Keystone logo
MIBM Global

MIBM Global

MIBM Global

Johdanto

MIBM on ollut kiistaton erottuva johtaja Online Management -kursseilla kaikkialla Intiassa useiden vuosien ajan antaen laadukasta koulutusta ja täyttäen kansainväliset standardit.

Meillä MIBM: llä on luettelo laadukkaista ohjelmista, jotka tarjoavat MBA- ja Fast Track -ohjelmia , jotka sopivat parhaiten opiskelijoille ja ammattilaisille muokkaamaan uraansa nykyisten maailmanlaajuisten trendien mukaisesti. Uskomme, että koulutuksen huippuosaaminen annetaan niin, että opiskelijamme ovat kilpailun edellä. Missiomme on parantaa yksilön nykyistä arvoa, jotta hän voi saavuttaa tavoitteensa täydellisesti.

MIBM tarjoaa erilaisia online-MBA-ohjelmia, jotka ovat tottuneet jatkuvasti muuttuvaan markkinaympäristöön. Ohjelmat sopivat parhaiten opiskelijoille ja työskenteleville ammattilaisille, jotka ymmärtävät aikarajoituksensa. Kursseja ovat suunnitelleet ja kehittäneet johtavat koulutusasiantuntijat ympäri maailmaa. Koulutusasiantuntijamme ovat suunnitelleet parhaat koulutusmenetelmät ja koulutusmallit luodakseen alan johtavia ammattilaisia. Kasvatustieteellinen tiedekuntamme on luokiteltu parhaaksi teollisuudeksi verkkokoulutuksen tarjoamisessa.

Kampuksen ominaisuudet

    Sijainnit

    • Antananarivo

      Antananarivo, Madagaskar

      Kysymyksiä