Keystone logo
Rider University

Rider University

Rider University

Johdanto

Rider University on ihanteellinen kohde kansainvälisille opiskelijoille, jotka etsivät transformoivaa koulutuskokemusta kutsuvassa yhteisössä. Lawrencevillessä, New Jerseyssä, vain 60 minuutin päässä New York Citystä ja Philadelphiasta sijaitseva Rider tarjoaa vilkasta kampuselämää monipuolisen opiskelijakunnan kanssa ympäri maailmaa.

Riderissä opiskelijat voivat valita yli 100 perustutkinto- ja jatko-ohjelmasta useilla eri aloilla, mukaan lukien liike-elämä, koulutus, taiteet, tieteet ja monet muut. Maailmanluokan tiedekuntamme on omistautunut tarjoamaan opiskelijoille henkilökohtaisen koulutuksen, jossa yhdistyvät tiukka akateeminen työselostus kokemuksellisiin oppimismahdollisuuksiin, kuten työharjoitteluihin, tutkimusprojekteihin ja ulkomailla opiskeluun.

Rider University tunnetaan sitoutumisestaan auttaa opiskelijoita menestymään sekä akateemisesti että henkilökohtaisesti. Tukiyhteisöömme kuuluu akateemisia neuvonantajia, vertaismentoreita ja uraohjaajia, jotka ovat täällä auttamassa opiskelijoita jokaisessa vaiheessa. Panostaen vahvasti johtajuuden kehittämiseen, Rider varustaa opiskelijoille taidot, joita he tarvitsevat menestyäkseen ja eettisiksi johtajiksi valitsemillaan aloilla.

Luokkahuoneen lisäksi Rider tarjoaa vilkkaan kampusyhteisön, jossa on yli 150 opiskelijajohtoista organisaatiota, NCAA Division I yleisurheilua ja vankkaa taide- ja kulttuurielämää.

Me Rider University uskomme, että koulutuksen tulee olla enemmän kuin pelkkä tutkinto - sen pitäisi olla elämää muuttava kokemus. Vahva sitoutumisemme akateemiseen huippuosaamiseen, yksilölliseen huomioimiseen ja dynaamiseen kampuselämään kutsumme opiskelijoita ympäri maailmaa liittymään yhteisöömme ja löytämään heidän todellisen potentiaalinsa.

Sijainnit

  • Lawrence Township

    Lawrenceville Road,2083, 08648, Lawrence Township

    Kysymyksiä