Keystone logo
Prince Mohammad Bin Fahd University

Prince Mohammad Bin Fahd University

Prince Mohammad Bin Fahd University

Johdanto

Yleiskatsaus

Koska nopeasti kasvava korkea-asteen oppilaitos, Prince Mohammad bin Fahd University (PMU) on luonut historiaa sen käynnistämisen jälkeen. Tämä yliopisto, jolla on erittäin innovatiivinen opiskelijakeskeinen lähestymistapa koulutuksen antamiseen, tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden tutkia aitoja polkuja oppimaan ja innovoimaan, kun heidät hoidetaan tulevista rooleistaan ​​kovimpina ammattilaisina.

PMU keskittyy opiskelijoiden tarpeisiin, etuihin ja kykyihin kestävälle ravitsemukselle. Palaute ja opiskelijoiden panokset arvostetaan PMU: n tiedekunnan jäseninä, jotka arvioivat jokaisen opiskelijan tietotaidon perusteellisesti. Tällaiset vaiheet ovat kouluttaa heitä aidolla oppimisjärjestelmällä.

Tämä yliopisto oli tyytyväinen uusimpaan teknologiaan sen alusta lähtien. Se toteutti ne opetusmenetelmissä ja opetussuunnitelmien kehittämisessä. Jotkut teknologiset edistysaskeleet ovat kaikkien aikojen internetyhteyksien ansiosta e-kirjastojen käyttömahdollisuuksia helpompaa, online-kurssimateriaalia (Blackboard), Dyned-labs, verkko-rekisteröintiä.

Nykyään PMU on varustettu kehittyneillä tekniikoilla, kuten älypuhelimilla, TV-suoratoistoilla ja videoneuvotteluilla jne., Jotka hyödyttävät opiskelijoille rekisteröitymistä tiettyihin kursseihin ja käyttävät säännöllisesti neuvoja tai ohjausta vastaavista ohjaajista verkossa istuessaan koteihin.

Opiskelijat käyttävät PMU: n uusinta tekniikkaa. Tällaisten tilojen tarkoituksena on vain ohjata heitä sulmaan ja nousta esiin samalla kun he hyväksyvät globaaleja haasteita, joita heidän tulee torjua ammattilaisina. Heillä olisi paremmat työllistymismahdollisuudet, kun hän valmistui PMU: sta, joka tarjoaa yksinoikeuksia.

Koska englantia on tullut ainoa viestintäväline kansainvälisesti, PMU tarjoaa tämän kielen ensisijaiseksi oppimateriaaliksi. PMU-kampuksen sisällä on useita klubeja ja vapaaehtoistyötä, ja ne ovat parhaita välineitä opiskelijoiden pätevyyden parantamiseksi. Hyvin suunnitellut tilat, joissa opiskelijoille suljetaan viestintä, tiimityö, kriittinen ajattelu / ongelmanratkaisu, teknologia, ammattitaito ja johtajuus ovat keskeisiä taitoja, jotka PMU asettaa etusijalle opiskelijoiden yleiselle kasvulle.

PMU on keskeinen väline ohjaamaan oppilaiden yhteisöä valitsemaan paremman urapolun valoisampaan tulevaisuuteen. Teoreettiset opetussuunnitelmat ja niiden käytännön arviointi suuntautumisvaihtoehdon ja käytännön harjoittelun avulla valmistavat heitä tuntemaan olonsa kotona palkattaessa. Koulutuksen ja kehittyneen tietämyksen itseluottamus antaa opiskelijoille mahdollisuuden myydä itseään hyvin muotoillulla ja vaikuttavalla jatko-osalla.

Erilaisia ​​innovatiivisia oppimistulosten arviointeja käytetään arvioimaan ammattitaidon kehittämistyökaluja, jotka seuraavat opiskelijoiden suorituskykyä ja yleistä edistymistä heidän oleskelunsa aikana yliopistossa.

PMU: n valmistuvien opiskelijoiden sähköinen salkku on saatavilla verkossa, joten tulevat työnantajat voivat parhaiten hyödyntää niitä palkkaamiseen. Tällaiset vaiheet tarjoavat sekä tutkinnon ansaitsemista että samanaikaisesti työkokemusta par.

PMU tarjoaa monia henkilökohtaisia ​​palveluja, mukaan lukien taloudellisen tuen ansaitseville opiskelijoille terveys- ja neuvontapalvelujen lisäksi. Nämä aloitteet tarjoavat parhaan mahdollisen mukavuuden ilmapiirissä henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kasvuun. PMU odottaa myös antavan korkeakouluopetuksen koulutuksen opiskelijoille, jotka tarjoavat tällaisia ​​palveluita.

