Keystone logo
© ©Nobel International Business School
Nobel International Business School

Nobel International Business School

Nobel International Business School

Johdanto

NiBS on yksityinen boutique-kauppakoulu Ghanassa. Se perustettiin tekemään eroa uudenlaisen koulutusmallin kanssa, joka on suunniteltu vastaamaan johtajien tarpeisiin. NiBS-ohjelmien toimitusmalli on suunniteltu kiireisten johtajien ympärille, helppo kokea, innovatiivinen ja tulevaisuuteen suuntautuva.

Säätiön lähtökohtamme on, että Afrikalle on uusi aalto, joka vaatii johtajuuden luovuutta ja loistaa. Afrikka tarvitsee johtajia, joilla on edistyneitä kognitiivisia johtamistaitoja, jotta he voivat löytää nykyisten johtamiskäytäntöjen rajoitukset, kehittää syvällisen oivalluksen siitä, mikä toimii ja mikä ei toimi.

Miksi tohtorin tutkinto sopii sinulle

On monia syitä, miksi sinä kaltaiset johtajat ryhtyvät tähän raskaaseen tehtävään tietäen heidän korkeamman tutkinto-ohjelman aikansa ja taloudelliset vaatimukset. Haastattelut opiskelijoiden kanssa viittaavat siihen, että:

 • Monet haluavat todistaa itselleen, että he voivat saavuttaa korkeimman akateemisen pätevyyden ja tulla ajattelijaksi ammatissaan.
 • Suurin osa haluaa jättää kestävän perinnön - tuottaa opinnäytetyön, joka luo uuden panoksen liiketoiminnan hallinnan tietoon ja käytäntöön Afrikassa.
 • Jotkut haluavat osoittaa lapsilleen ja lapsenlapsilleen koulutuksen ja ahkeran työn arvon - että voit saavuttaa mitä tahansa, mihin vain ajattelet.
 • Toiset haluavat rakentaa uutta tietoa ja taitoja edetä urallaan tai haarautua uuteen uraan, kuten konsultointiin tai opettamiseen.
 • Toiset haluavat mennä nykyisen tiedon oppimisen ulkopuolelle aivan uudelle tasolle - luoda ja jakaa uutta tietoa ja käytäntöjä muuttaakseen yritysten toimintaa.
 • Jotkut haluavat jossain vaiheessa jatkaa akateemista uraa auttaakseen opiskelijoita pääsemään todelliseen maailmaan.
 • Mistä syystä kaikki opiskelijamme haluavat rakentaa paremman maailman esittämällä uusia ja mielenkiintoisia kysymyksiä, löytää uusia vastauksia, uusia ideoita, tietoa ja käytäntöjä liiketoimintakäytäntöjen ja yhteiskunnan parantamiseksi.

Nobel International Business School","author_url":"","source":""}" alt="164150_164040_NiBS-0001.jpeg" />

164150_164040_NiBS-0001.jpeg

Miksi valita NiBS

Yhä useammat ylemmät johtajat päättävät jatkaa ulkomaista tohtorintutkintoa NiBS: llä, koska ymmärrämme kiireisten johtajien huolenaiheet ja haasteet tohtorinopiskelijan tehtävissä, mukaan lukien:

 • Työn, perheen jongleeraaminen ja tohtorintutkimuksen yrittäminen
 • Saatko saamasi tuen, jota tarvitset ohjelman selaamiseen
 • Voitko suorittaa ohjelman loppuun
 • Voitko ansaita tutkintosi vaaditulla ajanjaksolla

Näkemys

Tunnustetaan Afrikan johtavaksi käytännönläheiseksi tutkimusliiketoimintakouluksi, joka kehittää, kouluttaa ja kouluttaa yritysjohtajia ja ammattilaisia koko uransa ajan.

