Keystone logo
Marbella International University Centre MBA-kauppatieteiden maisterin tutkinto
Marbella International University Centre

MBA-kauppatieteiden maisterin tutkinto

Marbella, Espanja

1 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

30 Sep 2024

EUR 24 000 / per year

Kampuksella

Johdanto

MBA-koulutus on suunniteltu tukemaan urakehitystäsi ja valmistamaan sinua menestyksekkäästi johtotehtäviin tai oman yrityksen perustamiseen. Opiskelet eri aloilta tulevien kokeneiden ammattilaisten kanssa, mikä kasvattaa verkostoasi ja antaa sinulle tietoa parhaista käytännöistä.

Tämän seurauksena tutkit asioita, joilla on merkittävä vaikutus organisaatioissa, työskentelemällä yhdessä muiden kanssa ja hyödyntämällä sekä henkilökohtaisia kokemuksia että vertailemalla ja vertailemalla niitä kohortin jäsenten kokemuksiin. Teet projekteja ja tehtäviä, joiden tarkoituksena on auttaa sinua arvostelemaan ja soveltamaan Länsi-Lontoon yliopiston myöntämiä teorioita, välineitä ja tekniikoita.

Suuri osa oppimisesta kehitetään perustamalla ohjelman osallistujien ja ohjaajien yhteistoiminnallisia oppimisyhteisöjä, ja sinusta tulee osa tätä oppimisyhteisöä. Ymmärryksesi kehittyy liiketoiminnan, johtamisen ja hallinnoinnin avaintaitojen, -prosessien ja -käytäntöjen ympärillä. Oppimisyhteisössä ehdotetaan, keskustellaan ja analysoidaan ratkaisuja todellisiin ongelmiin ohjaajien ja muiden opiskelijoiden tuella.

Opiskelija oppii ymmärtämään kriittisesti liike-elämän ja johtamisen kysymyksiä sekä yksityisellä että julkisella sektorilla, mikä parantaa kykyään maksimoida yksilön ja organisaation potentiaali. MBA-tutkinnossa yhdistyvät ajankohtainen akateeminen teoria ja tutkimus sekä käytännön ymmärrys organisaatioiden toiminnasta. Tätä kehitetään antamalla sinulle mahdollisuus jakaa tietoa, suhteuttaa se relevantista tutkimuksesta kehitettyihin teorioihin ja oppia käytännön soveltamisen kautta.

Pääsymaksut

Opetussuunnitelma

Ohjelman lukukausimaksu

Uramahdollisuudet

Tietoja koulusta

Kysymyksiä