Keystone logo
Rotterdam School of Management | Erasmus University

Rotterdam School of Management | Erasmus University

Rotterdam School of Management | Erasmus University

Johdanto

Viimeisten 40 vuoden aikana, Rotterdamin johtamiskoulu, Erasmus-yliopisto on vakiinnuttanut asemansa yhtenä Euroopan johtavista yrityskouluista.

Jo kauan ennen kuin ”globaali” tuli tärkeäksi yrityskoulutuksen kuvaajaksi, RSM: n opiskelijat, tiedekunta ja henkilökunta heijastivat jo globalisoituvan maailman monimuotoisuutta.

Kuten isäntämaamme, joka on yksi maailman tunnetuimmista kansainvälisistä kaupankäynnin maista, RSM on jatkanut laajentumistaan ja kansainvälistymistä ja vahvistanut asemansa yhtenä Euroopan kansainvälisimmistä ja innovatiivisimmista yrityskouluista.

RSM: llä on erottuva henkinen kulttuuri. Uskomme, että johtajuutta voidaan opettaa henkisen ja käytännön haasteen yhdistelmällä. Uskomme, että erilaisissa ryhmissä työskentelyyn liittyvät vaikeudet edistävät luovia uusia lähestymistapoja liiketoiminnassa. Meillä on vastavuoroinen ja tukeva suhde monikansallisiin yrityksiin. Ja kannustamme joustavaan, laajaan ja joskus ikonikastiseen ajattelutapaan liiketoimintakäytännöissä ja tutkimuksessa.

Tämä erilainen lähestymistapa on auttanut RSM: ää luomaan huippuluokan ohjelmistoja sekä yhden maailman suurimmista ja tuottavimmista johtotehtävistä.

RSM-lähestymistapa

RSM: ssä johtajuuden kehittäminen koskee henkisen ja henkilökohtaisen potentiaalin toteutumista. Täällä sinua haastavat älyllisesti korkeimman akateemisen sisällön ja jyrkimpien liike-elämän ajattelijoiden johdolla: tiedekunta, joka hyödyntää vuosien kokemusta organisaatioiden työskentelystä sekä oivalluksia omasta tutkimuksestaan. Te haastatte meidät: kyseenalaistetaan tosiseikat, kun ne esitetään ja arvioidaan kriittisesti oletuksia. Ja sinä haastatte itseäsi: kohtaatte rajoituksesi, työntätte aikaisempia rajoja, huomaatte, mikä todella ajaa käyttäytymistäsi ja toisten toimintaa.

Kehittämällä taitoja, joiden avulla johtavat ideat voidaan kääntää erinomaisiksi tuloksiksi liiketoiminnassa, tarvitaan toimia. Kaikki ohjelmat tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden toimia ideoidensa avulla todellisissa tai simuloiduissa liiketoimintaympäristöissä, yritysliiketoiminnoista ja harjoittelusta todellisiin konsultointiprojekteihin, kansainväliseen matkustamiseen ja osallistumiseen klubeihin ja opiskelijahallintoihin.

RSM: ssä monimuotoisuutta ei arvosteta, vaan sitä kannustetaan ja kehitetään. Ainutlaatuisesti avoimessa ja yhteistyöhön perustuvassa ympäristössä on tilaa tutkia uusia ajattelutapoja, inspiraatiota ideoiden haastamiseen ja lopulta mahdollisuuksiin kehittää omaa potentiaalia tulevaisuuden johtavana liiketoimintana.

Tilastot

Faktat & Luvut

Yhtenä Euroopan suurimmista kansainvälisistä kauppakorkeakouluista RSM tavoittaa laajan kansainvälisen yleisön tulevista ja nykyisistä johtajista ohjelma-, palvelu- ja akateemisen toimintansa kautta.

Henkilökunta ja tiedekunta tuovat jatkuvasti uusia innovaatioita sekä yrityskoulutukseen että tiedon luomiseen institutionaalisen tehtävämme mukaisesti:

RSM:llä olemme ylpeitä voidessamme väittää:

 • Yli 40 vuoden kokemus liiketalouden ja liikkeenjohdon koulutuksesta.
 • Yksi Euroopan kolmesta parhaasta tutkimuslaitoksesta.
 • Yhdenmukainen sijoitus Euroopan huipputason kauppakorkeakoulujen joukossa.
 • Paikka 1 %:n koulujen joukossa maailmassa, jolla on Quadruple Crown -akkreditointi.
 • Yli 1200 johtajan koulutus vuosittain.
 • 7 500 perustutkinto- ja jatko-opiskelijaa.
 • Yli 40 000 alumnia aktiivisena maailmanlaajuisesti.
 • Yksi maailman suurimmista ja siteeratuimmista kauppakorkeakoulujen tiedekunnista: 250 vanhempaa tutkijaa ja 100 tohtoriopiskelijaa.
 • 30 tutkimuskeskusta ja aloitetta.
 • Yli 100 kumppanikoulua.

  Ohjelman pääsyvaatimukset

  Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

  Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

  Sijainnit

  • Rotterdam

   Burgemeester Oudlaan 50 3062 PA , , Rotterdam

  Kysymyksiä