PMU: n yleinen uskottavuus, jonka se sai aikaan alusta lähtien, tuli mahdolliseksi vahvan työvoiman - hallinnollisen tiimin, monipuolisen tiedekunnan vahvuuden ansiosta edistyneen akateemisen kohtauksen suunnittelussa ja tukihenkilökunnissa, jotka auttavat viranomaisia ​​avustamaan yliopistollista hallintoa järjestelmällisesti.

TIEC (Texas International Educational Consortium), joka on PMU: n koulutusalan konsultti, osallistui huippututkijoiden asiantuntijoihin 32 amerikkalaisesta yliopistosta PMU: n akateemisen jäsentämisen puolesta. Tietysti PMU pystyy nyt lupaamaan ja antamaan erinomaista koulutusta, joka ruokkii tulevia johtajia opintoalueillaan. Se on merkki globalisaatiokysymyksestä, jota PMU hyväksyy.

Saudi-Arabian kulttuuri

Tässä on monia elämän osa-alueita, jotka ovat hyvin erilaisia ​​kuin maasta ja kulttuurista, jotka olette jättäneet. Uskomme, että tärkein askel sopeuttamisessa elämäsi Saudi-Arabiassa on oppia joitakin tulleja ja lakeja. Sitten olette mukavampia uuteen ympäristöönne. Kun tutustut kulttuurieroihin, elämä voi olla hyvin jännittävä tässä.

Seuraavassa on joitain ehdotuksia "tee ja don'ts" oman mukavuuden ja hyvinvoinnin.

Ole hyvä ...

Pidä avoin mieli huomioiden kulttuuriset ja sosiaaliset erot. Olla joustava ja avoin muutokseen. Arvostat uusia kokemuksia. Hyväksy haaste elämällä ihana, vanha maa, jossa rikas ja jännittävä historia.

  • Yritä oppia ja käyttää arabian kieltä.

  • Jatka joustavasti ja yritä sopeutua paikallisiin tapoihin. Esimerkiksi:

  • Vaatetus: Naisten on käytettävä varovaisia, irrallisia vaatteita. Jos tuntuu paremmalta, kun käyt Abaya, tee niin.

  • Ramadan: on islamilainen pyhä kuukausi, jonka aikana muslimit tarkkailevat nopeutta auringonnousun ja auringonlaskun välillä. Kunnioita tätä uskonnollista lomatä pidättämällä syömisestä, purukumista, juomisesta tai tupakoinnista julkisesti päivänvalossa.

Älä ...

  • Yritä asettaa länsimaiset arvot saudi-yhteiskunnalle. Älä odota, että elämä olisi sama kuin kotimaassasi.

  • Valokuvia ihmisistä tai kansallisen turvallisuuden alueesta, kuten lentokentistä, sotilasasennuksista ja jalostamoista.

Perinteinen arabien etiketti

Puheenmukaiset hyvät tapansa ja muiden tapojen ja uskomusten näkökohdat ovat Saudi-Arabiassa kuin muualla. Saudit itse ovat hyvää huumoria, ystävällisiä ja epävirallisia, koska he odottavat toisten olevan.

Joitakin ehdotuksia

Muistuta ja lähetä organisaation (työnantajan) tai puolison organisaation (työnantajan) oikea nimi ja puhelinnumerot. Tunne oikeat nimet, numerot ja sijainnit kouluistasi, joihin lapset osallistuvat.

Varmista, että lapsillasi on yhdistelmän nimi, puhelinnumero, puhelinnumerosi ja luotettu naapuri hätätilanteessa. Tämä on erityisen tärkeää lasten koulusi hätätilatiedostossa.

Jännite valtakunnassa voi olla joko 110v tai 220v. Tunne jännite ja valitse laitteet vastaavasti. Tutustu erilaisiin laitteisiin, esimerkiksi kuningaskunnassa on useita erilaisia ​​videonauhureita. Jos sinulla on tietokone, jännitteen säädin saattaa olla tarpeen. Ylijännitesuoja tietokoneille ja muille elektronisille laitteille on erittäin suositeltavaa.

Muistaa

Olet kutsuttu vieras Saudi-Arabian kuningaskunnassa. Sinun ei ollut pakko tulla tänne. Sinun on noudatettava paikallisia lakejaan. On järkevää, että perheesi ilmoittautuu asiaan liittyvistä laeista ja tavoista

Sijainnit

  • 617, Al Jawharah, Khobar, Dhahran 34754, , Dhahran

Kysymyksiä