Keystone logo
© Eva Dang
Nottingham Trent University

Nottingham Trent University

Nottingham Trent University

Johdanto

Vuonna 1843 perustetulla Nottingham Trent University on pitkä historia potentiaalin vapauttamisessa, esteiden murtamisessa ja todellisen muutoksen aikaansaamisessa elämään ympäri maailmaa.

Nottingham Trent University (NTU) on yksi maan suurimmista ja vaikutusvaltaisimmista korkeakouluista, ja sillä on yli 40 000 opiskelijaa ja henkilökuntaa viidellä yliopistoalueella. Olemme yliopisto, joka on sitoutunut viemään eteenpäin merkityksellistä muutosta ja olemme saaneet laajan valikoiman arvostettuja palkintoja tutkimuksestamme, dynaamisuudestamme ja innovaatiostamme.

Olemme ylpeitä saadessamme tunnustusta yliopistoksi, joka avaa kätensä kaikille. Neljäsosa opiskelijoistamme tulee kotitalouksista, joiden yhteenlasketut tulot ovat 15 000 puntaa tai vähemmän, ja olimme ensimmäinen yliopisto, joka allekirjoitti hallituksen sosiaalisen liikkuvuuden sitoumuksen, mikä osoittaa sitoutumisemme parantaa heikoimmassa asemassa olevien nuorten mahdollisuuksia.

Opetus
Olemme NTU:ssa sitoutuneet tarjoamaan kannustavan ja osallistavan oppimisympäristön opiskelijoillemme, kollegoillemme ja yhteisöillemme.

Tutkimus
Työskentelemme viiden keskeisen tutkimusteeman ympärillä, jotka vastaavat monenlaisiin haasteisiin liike-elämässä, teollisuudessa, ammateissa ja yhteiskunnassa.

Yritys
Työskentelemällä yhteistyössä NTU:n asiantuntijoiden sekä kumppaneidemme ja tukijoidemme kanssa autamme opiskelijoita, valmistuneita, henkilökuntaa ja yhteisömme jäseniä kasvattamaan taitoja, tietoja ja luottamusta, joita he tarvitsevat menestyäkseen yrittäjänä.

Tiedonvaihto
Tavoitteemme on tulla tunnustetuksi hyvään voimaksi. Suhtaudumme intohimoisesti elämään muuttamiseen akateemisen ja kansalaistoiminnan kautta, ja teemme yhteistyötä yritysten ja yhteisöjen kanssa vastataksemme joihinkin yhteiskunnan vaikeimpiin haasteisiin.

Tämä on NTU. Tämä on yliopisto, uudelleen kuviteltu.

Luomme tulevaisuuden yliopistoa.

 • Yliopisto, joka kutsuu, sisältää ja kuuntelee – jossa kumppanuuksia arvostetaan, tietoa jaetaan ja mahdollisuudet ovat kaikkien ulottuvilla.
 • Yliopisto, jossa oppiminen on sidottu suoraan teollisuuden tarpeisiin: jossa jokainen palkinto ja tunnustus on tuki jokapäiväisille opetusstandardeillemme, arvoillemme ja menetelmillemme.
 • Yliopisto, joka häiritsee status quoa; joka uskaltaa esittää haastavia kysymyksiä oivalluksen ja edistyksen nimissä.
 • Yliopisto, jossa tutkimus on soveltavaa eikä abstraktia – jossa se tukee opetusta, antaa merkityksellisiä vastauksia ja parantaa todellista elämää reaaliajassa.
 • Yliopisto, jolla on voima ja tarkoitus muuttaa, luoda parempia ihmisiä eikä vain parempia valmistuneita.

Tulevaisuuden yliopisto on nykyajan projekti, joka rakentuu kuudelle perusperiaatteelle. Näin nämä periaatteet toimivat NTU:ssa.

Kampuksen ominaisuudet

Nottinghamin vilkkaassa sydämessä sijaitsevasta vilkkaasta kaupunkikampuksestamme Brackenhurstin idylliseen maaseututilaan meillä on useita yliopistokohteita Nottinghamissa ja ympäröivillä alueilla.

