Keystone logo
Porto Business School

Porto Business School

Porto Business School

Johdanto

PORTON YLIOPISTO

Vuonna 1911 perustettu Porton yliopisto (U.Porto) on yksi 200 parhaan eurooppalaisen yliopiston joukossa uusimpien kansainvälisten luokitusjärjestelmien mukaan. Yksi Portugalin kansainvälisimmistä yliopistoista, U.Portolla on täysin varustettu kampus upotettuna kaupunkiin, joka takaa optimaalisen akateemisen, tieteellisen sekä sosiaalisen ja kulttuurisen kokemuksen.

Porto Business School" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/49/49037_portobusinessschool.png" alt="Porto Business School" />

Syitä valita alt="Porto Business School

Alt="Porto Business School on ollut johdonmukaisesti läsnä Financial Timesin rankingissa vuodesta 2011 lähtien, ja se on yksi parhaista eurooppalaisista kauppakorkeakouluista (# 62, 2016) ja yksi 30 parhaan kauppakorkeakoulun joukosta mukautetun ja avoimen johtamiskoulutuksen osalta. . Palkittu koulu, viime vuosina alt="Porto Business School on saavuttanut useita kansainvälisiä tunnustuksia:

  • AMBA's Entrepreneurship Award (2012, 2014)
  • AMBA:n vuoden MBA-opiskelija (2014)
  • John Molson MBA Case Competition (2015, 2011)
  • Idea2ProductCompetition/Univ.Texas-Austin(2010)

alt="Porto Business School on tulos aktiivisesta kumppanuudesta Porton yliopiston ja 36 yrityksen, kansallisen ja kansainvälisen, välillä – mikä mahdollistaa koulun tasapainon akatemian laadun ja kurinalaisuuden ja todellisen yritysmaailman välillä kääntäen alt=" Porto Business School todelliseksi laboratorioksi tutkimaan, miten huippuluokan johtamiskonsepteja voidaan parhaiten soveltaa todelliseen yritysmaailmaan.

alt="Porto Business School on Portugalin suurimman yliopiston, Porton yliopiston Business School. Sen missio on jatkokurssien ja edistyneen johtamiskoulutuksen opetus, täydentävät toiminnot, jotka ovat pysyvästi mukana soveltavan tutkimuksen ja yrityspalvelujen aloilla. . alt="Porto Business School yhdistää entisen EGP-UP:n ja ISFEP:n taidot ja kokemukset, johtajien koulutusprojektin, joka kehitettiin menestyksekkäästi taloustieteiden tiedekunnassa. Perusresurssina alt="Porto Business Schoolilla on opetushenkilöstö, jolla on pitkä kokemus opetus- ja tutkimustyöstä Porton yliopistosta (taloustieteen, tekniikan, oikeustieteen ja psykologian sekä kasvatustieteiden tiedekunnat), joihin lisätään kaksi muuta opetusluokkaa. : johtajat, joilla on akateeminen koulutus ja vakaa yritysura, sekä opettajia ulkomaisista yliopistoista, nimittäin Pohjois-Amerikan yliopistoista (Keski-Florida, Massachusetts, Miami ja New Orleans) ja eurooppalaisista (mm. London Business School ja Business Institute). vastaavat ulkomaiset koulut, jotka ovat olleet paikoin vuodesta 1988 lähtien, varmistavat sen toiminnan korkean kansainvälistymisen.

Elämääsi muuttava matkasi alkaa tästä.

Porto

Yrittäjien kaupunki on Portugalin toiseksi suurin kaupunki ja yksi maan johtavista talous- ja teollisuuskeskuksista. Porto on vahvasti sidoksissa kauppaan ja vapauden rakkauteen – niin paljon, että sitä kutsutaan nimellä Cidade Invicta (voittamaton kaupunki), ja se tunnetaan historiallisen keskustansa viehätyksistä (UNESCOn maailmanperintö vuodesta 1996), mutta myös dynaamisuudestaan - 21. vuosisadan Porto on moderni ja eloisa kaupunki, joka ei pysähdy koskaan. Sen viheralueet ja urheilukentät, kattava joukkoliikennejärjestelmä sekä vilkas kulttuuri ja yöelämä tekevät siitä hauskan ja jännittävän kaupungin ympäri vuorokauden. Muutaman viime vuoden aikana Portosta on tullut myös satama vierailijoille kaikkialta maailmasta. Todellinen käyntikohde, Porto valittiin kahdesti European Consumers Choicen ”Parhaaksi eurooppalaiseksi kohteeksi”, ja The Guardian piti sitä vuonna 2015 40 suosituimman kohteen joukossa. Muodin ja muotoilun osalta Porto päihittää jopa Pariisin, kertoo Bloomberg, joka on hiljattain julistanut kaupungin Euroopan kuumaksi uudeksi ostospääkaupungiksi.

Sijainnit

  • Avenida Fabril do Norte, 425 Matosinhos Portugal, 4460-312, Porto

Kysymyksiä