Keystone logo
Rafik Hariri University

Rafik Hariri University

Rafik Hariri University

Johdanto

Rafik Haririn yliopisto, joka sijaitsee kauniissa Mechrefin kylässä Damourin kaupungissa, on johtava Libanonin yliopisto. Syyskuussa 1999 RHU: n perustamisesta lähtien hän on säilyttänyt toimielimen takana olevan miehen perinnettä korkealaatuisen korkeakoulutuksen tarjoamisessa, joka ylittää mahdolliset rajat.

PERUSTI

Rafik Haririn yliopisto, jonka tavoitteena on tarjota kohtuuhintaista korkealaatuista koulutusta ja tarjota osaavia ja päteviä tutkinnon suorittaneita libanonilaisten ja alueellisten työmarkkinatarpeiden tyydyttämiseksi, toteutui ja avasi ovensa ensimmäistä kertaa 15. syyskuuta 1999, Business Administration, presidentin asetuksen 1947 mukaan. Se avasi 75 oppilasmäärällä. Sen jälkeen, kun sen korkeakoulut ja tiede- ja tietojärjestelmät perustettiin, RHU: lle myönnettiin yliopistollinen asema 19. kesäkuuta 2006 asetuksella nro 17192.

Tiedekunta

Yli 100 tiedekunnan jäsentä eri kansallisuuksilta, joilla on laaja akateeminen ja teollinen kokemus.

Alumni

Lähes 2 200 alumnia, pääasiassa Libanonissa ja muissa maissa, kuten KSA, UAE, Qatar, Kanada, USA, Kuwait, Saksa, Yhdistynyt kuningaskunta, Ranska, Oman ja Australia.

Ohjelman pääsyvaatimukset

Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

Sijainnit

  • Mechref

    Mechref, , Mechref

    Kysymyksiä