Tehtävä

Tavoitteenamme on olla johtaja sellaisten ajatusjohtajien kehittämisessä, joilla on mielen tottumuksia - kerralla joustavia ja oivaltavia, kokemuksen perusteella tiedossa olevia ja kuitenkin innovaatioihin suuntautuneita, jotta he voivat olla sekä taloudellisen vaurauden että muuttuvien sosiaalisten muutosten tekijöitä Afrikassa.

Ratkaisumme ongelmiin ja haasteisiin

Olemme edelläkävijä toimeenpanevan tohtorin tutkinnon ohjelmassa Afrikassa. Uutena kauppakorkeakouluna aloitimme puhtaalta pöydältä, joten teimme asiat eri tavalla luodaksemme johtajaystävällisen Graduate-On-Time (GOT) -mallin, joka huolehtii huolenaiheistasi ja haasteistasi, mukaan lukien

 • Luova ohjelman suunnittelu ja toteutus - kiireisen johtajan mielessä - Jokainen kurssi pidetään 2-3 päivän ajan (torstaina, perjantaina ja lauantaina) muutaman kuukauden välein. Tohtorintutkintoa varten osallistut noin 35 päivän luokkiin koko 3-vuoden ohjelman aikana. Ohjelma-aikataulu annetaan sinulle etukäteen, jotta voit suunnitella kiireisen aikataulun.
 • Täysipäiväinen tutkijatuen tuki - Kokoaikaiset tutkijat avustavat sovittujen käytännesääntöjen mukaisesti ympärivuorokautisesti tutkimuksessa ja artikkelihaussa (tarvittaessa), tiedonkeruussa ja analyysissä, tehtävien suorittamisessa jne.
 • Oikea-aikainen valmistuminen - Aloitat opinnäytetyön / projektin alusta alkaen - autamme sinua ensimmäisessä luokassa kehittämään aihettasi - ei tuhlaa aikaa aiheiden etsimiseen. Yhdistämme työselostus opinnäytetyön kirjoittamiseen varmistamalla, että kaikki tehtävät liittyvät opinnäytteeseesi. NiBS on tarjonnut ohjelmaa viimeisten viiden vuoden ajan Ghanassa. Seitsemänkymmentä johtajaa Ghanasta, Nigeriasta ja muista Afrikan maista on jo valmistunut ohjelmasta viimeisten kahden vuoden aikana.
 • Kurssityön ja opinnäytetyön yhdistelmä - Yhdistämme opinnäytetyön opinnäytetyön kirjoittamiseen varmistamalla, että kaikki tehtävät liittyvät opinnäytteeseesi. Tämä varmistaa nopeuden ja oikea-aikaisen valmistumisen välttämällä perinteiseen opinnäytetyön valmistumiseen liittyviä ongelmia.
 • Opinnäytetyön kirjoittamisen työpajat - Perinteisissä kouluissa opinnäytetyön kirjoittaminen on rakentamatonta, tapauskohtaista ja yksinäistä. Järjestämme opinnäytetyön kirjoittamisen työpajoja, joista jokainen kestää kaksi tai kolme päivää kerrallaan, tarjotakseen professoreille ja tutkijajäsenille mahdollisuuden tukea tutkielmasi kirjoittamista virallisessa koulupaikassa.
 • Korkea valmistumisaste - Toistaiseksi saavutamme noin 85%: n valmistumismenestys kohorttia kohden. Viimeisten kahden vuoden aikana olemme valmistuneet 77 ylimmän johdon johtajaa Ghanasta, Nigerian alueelta ja muista Afrikan maista.
 • Apuraha - Tarjoamme merkittäviä apurahoja opiskelijoille, jotka täyttävät tietyt ehdot, sekä joustavia maksuehtoja.

Nobel International Business School","author_url":"","source":""}" alt="164151_164041_NiBS-0002.jpeg" />

164151_164041_NiBS-0002.jpeg

Sijainnit

 • Accra

  Accra, Ghana

  Kysymyksiä