksyvät seuraavat organisaatiot:

• Sveitsin liittohallitus
• Sveitsin kantonien opetusministerien konferenssi (EDK)
• Talousasioiden valtiosihteeri (SECO)
• Sveitsin ammattikoulutusosaston konferenssi (SBBK)
• Sveitsin työvoimaosastojen liitto (VSAA)
• Sveitsin aikuisoppimisen liitto (SVEB)

Kauppakorkeakoulujen ja -ohjelmien akkreditointineuvosto

Rushford Business School on "Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP)" jäsen

ACBSP on ainoa maailmanlaajuinen akkreditointielin, joka on akkreditoinut yritysohjelmia osakkuus-, ylioppilastutkinnon ja jatkotutkintojen tasolla maailmanlaajuisesti vuodesta 1988 lähtien. Rushford Business School on osa jäsenyyttä, joka ulottuu yli 60 maahan. ACBSP:n jäsenet ovat alansa parhaita kouluttajia, jotka ovat kiinnostuneita innovatiivisten opetusmenetelmien oppimisesta, yrityskoulutusohjelmien toimituksen parantamisesta ja arvon luomisesta opiskelijoilleen.

Rushford on saanut 5 tähden luokituksen opettamisesta ja verkko-oppimisesta; 4 tähden yleisarvosanalla maineikkaan QS Star Rating Systemin kautta. Neljän tähden yleinen QS-tähtiluokitus on osoitus instituutin laadusta ja maineesta, ja se on arvostettu tunnustus.

Rushford Business School on "International Accreditation Council for Business Education (IACBE)" jäsen. IACBE akkreditoi yritysohjelmia, jotka johtavat osakkuus-, kandidaatti-, maisteri- ja tohtorintutkintoihin korkeakouluissa maailmanlaajuisesti. Kaikki toimitustavat, kampukset, sijainnit ja opetuspaikat sekä kaikki yritysohjelmat tutkintotasosta riippumatta sisällytetään yleensä IACBE:n akkreditointiarviointiin.

Organisaationa olemme ylpeitä saadessamme olla osa Principles for Responsible Management Education (PRME) -aloitetta. PRME on maailmanlaajuinen aloite, jonka YK:n Global Compact käynnisti vuonna 2007 ja jonka tarkoituksena on kannustaa kauppakorkeakouluja ja yliopistoja ympäri maailmaa sisällyttämään kestävän kehityksen opetussuunnitelmiin ja tutkimukseen.

Olemme ylpeitä voidessamme olla Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) jäsen. AACSB on vuonna 1916 perustettu maailmanlaajuinen akkreditointiorganisaatio, joka tukee, edistää ja edistää laadukasta opetusta, oppimista ja tutkimusta kauppakorkeakouluissa. Liittymällä AACSB:hen osoitamme sitoutumisemme huippuosaamiseen noudattamalla korkeimpia laatustandardeja kaikilla akateemisen toiminnan osa-alueilla. Jäsenyytemme ansiosta voimme olla osa yli 800 kauppakorkeakoulun verkostoa ympäri maailmaa, jotka jakavat parhaita käytäntöjä liiketoiminnan ja liikkeenjohdon koulutuksen edistämiseksi.

Rushford Business School on Business Graduates Associationin (BGA) ylpeä jäsen. Business Graduate Association on osa AMBA:ta, kansainvälistä jäsenyyttä ja laadunvarmistuselintä maailman johtaville ja potentiaalisille kauppakorkeakouluille, jotka jakavat omistautumisen positiiviselle vaikutukselle, vastuullisille johtamiskäytännöille ja elinikäiselle oppimiselle.

Tilastot

Yli 80 maan opiskelijoiden ja yli 5000 alumnin kanssa ympäri maailmaa kasvava maailmanlaajuinen yhteisömme on osoitus JLI: n opiskelijoiden erinomaisesta koulutuksesta ja taitojen kehittämisestä.

  Kampuksen ominaisuudet

  JLI on kansainvälinen oppilaitos, jonka pääkampus sijaitsee Sveitsissä. Valmistelemme opiskelijamme uraan kansanterveydessä, terveydenhoidossa, lääketieteissä, kliinisessä tutkimuksessa, kliinisissä tieteissä, maataloudessa ja liikkeenjohdossa.

  Tarjoamme opiskelijoillemme joustavan itsenäisen oppimisympäristön, joka voidaan räätälöidä jokaisen opiskelijan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Tiedekuntamme on yhdistelmä korkeakoulujen ja teollisuuden asiantuntijoita, jotta opiskelijat altistuvat opintoalueidensa teoreettisille ja käytännön näkökohdille.

   Sijainnit

   • James lind Institute Rue de la Cité 1, 1204 Genève, Switzerland, 1204, Geneva

   • Maihofstrasse 76, 6006, Lucerne

   Kysymyksiä