Keystone logo
© TH OWL Marketing
New European College

New European College

New European College

Johdanto

Wittenborgin ammattikorkeakoulun Münchenin kampuksella sijaitseva New European College tarjoaa yhden Saksan nykyaikaisimmista ja edistyksellisimmistä lähestymistavoista liiketalouden koulutukseen. Akateeminen yhdistelmä tutkimukseen perustuvaa lähestymistapaa opetukseen, reaalimaailman pakollisia projektiviikkoja ja jatkuvaa arviointia takaa, että opiskelijat saavuttavat korkeimman mahdollisen kestävän työllistyvyyden 21. vuosisadan yritysmaailmassa.

München - Saksan taloudellinen veturi

Münchenissä, yhdessä Euroopan rikkaimmista ja vauraimmista kaupungeista, opiskelijoilla on erinomaiset mahdollisuudet työllistyä tulevaisuudessa . Monikansallisten yritysten (BMW, Munich Re, Allianz, Microsoft ja monet muut) erityinen yhdistelmä ja alhainen työttömyys tekevät Münchenistä erittäin halutun kaupungin opiskella ja kehittää uraa.

Henkilökohtainen huomio

Pienet ryhmät (enintään 25 opiskelijaa) takaavat tiiviin vuorovaikutuksen opiskelijoiden ja luennoitsijoiden välillä. Oikean elämän liiketoimintatapaukset, tehtävät, simulaatiot ja esitykset ovat joitakin menetelmiä, joiden avulla opiskelijamme voivat kehittää viestintätaitojaan liiketoimintaperiaatteiden ja -käytäntöjen pohjalta. Opetusmuoto edistää henkilökohtaisia keskusteluja luennoitsijoiden kanssa, jotta käsitteitä, ideoita ja ongelmia voidaan kehittää ja syventää. Jokaisen lukukauden aikana opiskelijoillemme tarjotaan erilaisia yritysvierailumahdollisuuksia, jotka liittyvät heidän opintoihinsa.

Kansainvälinen yhteisö

Kaikki kurssit opetetaan englanniksi, jotta opiskelijat voidaan valmistaa globaaliin yritysmaailmaan. Yhdessä kansainvälisen opintoelimen ja tiedekunnan kanssa – 43+ kansallisuutta (27 kieltä kampuksella puhutaan) – opiskelijat saavat kaupallisen koulutuksen, joka on vahva perusta heidän kansainväliselle työllistettävyydelle.

Ulkomaisten opiskelijoiden etu Münchenissä (Saksa)

Kun opiskelet New European Collegessa Münchenissä, Saksassa, saat työskennellä 20 tuntia viikossa lukukausien aikana tai 40 tuntia viikossa kesälomien aikana. Kun valmistut mistä tahansa ohjelmasta, sinulla on oikeus 18 kuukauden työnhakuviisumiin (1,5 vuoden oleskelulupa Saksassa työnhakuun). Kauppakorkeakoulun hallinto tukee aktiivisesti opiskelijoita harjoittelun/työnhaun kanssa alueella.

Kokenut tiedekunta

Ohjelmamme perusperiaatteiden mukaisesti valmistamme opiskelijoillemme käytännön taitoja ja resursseja, joita he tarvitsevat menestyäkseen varmistamalla, että kokeneiden tutkijoiden ja alan ammattilaisten opetus on huippuluokkaa.

New European Collegen opiskelijat suorittavat hollantilaisen tutkinnon valtion tunnustamasta ja akkreditoimasta Alankomaiden ammattikorkeakoulusta Saksan talouskeskuksessa Münchenissä. Kaikki New European Collegen tarjoamat ohjelmat ovat hollantilaisen NVAO:n ja FIBAA:n (Saksan, Sveitsin & Itävallan) hyväksymiä.

Ohjelmamme:

Kauppatieteiden kandidaatti

Pienillä ryhmillä, täydentävillä kursseilla ja keskittymällä vahvasti käytännölliseen lähestymistapaan, kandidaatin ohjelma valmistelee sinua menestyvälle yritysuralle.

erikoisalojen:

Master of Business Management (MBM)

Master of Business Management on akateeminen polku liiketoimintamaailmaan ja akateemiseen maailmaan. Ohjelma keskittyy tieteelliseen puoleen ja sen soveltamiseen liiketalouden, rahoituksen, markkinoinnin ja johtamisen aloilla.

erikoisalojen:

Master of Business Administration (MBA)

Master of Business Administration (MBA) on tullut akateemisen uran vauhtia sekä yrittäjille että yritysten työntekijöille. Globalisaatio vaatii MBA-tutkinnon suorittaneilta aidosti kansainvälisen yrityskoulutuksen.

erikoisalojen:

Rankingit

Suosituimmat ja akkreditoidut tutkinnot

New European College on tehnyt yhteistyötä Wittenborgin ammattikorkeakoulun kanssa heidän erinomaisen maineen ja modernin, käytännöllisen lähestymistavan avulla liiketalouden koulutukseen.

Wittenborgin yliopisto on sijoittunut neljänneksi "Best Small Applied Sciences" -yliopistoksi Alankomaissa, ja se on palkittu Alankomaiden toiseksi parhaaksi kandidaattiohjelmaksi.

Sijainnit

  • Munich

    Wolfratshauser Strasse 84, 81379, Munich

Kysymyksiä