Keystone logo
MODUL University Dubai

MODUL University Dubai

MODUL University Dubai

Johdanto

MODULin kotikampus on Itävallassa, joka on 23 Nobelin palkinnon voittajaa, jotka kaikki olivat koulutettuja itävaltalaisissa kouluissa tai yliopistoissa. Itävalta tunnetaan kansainvälisenä laatuperiaatteena ja kultaisena standardina taloustieteilijöille, muusikoille, säveltäjille, hotelliläisille ja todellakin talouden ja liiketoiminnan tutkijoille sekä kestävän kehityksen tutkimukselle ja kehitykselle.

MODUL-brändi on yli 100 vuotta huippuosaamista koulutuksessa. Vuonna 1908 perustettu MODUL College on ammatillinen koulutuskoulu, jolla on maailman pisin matkailu- ja vieraanvaraisuuskoulutuksen perinne. Vuodesta 2007 lähtien MODUL University Vienna on tarjonnut huippuluokan koulutusta (BBA, BSc, MSc, MBA ja PhD) kansainvälisen johtamisen, uuden median tekniikan, julkisen hallinnan, kestävän kehityksen sekä matkailun ja vieraanvaraisuuden hallinnan aloilla.

MODUL University Vienna pidetään laajalti Itävallan johtavana kansainvälisenä yksityisenä yliopistona, ja sen omistaa Wienin kauppa- ja teollisuuskamari, joka on suurin yksityisen koulutuksen tarjoaja Itävallassa. Yliopiston kampus sijaitsee Kahlenbergissä, luonnonkauniilla kukkulalla, josta on upeat näkymät Itävallan pääkaupunkiin.

Syyskuussa 2016, ja Itävallan koulutuksen lähes vuosisataisen vanhan perinnön jälkeen, MODULin koulutus löysi uuden kodin ulkopuolelta Dubaissa, UAE: ssa - MODUL University Dubai avajaisissa 10. lokakuuta 2016.

Dubai Investmentsin tytäryhtiö MODUL University Dubai on ilmoittanut, että sen päätoimisto Itävallassa - MODUL University Vienna on äskettäin sijoittunut maailman 25 parhaan joukkoon parhaiten mainituista julkaistuista tutkimuksista, mikä vahvistaa tutkimuksensa erinomaista laatua valmiuksia ja asiantuntemusta.

Syksyllä 2016 MODUL University Dubai avattiin kampukseksian ensimmäisenä ja ainoana itävaltalaisena yliopistona Lähi-idässä. Dubaiin sydämessä sijaitseva kampus tarjoaa kandidaatin ohjelmia kansainvälisessä johtamisessa ja matkailu- ja vieraanvaraisuudenhallinnassa, kestävän kehityksen maisteriohjelmassa , Hallinto ja politiikka sekä MBA-ohjelmat, joilla on merkittäviä vaihtoehtoja matkailussa

Dubai Investments PJSC: n ja DACH: n neuvonantajina toimiva MODUL University Dubai tarjoaa 360 asteen korkeakoulututkinnon yritystoiminnasta, matkailusta, vieraanvaraisuudesta, kestävyydestä, julkisesta hallintotavasta ja uusista mediatekniikoista, yrittäjyydestä, johtamisesta ja innovaatiosta sekä säätiöohjelmasta ja ammatillisesta koulutuksesta -kurssit.

Sijainnit

Sijainnit
 • Dubai

  4th Floor, One JLT, Dubai, , Dubai

  • facebook
  • instagram
  • linkedin
  • twitter
  • youtube

Kysymyksiä