Investoimme jatkuvasti tontteihimme, rakennuksiimme ja tiloihimme luodaksemme kannustavan ja osallistavan oppimisympäristön, jossa kaikki voivat kokea ja nauttia.

Keskustakampus
Upeasta arkkitehtuurista palkittuun opiskelijakuntaan, City Campus on NTU: n sykkivä sydän.

Clifton
Asutko ja opitko Cliftonissa? Tässä on mitä sinun on tiedettävä kampuksesta, joka on todella saanut oman elämänsä.

Brackenhurst
Brackenhurstin kampuksemme sijaitsee 500 hehtaarin alueella, jossa on peltoja, metsiä ja vettä, ja se on todella henkeäsalpaava.

Konfetti Nottingham
Tutustu tarjontaan Confetti Nottingham Campuksellamme, joka on vain kivenheiton päässä kaupungin kulttuuri- ja viihdekohteista ja lyhyen matkan päässä NTU: n kaupunkikampukselta.

Konfetti Lontoo
Trendikkäässä Whitechapelissa sijaitsevalla Confettilla on nyt oma koti Lontoossa - yksi luovien alojen maailmanlaajuisista pääkaupungeista ja maailmanluokan elokuva-, musiikki-, peli- ja uuden median keskus.

Mansfieldin keskus
Yksi uusimmista lisäyksistä NTU-perheeseen, NTU Mansfieldissä, tarjoaa jännittäviä mahdollisuuksia ihmisille ja yrityksille Mansfieldissä ja sen ulkopuolella.

  Viisumivaatimukset

  Sinun on varmistettava, että sinulla on oikea maahanmuuttolupa/viisumi ennen matkan aloittamista.

  Palkittu opiskelijoiden tukitiimimme tarjoaa erinomaisia neuvoja ja tietoa maahanmuuttoasioista sekä neuvoja onnistuneen viisumihakemuksen tekemiseen.

  Kehotamme sinua valmistautumaan viisumihakemukseesi etukäteen ja hakemaan viisumia heti, kun saat CAS-hakemuksen.

  Voit hakea opiskelijaviisumia viimeistään kuusi kuukautta ennen akateemisen tutkinnon alkua.

  Huomaa, että CAS voi silti ilmoittaa kolme kuukautta, koska tämä on äskettäinen muutos, mutta voit silti käyttää CAS: ää hakemaan jopa kuusi kuukautta ennen kurssin alkua.

  Voit saapua Yhdistyneeseen kuningaskuntaan vasta, kun viisumi on myönnetty. Voit saapua viimeistään 1 kuukausi ennen kurssin alkua (yli kuuden kuukauden kursseille). Et saa matkustaa Isoon-Britanniaan ennen viisumissasi ilmoitettua alkamispäivää riippumatta siitä, milloin kurssisi alkaa.

  Apurahat ja rahoitus

  Olemme iloisia voidessamme tarjota useita kansainvälisiä apurahoja uusille kansainvälisille ja eurooppalaisille opiskelijoille. Tästä osiosta löydät myös kansainväliset maksumme sekä neuvoja kansainvälisten maksujen suorittamiseen.

  Rankingit

  • Olemme yksi Ison-Britannian suosituimmista yliopistoista
   sijoitus 3. hyväksyttyjen tarjousten lukumäärässä vuoden 2022 UCAS-hyväksymistietojen perusteella
  • Vuoden moderni yliopisto
   NTU on ylpeä siitä, että se on The Times ja The Sunday Times Modern University of the Year 2023.
  • Vuoden yliopisto
   Whatuni Student Choice Awards 2023, joka osoittaa sitoutumisemme tarjoamaan ainutlaatuisen opiskelijakokemuksen.
  • Maailman 2. kestävin yliopisto
   Vuoden 2022 UI GreenMetric World University Rankings.

  Sijainnit

  • Nottingham

   Shakespeare Street, 50, NG1 4FQ, Nottingham

   Ohjelmat

   Kysymyksiä