Keystone logo
© Domus Academy
Rome Business School

Rome Business School

Rome Business School

Johdanto

Johtamiskoulutus ja huippuosaamisen tutkimus

Rome Business School on Roomassa, Italiassa sijaitseva johtajuuden koulutukseen ja tutkimukseen keskittyvä huippuosaamisinstituutti, joka toimii kansainvälisesti. Alumia on kotoisin yli 140 maasta ympäri maailmaa. Sen tavoitteena on myötävaikuttaa akateemisen ja työelämän välisen kuilun poistamiseen järjestämällä johtajien koulutuskursseja, joiden tarkoituksena on siirtää ammatillisen uran tai yritystoiminnan aloittamiseen tai kasvattamiseen tarvittavaa tietoa. Rome Business School tehtävänä on auttaa yrittäjiä, johtajia ja ammattilaisia saavuttamaan täyden osaamispotentiaalinsa ja parantaa eettistä lähestymistapaansa sekä yritystoiminnassa että työssä antamalla heille mahdollisuuden osallistua taloudellisen inhimillisyyden sekä vauraamman ja oikeudenmukaisemman yhteiskunnan kehittämiseen. , jossa tunnustetaan ja arvostetaan yksilön keskeistä roolia. Rome Business School luentoihin voi osallistua joustavasti joko Rooman kampuksella tai valitsemastasi paikasta viimeisimmän sukupolven etäopiskeluvälineen avulla.

Kulttuurinen ja ammatillinen kehitys

Roomassa toimiva, mutta aktiivisesti koko Italiassa ja kansainvälisesti toimiva Rome Business School antaa tutkinnon suorittaneille, ammattilaisille ja yrittäjille mahdollisuuden kehittää osaamistaan johtamiskursseissa parhaimpien kansainvälisten standardien pohjalta, auttaen siten heitä tulemaan kilpailukykyisiksi työssä, ammatilliset ja yrittäjämarkkinat.

Sertifioitu laatu

Kaikki Rome Business School on saanut ISO 9001: 2008 -sertifikaatin, joka tunnustaa koulutustoiminnan korkeimmat laatustandardit. ISO 9001: 2008 -akkreditoinnissa tunnustetaan, että organisaatiomme toteuttaa laatujärjestelmät, jotka tarjoavat perustan erinomaiselle asiakastyytyväisyydelle, henkilöstön motivaatiolle ja jatkuvalle parannukselle. Kurssit tarjoavat korkeimman tason opetuksen laadun ja tarkan hoidon osallistujien tarpeisiin. Asiantuntijaopettajien henkilökohtainen apu, runsaasti oppimateriaaleja ja huolellinen oppimisen etenemisen tarkistaminen takaavat koulutuskurssien maksimaalisen tehokkuuden.

Akkreditointi

MIUR (Italian opetus-, yliopisto- ja tutkimusministeriö) on tunnustanut Thee Rome Business School tutkimuskeskukseksi, ja se on merkitty kansalliseen tutkimusrekisteriin koodilla 61598 ja se on laillisesti tunnustettu ja valtuutettu Italian tasavallan ja parlamentin välityksellä. kaupan. Rome Business School on virallisesti rekisteröity osallistuvaksi organisaatioksi koulutuksen ja kulttuurin pääosastolle sekä Euroopan komission koulutuksen, audiovisuaalialan ja kulttuurin toimeenpanovirastolle osallistujien tunnuskoodilla (PIC) n. 937625960.

Tehtävä

Rome Business School tehtävänä on kouluttaa yrittäjiä, johtajia ja ammattilaisia huippuosaamiselle pätevyydeltään ja eettiseltä lähestymistavalta liiketoimintaan ja työhön, jotta he voivat osallistua taloudellisen ihmiskunnan ja hyvinvoivan, oikeudenmukaisen yhteiskunnan kehittämiseen ja kunnioittaen yksilön keskeistä roolia.

Kansainvälinen näkökulma

Rome Business School on kansainvälinen instituutio, joka on jo vastaanottanut opiskelijoita yli 140 maasta. Lisäksi Rome Business School on ylpeä siitä, että hänellä on käytössään kansainvälinen ala-asteen tiedekunta, ilmaisu ja nykyaikaisimman tiedon hallinnan ja yrittäjyyden edustaja. Rome Business School työllistää yliopisto-luennoitsijoita, yrityskouluttajia, konsultteja, johtajia ja yrittäjiä, jotka on valittu todistetun kokemuksensa ja taitojensa vuoksi. Tiedekunnalla on vahva monikulttuurisuus, jossa on edustajia erilaisista taustoista ja kansallisuuksista. Se antaa synergistisesti tiedon perinnön henkilökohtaiselle kehityksellesi. Laadunvarmistusjärjestelmämme ansiosta opiskelijat arvioivat ja arvioivat valitut uudistetut ja erittäin pätevät muotoilijamme aina. Rome Business School kehittää kansainvälistä didaktista ja yritysverkostoa useiden kumppanuuksien avulla kauppakorkeakoulujen, yliopistojen ja yritysten kanssa.

Miksi me

Erinomainen koulutustarjous, joka on kehitetty analysoimalla tarkkaan parhaat kansainväliset kokemukset, jotta taataan kilpailuetu markkinoilla.

Moderni koulutustarjous: Tarjoamme kursseja edistyneimmistä johtamissuuntauksista ja tekniikoista, kuten kulttuurienvälisestä johtamisesta ja yrityslähtöisestä sosiaalisen median käytöstä.

Korkeasti koulutetut opettajat: kaikki Rome Business School -opettajat ovat yliopisto-opettajia, kouluttajia ja johtajia, jotka valitaan huolellisesti todistetun ammattitaidon ja kokemuksen perusteella. Ne pystyvät siirtämään opiskelijoille sekä tarkkaan määritellyn käsitteellisen kehyksen että arvokkaita viittauksia konkreettisiin ammattikäytäntöihin.

Urapalvelu: joukko yksilöllisiä palveluita, jotka on suunniteltu auttamaan opiskelijoita pääsemään tai kehittymään työmarkkinoilla (työharjoittelumahdollisuudet, ansioluettelon tarkistus, sisällyttäminen tietokantaamme, työhaastattelujen hallinnan tuki, verkottuminen yritysten, johtajien ja ammattilaisten kanssa).

Alumniverkosto ja -yhteisö: Kursseillemme osallistujilla on oikeus päästä Rome Business School Alumni Network -verkkoon, verkkoon, joka antaa heille mahdollisuuden olla yhteydessä kaikkiin alumneihin ja opettajiin, vaihtaa kokemuksia ja jakaa projekteja ja ammatillisia kehitysmahdollisuuksia.

Kanta-asiakaskortti, jonka avulla voit kerätä pisteitä ja saada alennuksia koulutuskursseiltamme.

Ainutlaatuinen oppisisältö ja oppimateriaalit: kaikkiin Rome Business School -kursseihin sisältyy huipputason opetussisältö parhaiden kansainvälisten standardien mukaisesti ja sitä päivitetään jatkuvasti uusimpien kulttuurisuuntausten perusteella. Jokaisella kurssilla osallistujat saavat myös runsaasti dokumentaatiota ja ehdotuksia mahdollisiksi syventäviksi opinnoiksi.

Laaja valikoima joustavia opintomenetelmiä, jotka täyttävät kaikki vaatimukset ja antavat osallistujille mahdollisuuden tasapainottaa oppimissitoumukset henkilökohtaiseen ja ammatilliseen sitoutumiseen. Master-kurssit, erikoistumiskurssit ja runsas luettelo lyhyistä kursseista, jotka on suunniteltu vastaamaan kaikkia oppimistarpeitasi. Kurssit voidaan ottaa kampuksella, etäyhteydellä ja talossa.

Soveltuva opetusmenetelmä: kaikki kurssit sisältävät harjoituksia ja tosielämän tapaustutkimuksia, jotka mukauttavat opetusta ja tekevät siitä todella arvokkaan työmarkkinoilla.

Oppimisvaihtoehdot

Rome Business School kursseille opetetaan englantia ja niihin voi osallistua mieluummin joko kampuksella tai verkossa seuraavilla vaihtoehdoilla:

Opetuskieli

italialainen

Täysaikainen

Luennot pidetään maanantaista torstaihin.

Johtaja

Luennot pidetään lauantaina koko päivän ajan.

ammattilainen

Luennot pidetään tiistaina tai torstaina klo 7–30

Etäopiskelu

Tätä vaihtoehtoa varten Rome Business School työllistää huipputeknisen online-alustan, jonka kautta voit seurata luentoja täydellä videolla ja äänellä, olla vuorovaikutuksessa reaaliajassa äänen ja videon kanssa opettajan ja muiden osallistujien kanssa sekä tehdä yhteistyötä ja jaa dokumentaatio

Talossa, kurssit voidaan toteuttaa myös talossa - suoraan yrityksessäsi, toimistossa, organisaatiossa tai ammatillisessa pääkonttorissa.

Ohjelman pääsyvaatimukset

Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

Sijainnit

  • Italy Online

    Italy Online, Italia

    Kysymyksiä